A Disney elvileg átgondolta, de nem engedi vissza Gunnt

A színészek kiálltak James Gunn mellett.
A közönség egy része szintén ezt tette.

A Disney emiatt átgondolta a Guardians of The Galaxy rendezőjének kirúgását, konkrétan a stúdió egyik vezetője, Alan Horn találkozott a Gunnal, de végül kitartanak amellett, hogy nem illik a cég imidzsébe amit az évtized elején művelt twitteren. Mondjuk a Variety ugyanezt már lehozta 2 hete is. Mindkétszer EXKLUZÍV volt!

human
írta
2018. 08. 16. 19:08
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “A Disney elvileg átgondolta, de nem engedi vissza Gunnt” bejegyzéshez

  1. Kíváncsi vagyok, mennyire torpedózza meg a harmadik film bevételét ez a herce-hurca. Vajon a felháborodott fanok elkerülhetetlen bojkottja meglátszik majd a bevételen? Vagy győznek az egyszeri filmnézők, akik épp csak betámolyogtak a moziba péntek este.

  2. Végre nem gyerekes viccelődés lesz a filmben.
    Nem nyomják a képünkbe kicsi Groot-ot, nem lesz vicces a Sokkolóarc és nem fog kicsi Groot 60x fordulni még rájön mit is akartak, hogy elhozzon avagy Pacman áhhh egy **** a 2.rész.

    3.részbe, hogy mi kell?
    Stallone-s Csillagsólyom, Űrlord, Nova és Warlock. Ennyi és már biztos, hogy jó film lesz bárki is csinálja.

  3. “Végre nem gyerekes viccelődés lesz a filmben.”

    jaja, végre pont ugyanolyan lesz, mint a többi Marvel, semmivel sem tér majd el, ennek joggal örülhetsz szerintem.

  4. Pont ezt akartam írni én is amit NW írt. Nagyon kevés ember olvas híreket vagy ássa bele magát a dologba. Gunn is mióta téma már de még mindig olvasok Facebookon pl rengeteg olyan kommentet hogy mit csinált mert nem hallottak semmiről. :D

    Szerintem egy centtel se fog kevesebbet hozni majd mind az eddigiek egyébként.

  5. Az egyszeri filmnézö erröl semmot se tud. Néha ledöbbenek mennyire. Ma a munkahelyemen két csaj arrol beszékt, hogy lesz egy uj szupermanes film, a marvelban, amiben a kál drogo a föszereplö, aki nagyon szexi. Arról fog szolni, hogy az anyja egy vizitündér, az apja meg nemtudja, hogy ki. De nagyon jol megvan csinálva a film, mert látványos.
    Sztem például öket nem érdekli, ki rendezi a következő űrmanos filmet amig megnézhetik magyarul 3D bem.

  6. ellenben amikor szarabb a film, mint a régiek, akkor ők is sírnak. plusz szerintem még sokat lesz emlegetve közben is, hogy kirúgták, szal több emberhez eljut majd.

  7. Azért van abban valami irónia, hogy a Disney lényegében arról forgat filmeket, hogy vannak emberek akik a múltban rosszak, de aztán megváltoznak, jobbá válnak és így pozitív példaként lehet őket mutogatni.

    Aztán belefutnak egy ilyen szituba a valóságban és a reakció: rúgjuk ki, távolodjunk tőle minél messzebb, nehogy kényelmetlen beszélgetéseket kelljen folytatni véletlenül.

  8. Egyébként itt is eléggé durván terjed róla a hír, aki MO-n megnézi ezeket a filmeket az tud róla, akkor miért lenne ez más máshol? USA-ban lefogadom minden mozinéző látta a TVben ezt a hírt!

  9. Egyébként ha igazak azok a dolgok, amiket azok a bizonyos képek sejtetni engednek. Akkor teljesen jogos a kirúgás. Gondolom a Disney sokkal több dolgot tud, mint ami valóban nyilvánosságra került.

  10. MrAndree: Mennyire igazad van már. Tényleg mindíg ezt nyomatják meg ,hogy meg lehet változni mindenki lehet hős aztán most mégse…

    Remélem valaki olyat találnak aki tovább tudja vinni a Gunn féle mókázást én jól szórakoztam a filmjein. Nagyon bánnam ha a GotG menne a süllyesztőbe kitünt a Marvel filmekből.

  11. Nekem így kimarad a GotG3. Sőt, sanszos, hogy bojkottálom az egészet, és csak a Póki filmekre ülök be, mert mégiscsak a kedvenc szuperhősöm, meg a Feláldozhat… izé Bosszúállók 4-re.

  12. Toporzékoló: csak rendezőként rúgták ki. A forgatókönyvét valószínűleg megtartják. Én nem számolnék radikális változással.

  13. Az átlag Marvel néző azt sem tudja ki az a James Gunn. Ugyanúgy elfognak menni a harmadik részre, mint a többi filmre. A minimum 500-600 milliós bevétel garantált már most.

  14. Lehet, hogy a nézők nem tudják, hogy ki a rendező, de a Solo is ha úgy vesszük, megbukott a sok balhé miatt. Remélem ezzel is ez lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.