47 Meters Down: The Next Chapter-előzetes

A The Megnél többször is jöttetek azzal, hogy úgysem ér a 47 méter nyomába, szóval tessék, lehet készülni annak a folytatására is. A rendező és az író maradt. A főszerepben ezúttal 5 lány lesz, akik egy turisták által nem annyira ismert helyen keresik a kalandot, és lemerülnek egy vízalatti romhoz.

A cápáknak gondolom ez nem tetszik majd.

13 hozzászólás a “47 Meters Down: The Next Chapter-előzetes” bejegyzéshez

 1. “A cápáknak gondolom ez nem tetszik majd.”

  Nem értek egyet. Szerintem a cápáknak ez a véleményük a dologról: “KAJA KAJA KAJA” :)

 2. Jöhet.A Meg trash lesz de minöségi efektekkel.,ellenben ezek meg a Zátony jó kis horrorok szerintem.
  Jut eszembe Zâtonyt megis kéne nézni újra csak egy laptopon már nem olyan mint nagy vásznon.Tele volt remek képekkel.

 3. Nem tudom kik azok akik éltetik ezt a filmet, mert aki már 5 méterről csak látott is tengerpartot és egy búvárt, az tudhatná, hogy akkora nagy marhaság az egész, hogy már nézhetetlen. Nincs bajom mikor a film érdekében kicsit megváltoztatnak valami teljesen valóságost olyanra ami miatt izgi lesz a film (pl a cápa aki vérbosszút fogadott Blake Lively ellen), de amikor már alapvető fizikai fogalmakat csúfolnak ki…

  ez a film olyan volt, mintha két turistalányt felvittek volna repülőn a legmagasabb pontra, adtak volna nekik ejtőernyőt és kidobták volna őket tök egyedül úgy, hogy majd ők az ejtőernyőt kinyitják távirányítóval odafentről. Útközben találkoznak egy sassal, aki ahelyett, hogy megijedt volna, utánuk repült és feltette az életét arra, hogy ezeknek a csajoknak kivájja a szemüket, még ha bele döglik is, mert ő egy sas és a sasok királyok. Természetesen az ejtőernyő nem nyílt ki és a film utolsó fél órája arról szól, hogy a lányok zuhannak és mondogatják:
  “jajj, most már csak 50 méterre vagyunk a földtől, mit csináljunk?”
  10 perc múlva: “jajj, most már csak 10 méterre vagyunk, valaki mentsen meg”. Végefelé: “Jajj, már fogdosom a fák tetejét, mindjárt meghalunk, nyissátok már ki az ejtőernyőt”. Természetes a Sas addigra 2 szemet már kiszedett.
  BUMM! Meg van a film folytatása!

 4. A harmadik rész egy emeletes akváriumban fog játszódni. Az a 47 Meters Up címet viseli majd.

 5. Ez még mindig ugyanaz az előzetes ami amúgy hivatalos, de tavaly aug 10 is linkelve lett itt a blogon. Emiatt más a cím az előzetesben és amire azóta változtatták. A poszter is most megy körbe a legtöbb oldalon pedig imdb-n jó ideje kint van. Ugyanakkor valóban esedékes lenne egy új előzetes ha tartani akarják a bemutatót.
  Az első részt én elnézegettem, egyszeri megtekintésnek elment. Ahogy annak idején írtam pontosan kétszer jobban tetszett mint többség által éltetett Zátony (lehet nem csak a nőt kéne nézni ugye? XD).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.