Mundruczó Kornél Hollywoodba megy?

Bár még csak korai állapotban van a film, nem is kapott rendes zöld utat, és a Sony már 2011 óta akarja elkészíteni, de ugye ezek szerint azóta sem haladtak semmit, viszont mivel hazánk fia, így mindenképp ki kell emelni.

Mundruczó rendezheti az Inherit The Earth című filmet a Variety szerint. A felesége írja át a forgatókönyvet, ami a Föld utolsó emberi túlélőjéről szól, egy fiatal lányról, akit robotok védenek fejlett zombiktól. Az egészet még a The Walking Dead és Zombieland láz kezdetekor szerezte meg a Sony, azóta nem sikerült elkészíteniük. Egyszer már volt egy rendezőjük rá, de végül vele sem jutottak sehova. Talán most Kornéllal?

13 hozzászólás a “Mundruczó Kornél Hollywoodba megy?” bejegyzéshez

 1. De Mundruczónak már van egy projektje, nem?

  A Deeper Bradley Cooper-rel és Gal Gadot-tal, ha jól tudom. Vagy abból nem lesz semmi?

 2. Madhew, köszi :)

  Jaj, ne…én meg azt hittem, hogy megvalósul, és hogy Gal Gadot itt lesz Budapesten, és talán összefutok vele :D

  Viccet félretéve, azért kár a projektért, mert ilyen nagy neveket rendezni azért nem lett volna rossz az önéletrajzában.

 3. Amikor Wéber Kata forgatókönyve át fog menni a Sonyn, akkor lehet majd tudni, hogy a film már-már nézhetetlenül ízléstelen lesz. Legalábbis kiindulva a az eddigi két borzalmasan rossz ízlésű közös filmjükből. Bár ki tudja, lehet kint is ugyanúgy benyalják majd, mint itthon, de azért ott találni jobb szakembereket egy ilyen munkára. Mindenesetre szívből drukkolok a projektnek, hiába fárasztóak a Mundruczó filmek.

 4. Melyik zombis film története nem idiótaság? Most komolyan?
  Egyedül a Z Nationt lehet komolyan venni, a többi csak vicc. :)

 5. Remek lehetőség, szerintem jó egy ilyet is bevállalni. Karrier szempontjából mindenképp érdekes mellékvágány. Mert ugye az eddiggi rendezéseitól ez messze eltér azért. :D

 6. Az érzés, amikor a buszon szemezel egy csinos lánnyal és elhiszed, hogy végre nyélbe ütheted a dolgot, majd amikor keresztbe teszi a lábát, kiszúrod a hatalmas heréit. Na ilyen volt ennek a cikknek az olvasása.
  Csak itt a fordulópont a “fejlett zombik” kifejezesnél jött el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.