Roma-előzetes

A Netflixnek szerintem úgy kell Alfonso Cuarón műve, mint egy falat kenyér, hiszen a brandjük filmes szinten eléggé lefele tart. Viszont a Gravity és a Children of Men rendezője most odabasz, és talán fontos jelöléseket is kap, akkor az segíthet nekik egy kicsit.

Mondjuk Cuarón szeretetprojektjéről van szó, amit már a 90-es évek óta meg akar csinálni, szóval ki tudja mi lesz. A történetről itt írtam, és végre megjött az előzetes is, ami nagyon fenséges, művészies, és számomra hatásos. Már most nézném.

human
írta
2018. 08. 16. 19:17
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Roma-előzetes” bejegyzéshez

 1. A múltkor írta vki, hogy miért Roma a címe?

  Sztem megfejtettem: Roma visszafelé Amor. Bazinga!

 2. Emlékszem milyen elánnal vártam anno Darren Aronofsky “szeretet projectjét” a Noét és mekkora hatalmasat zuhant akkor a szememben miután megnéztem. Szerintem messze a leggyengébb filmje lett amellett, hogy a legdrágább is és kivételesen még a zenéje is pocsék volt hiába volt ott Mansell aki addig mindig valami zseniálisat alkotott. Na, de ellenpéldára ott a Boyhood ami ugyancsak ilyen volt és ott át is jött ez a szeretet dolog.

  Ez a trailer jól néz ki, jók a képek és a zenéről egyből az “Aphex Twin –
  Aisatsana” ugrott be..kár, hogy nem az. Várós cucc

 3. Érdekel a film, bár ez a trailer nem kapott el annyira. A képek eszméletlen szépek, a fekete fehér is jól áll nekik.

 4. Látom már sikerült rájönni, hogy semmi Revenant nincs itt, vagy lehet nem te voltál human, de néha hasznos lenne a google podcast alatt :D Legalábbis azt hiszem ennél a filmnél emlegettétek egyfolytában a Revenantot

  Amúgy tényleg hangulatos trailer meg szép, majd legalább egyszer valahol eltörik nálam a mécses ez tuti, de ha jól sikerült akkor többször is. Az ember gyermekéhez hasonló vágatlan percek lesznek vajon, vagy elégedjek meg a fényképezés gyönyörűségével?

 5. @Zyklus: mindig kellemes meglepetés, ha felfedezem, hogy más is hallgat Aphexet.

  Sok nem derül ki ezen képsorokból, de várós!

 6. Mekare: nemtom, mert már a teasernél sem írtam, h Revenant.

  Áh most visszahallgattam, Béla ültette el a fülembe (kétszer említettük, nem folyamatosan) :( de igazából beszélgetés közben tuti nem lehet googlezni, főleg olyan infónál, amiről az ember azt hiszi, hogy tudja, hiszen azt eszébe sem jut ellenőrizni adás közben. Kb. kéne egy factchecker, mint a nagyobb podcastoknál, aki közben ellenőriz mindenfélét, de mivel erre nicns pénz, random fant beszerezni, akinek nem csak 1-2 hétig tart a lelkesedése esetleg, pedig elég macerás, így szerintem ez esélytelen.

 7. Az egyfolytában rossz szóválasztás volt.
  Ja igen azt máshol is észrevettem, hogy van ilyen aki közben csekkolja a filmográfiát meg hasonlók. Hát max annyival lehetne az ilyet többször elkerülni, ha a shownotesba a rendezőkhöz vezető link benne lenne, legtöbbször úgyis annak a korábbi munkáiról beszélnek a trailerek alatt, színészekre meg az arc miatt is valahogy jobban emlékszik mindenki. Mondjuk nem tudom ez mennyire lenne plusz erőfeszítés. Könnyű összekeverni a mexikói rendezőket, főleg mostanában, hogy ilyen menők :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.