A #metoo érdekes fordulata

Asia Argento az első nők között volt, akik nyilvánosan szexuális zaklatással vádolták Harvey Weinsteint. Ez igaznak bizonyult ugye, és eltűnt egy ragadozó Hollywoodból, szerintem joggal.

Viszont most kiderült, hogy mindeközben Argento 380 000 dollárt fizetett Jimmy Bennettnek, aki azzal vádolta, hogy a nő szexuálisan zaklatta. A helyzetet súlyosbítja, hogy a srác 17 éves volt, azaz kiskorú, amikor lefeküdt a 37 éves nővel.

Nos, izé…

human
írta
2018. 08. 20. 11:36
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “A #metoo érdekes fordulata” bejegyzéshez

 1. Nos, nem kell izé…ha igaz, főleg hogy a kifizetés nem éppen segít ártatlannak gondolni senkit, kapja meg a büntetését, meg bukjon ő is lefelé ahogy megérdemli…mondjuk neki annyira már nincs is már honnan szinte…de ugyanúgy bukhat le a francba, ahogy a többi. Attól még amivel vádolta Weinsteint lehet igaz, csak mellé az is, hogy ő is egy kakadarab. Bukjon is le a francba az ilyen, attól a mozgalmat temetni nem kell…evidens volt az elejétől, hogy lesz benne rossz alma is bőven, minden mozgalomhoz csatlakoznak és sajnos sokan csak őket nézik, mert megfelel a narratívájuknak, hogy ezzel visszatartják a fejlődést, ami nem mindenkinek olyan kényelmes.

 2. Ez már annyira szánalmas és undorító, hogy az valami borzalom.
  Több szót nem is érdemel(ne, de hát kell a botrány, ilyen az ember).

 3. Ma reggel olvastam. Az első gondolatom volt hogy szegény Tony tudta e? Nem hiszem hogy emiatt lett öngyilkos, de nagyon bele volt gabalyodva ebbe a nőbe…
  Továbbra is fontos hogy ezek kideruljenek, és nyilván ő is megerdemli a még hurcolast.

 4. Joco1114: Weinstein zaklatta, de amúgy sem értem, hogy jön ide a kinézete, amikor most nem arról van szó, hiszen nem csak a szép nőket és férfiakat zaklatják az életben.

 5. Mondjuk az is vicces,hogy ez hivatalosan nem lett nyilvánosságra hozva csak akkor amikor megegyezett a srácal.Elvileg 380 ezer dollárt kifizet és ezzel el is vannnak rendezve a súlyos traumák,merthogy a srác nehezményezte,hogy nem megy neki a szekér,amióta ez a nő megerőszakolta.
  Én megértem abszolút,tény és való,hogy egy férfit is meg lehet erőszakolni,de pénzel enyhíteni a fájdalmat,mert erről van szó,az úgy nem hangzik olyan jól.

 6. Beírod google-be,hogy Asia Argento és csak rá kell nézni milyen beteg elme.Igazából ezen a képen se tudom eldönteni milyen lény is igazából.Nő vagy férfi?ocsmány egy jószág.

 7. Remélem, akkor most jönnek a női ragadozók. Mert eddig arról szólt a Metoo hogy csak a férfiak szemétládák pedig gyakorlatilag Hollywood 90%-a moslék népség, ilyen vagy olyan okokból.

 8. azert errol inkabb a Californiction per ugrik be. Emberunket biztos komoly trauma erte a szallodaban es nem pedig a penzre ment miutan a gyerekfilmes karriernek vege lett felnoves miatt.

 9. Végre kiderül, hogy a nők között is vannak ugyanolyan ragadozók, mint a férfiak között.

 10. Egy lecsúszott gyerekszínész beperelte Argentot mert 17 évesen az szexelt vele és ahol ezt tette 18 év alatt akkor is erőszaknak számít ha beleegyezéssel történt.

  Évekkel később ezt használta ki a kisköcsög.

  Persze nő is zaklathat férfit, sőt fiút, de ebben az esetben nekem ez több mint kétséges, tekintve, hogy az eredeti követelés millióiról lement aprópénzre a megállapodásban.

  Weinstein ettől függetlenül megtehette Argentoval, amit az állít róla.

  Vajon hány hasonló peren kívüli megegyezés lehet ebben a világban, mert szerintem ez egy külön ipar a filmiparon belül az ügyvédeknek.

 11. Symor, rengeteg lehet az biztos. Ezek az történetek azért nem klasszikus nemi erőszakról szólnak. Ezek az emberek tudták milyen világba lápnek be, és ök választották. Bármimor kiléphettek volna, nem tették. Az ilyen “traumát” könnyü pénzzel enyhiteni. Ez most igazábol nemek közti hatalmi harc kint

 12. “Persze nő is zaklathat férfit, sőt fiút, de ebben az esetben nekem ez több mint kétséges, tekintve, hogy az eredeti követelés millióiról lement aprópénzre a megállapodásban.”

  ez azért mindig így megy, sokkal nagyobb összeget kérnek, nem csak szexuális zaklatási ügyekben.

  “Egy lecsúszott gyerekszínész beperelte Argentot mert 17 évesen az szexelt vele és ahol ezt tette 18 év alatt akkor is erőszaknak számít ha beleegyezéssel történt.”

  bonyolítja a helyzetet, hogy ARgento vagy 8 éves kora ismerte a srácot, szóval szerintem nem kéne ennyire elbagatellizálnod a helyzetet.

  “Vajon hány hasonló peren kívüli megegyezés lehet ebben a világban”

  rengeteg, mindkét oldalon, Weinstein is sokakat lefizetett tuti.

 13. “Ezek az emberek tudták milyen világba lápnek be, és ök választották. ”

  ezt a baromságot felejtsétek már el, ha valami morálisan nem okés, az akkor sem okés, ha valaki tudja, hogy előfordulhat. Ha te bemész a 8. kerbe akkor nem okés, ha megkéselnek, pedig tudtad, hogy van rá esély, ha arra jársz.

 14. nekem ebből az az igazán érdekes, hogy miért érzek instant kárörömöt. Mert azt érzek, és ez baromi elgondolkodtató.

 15. Nem tudom, én akkor sem megyek be a nyóckerbe, hacsak nem készülök fel rendesen – legalább lelkiekben. :/ Szerencsére nem vagyunk egyformák.

 16. @human

  Nem bagatellizálom el csak abszurdan hangzik, nekem.

  Évekkel később ugrik be neki, hogy az akkor harmincas Asia Argento (és meg lehet nézni, hogy nézett ki a csaj 2013-ban a fikázóknak) megfektette és ez traumatizálta 17 évesen.

  Ne tegyünk különbséget, egy 8 éves kislányra mi sem úgy tudunk nézni, mint egy 17 évesre, hiába volt ismeretség – ez nem családi szál, max “munka/levelezőbarátság”.

  Ha valóban sérelem érte képtelennek érzem, hogy aprópénzben állapodik meg az eredeti követeléséhez képest és egyébként is kárigényű pert indít az Egyesült Államokban feljelentés nélkül, ahol jóval hosszabb a zaklatás elévülési ideje, akkor mindenképp a pénzre hajt.

  Minden esetre nekem gyanús.

 17. symor: vagy csak mostanra tudott szembenézni a történtekkel? szerintem a végtelenül cinikus nézőpont ilyen esetekben nem teljesen helyes, sosem lehet az. némi empátia is elfér.

  konkrétan szomorú, hogy férfiak ellen elkövetett erőszakra hányan legyintenek itt. Nyilván dugni akarnak a kamaszok, de nem biztos, hogy olyan nővel, akit 8 évesen ismertek meg, és most érzelmileg manipulálja őket. ezért vannak a korhatárok.

 18. Kamu a srác, csak a pénzre hajt. Nincs olyan egészséges 17 éves fiú, aki egys 30 éves Argento csajt ne döngetett volna meg, ha lehetősége lett volna. A kis p*cs csak rájött, hogy a mítút most rá tudja húzni a csajra és még meg is tollasodik. Persze 7 éven át ez is ült a fűben, mint a többi…remélem a csávó is megkapja majd az élettől, amit érdemel.

 19. És ilyenek miatt nem tud egy csomó szexuálisan bántalmazott fiatal srác később se túljutni rajta. Nem tudnak beszélni se róla rendesen, mert nekik örülniük kellett volna, hogy valami picsa kiakarja őket használni hiszen lyuk lyuk, egy ilyen idős csávónak meg mindegy kell hogy legyen ugye.

 20. “nyilvánosan szexuális zaklatással vádolták Harvey Weinsteint. Ez igaznak bizonyult ugye, és eltűnt egy ragadozó Hollywoodból, szerintem joggal.”

  Még nem mondta ki bíróság (ha jól tudom), szóval még nem bizonyult igaznak, persze túl sok a vádló ahhoz, hogy ne legyen igaz, de akkor is megilleti az ártatlanság joga. Az az elszomorító, hogy mióta megy a #metoo azóta rengeteg ember életét tették tönkre még azelőtt, hogy egyáltalán bizonyítást nyerhetett volna az, hogy bűnös-e vagy sem. Szóval most csajszikám színészi pályájának is tönkre kell mennie (ha eddig még nem volt), el kell üldözni a social media minden felületéről és utána megvizsgálni, hogy tényleg igaz-e a dolog. Szomorú, hogy ide jutottunk még szomorúbb, hogy valahol örülök neki, hogy most ő is megkapja a magáét, pedig Weinsteint valószínűleg tényleg egy állat és Asia nem tehet róla, hogy ide jutott a #metoo.

 21. Ez egyébként egy nagy troll húzás volt, ami remekül megmutatja ennek a mozgalomnak az esetleges visszásságát, csak hát mindenki meglepődött, meg bazsalyog magában, mert egyrészt egy korábbi áldozat ellen húzták meg ráadásul a társadalmilag állítólag nem létező férfiak elleni nők által elkövetett szexuális erőszak formájában. Persze megértem a srácot, ezt a traumát a xxx után pont 17 évesen én is párszor megéltem magamban.

 22. Az egyébként elég vicces, hogy ha egy 17 éves lányról lenne szó, akit szexuálisan molesztál egy olyan férfi, aki 8 éves kora óta ismeri, akkor már a fickó akasztását követelnék, de így szinte senki nem sajnálja ezt a srácot.
  Erről az jut eszembe, mikor Matthew McConaughey a Ha ölni kell filmben előadja a záróbeszédét az esküdteknek, majd a végén hozzáteszi: Látják a kislányt? Képzeljék maguk elé ezt a gyermeket. És most képzeljék el, hogy fehér!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.