A SAVAGE RISING!

Stallone azt teaseli, hogy a Rambo 5 mégiscsak megvalósul. A pletykák szerint az idei cannes-i filmfesztiválon eladták a projektet, méghozzá a Mexikói határos témával, amiben Rambo a drogcartellek ellen nyomul majd.

12 hozzászólás a “A SAVAGE RISING!” bejegyzéshez

  1. Továbbra is egyik szemem sír, másik nevet. Egyrészt Rambo és Stallone, úgyhogy hogy a fenébe ne érdekelne már, csak legyen legalább olyan jó, mint a 4. Illetve ne arról szóljon, hogy átadja a stafétát, ne legyen benne valami ifjonc nyikhaj, akivel tovább akarják vinni a franchiset, meg hasonló baromságok, csak szimplán legyen egy jó drogháborús story. Drogkartellek elképesztő kegyetlenségeket tudnak művelni, amit Rambo hasonló kegyetlenséggel torolhat meg rajtuk, úgyhogy tippre ugyanolyan vérgőzös lehet, mint a John Rambo.

    MÁSRÉSZT. A fene egye meg, mert olyan tökéletes lett a John Rambo vége, hogy ihaj.

  2. A karakter útját szépen lezárták a negyedik rész végén, viszont ha mindenképp folytatni kell, akkor onnan ez a téma a leglogikusabb. És ha olyan brutális lesz mint a 4. akkor meg plána jöhet. A sok pg 13 között igazi felüdülés lesz. Várom.

  3. Fogja még ezt bírni Sly? Mondjuk cseszett jó kondiban van az öreg …….. remélem hamarosan érkezik.

  4. imiszito: Ezt a drogkarteles storyt már a John Rambo után is emlegették. Akkor a Sicario még sehol sem volt.

  5. Aha persze, majd ebből is gyerekfilmet csinálnak…. Mert tarantinón, és egy pár független stúdión kívül senki nem mer 18X filmet csinálni.Tiszta vicc ami mostanában folyik.

  6. Rambo 6-nak is megvan már a címe:Pusztítás az arany alkony otthonban.👊💣💥☠️🔫♿

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.