Deadpool 2 őszintén

Ryan Reynolds ismét beugrott a Deadpool Honest Trailerébe (itt a múltkori), ezúttal is visszaszólt nekik, és inkább Deadpoolként csinált egy őszinte előzetest az őszinte előzetes formátumról. Mindezt természetesen a Deadpool 2 Super Duper Cut reklámozása kapcsán tette, szóval maga a film nem kap nagy ívet. De legalább vicces kicsit.

Bónusz!

A Deadpool 2 easter eggjeire, a rajongóknak szánt apróságokra elég büszkék a film készítői:

human
írta
2018. 08. 22. 03:39
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Deadpool 2 őszintén” bejegyzéshez

  1. Hétvégén újráztam szüleimmel szinkronosan és szörnyű volt. Nem tudom, hogy a szinkron volt-e az oka vagy, hogy már láttam, de egy-két poént leszámítva idegesítő, kínos és erőltetett volt az egész.

  2. Valahogy végigkínoztam de a nézhetetlenség határait súrolta végig nálam. Az első részhez képest egy bugyuta moslék az egész… Ez van, rég az ideje ilyen gyenge filmet nem láttam ebben a kategóriában. Látszik sokat akartak, de beletrottyoltak a nadrágba. Gyenge és erőltetett.

  3. Még tegnap este néztem ezt a trélert, semennyire sem volt vicces…
    (Sajnos maga a film is csalódás lett számomra)

  4. Nekem nem jött be.Nem ártott volna valami sztori azért.Mert oké ma már az a menő ha verekszenek,kibelezik egymást,poénkodnak,CGI orgia meg mittudomén de én elvarnék egy kis sztorit is ezektől a filmektől.Mert itt is kb egy kapal szar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.