Ilyen a Red Dead Redemption 2

Nem trailer jött ma a Rockstar hatalmas város játékához, hanem egy gameplayt bemutató narrált videó. Semmi rendereléses trükközés, minden ingame ami itt látható.

13 hozzászólás a “Ilyen a Red Dead Redemption 2” bejegyzéshez

  1. @sum-blink

    A végét én megkönnyeztem, (lehet most fikázni) ha van rá időd azonnal!

    Egy dolog fáj, hogy nincs PC verzió és ezt totál nem értem a R* részéről. PS3at konkrétan a Red Dead meg a God of war miatt tartottam meg, de nem akarok venni még ps4et ezért, főleg hogy ott van Paks a szobámban. Btw, a siker garantált.

    off kérdés:

    human, valamiért nem menti el a nevet, emailt az oldalon, se melóban se otthon, ez normál vagy valami web oldal felőli “bug”?

  2. Próféta! Szerintem az első rész azért nem jelent meg PC-re, mert a SONY-val kötött szerződés nem engedte. Lehet, hogy egyszerűen nem számítottak nagy sikerre. A második rész, szerintem meg fog jelenni, de csak késletetve, mint anno a GTA:V. A lényeg, hogy a konzolgyártók fizetnek az exkluzivitásért.

  3. Meg régen nagyon konzolpárti volt a(z) R*, nem? Gondolok még a kiadó korai éveire

  4. lehet ezzel egyedül vagyok, de engem inkább emlékeztet ez a játékmenet a far cry-ra, mint a redemption-re, vagy minimum egy hibrid-nek tűnik a kettő között. remélem ez nem lesz akkora csalódás a hype után.

  5. Jó lenne, ha észhez térne a Rockstar és nem cseszné el a játékélményt a rengeteg kényszerített online vásárlással és rosszul optimalizált nehézségi fokozattal, mint a GTA V esetében. Régebben egy játékban előrehaladva, jutalomként kaptunk új pályarészeket, fegyvereket, ruhákat és minden finomságot. Most meg ha “csak” az alapjátékra költesz el 20 rugót, akkor végigtolhatsz egy fél játékot, üres és inaktív pályarészekkel és ha akarsz, fizethetsz még egy húszast a többiért, mindegy mennyire jól vagy bénán játszol. Persze jól az orrod alá is dörgölik, hogy mennyi plusz vár még rád, költsél csak! Rossz irány, szóval legyen máshogy a RDRII-nél, pls!

  6. Hydro: nem tudom, eddig mindegyik Rockstar játék teljes volt single-ben, és pluszpénzt csak az online baromságokért kértek. ha egy EA termék lenne, akkor jobban megérteném az előzetes félelmed, de itt nem kell szerintem felvetni.

  7. A multira sem kértek plusz pénzt, ha akartál in game lóvét, akkor tudtál venni. De ugyanúgy ki tudod farmolni azt a pénzt is. Se nem P2W se nem B2P a multi része. Plusz Red Deadnek is mai napig megy a multija ha jól tudom. És a nagyon sok féle multi része van. Tudtok együtt questeléstől kezdve a sima tdm-ig mindent.

  8. Nagyon haragos voltam a Rockstar-ra az első rész miatt,hogy végül nem jött ki PC-re. A második résszel úgy vagyok hogy már kurvára nem érdekel, viszont annak örülnék ha több western játék lenne PC-re a közeljövőben. Pl az új Far Cry lehetne olyan. A mostani résznél is ez volt a pletyka de sajnos amolyan modern western lett belőle.

  9. 10: még akármi lehet, a Max Payne 1 azt hiszem idén jelent meg PS4-re. :D Folyton variálnak.

    Amúgy a Red Dead Revolver nem tudom mi volt, de azt is szerettem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.