Új képek a nemsokára érkező Predator filmből

Shane Black, sok újraforgatás, nem annyira ütős előzetesek. Mondjuk az a film mellett szól, hogy kevés ellenfele lesz a moziban, meglátjuk hogy szerepel majd. Addig meg nézhetjük ezeket az új képeket.

Twentieth Century Fox presents “The Predator.”

L-r, Thomas Jane, Keegan-Michael Key, Olivia Munn and Boyd Holbrook star in Twentieth Century Fox’s “The Predator.”

Twentieth Century Fox presents “The Predator.”

Twentieth Century Fox presents “The Predator.”

Twentieth Century Fox presents “The Predator.”

Twentieth Century Fox presents “The Predator.”

30 hozzászólás a “Új képek a nemsokára érkező Predator filmből” bejegyzéshez

  1. Jaja, melle van, csajpredator. En mar kiszalltam ebbol a franchiese-bol is, mint ahogy az Alienbol. Kar ertuk.

  2. Valamibe bele kell kötni, olyan nincs, hogy fika nélkül megállják egyesek. :)
    Elég gyengus a marketing, de én bízok benne, hogy végül kellemesen fogunk csalódni.

  3. Ohh.
    Nem, nem, nem volt ilyesmi melle a 87-esnek, eddig sem a filmekben,sem a játékokban nem volt nőnemű yautja.

    A regények szerint pedig, a nőstényektől a fiú predik is félnek, mert nagyobbak, erősebbek, agresszívabbak náluk.

    ( de ciki ezt lányként jobban tudni :D )

  4. Az utolsó képen az egy hőtérkép (hőlátás) akar lenni?

    Szegény Predátor hogy talál meg így bármit a lámpán és a forró jegyzeten kívül?

    A kutya fotóján miért forró a háttér?

    A térképen is izzik a kerítés nyomvonala :D

    Ez így mi?

  5. Nem lesz benne női Predator, maga Shane Black erősítette meg. Egy nagyobb darab Ragadozónak persze hogy nagyobb melle van, mármint mellizom. Ugyanez van az embereknél is. Tegyél egymás mellé egy testépítőt meg egy átlag embert. A testépítőnek jóval nagyobb van, akkor a logikád szerint az nőnemű?

  6. nem mindegy, hogy milyen neme van a predátornak? nem hiszem, hogy a párzási szokásaik szóba kerülnek a filmben. ez most ilyen csöcsös predátor lett, gondolom azért lövöldözni meg kaszabolni tud így is és az álcázó rendszerének se okoz problémát, mert elég fura lenne, ha két predátor mell lebegne a levegőben egy fánál.

  7. jaja már a Svarcis predatornak is volt mellizma, csak nem ennyire hangsúlyos. amúgy soha nem láttam még moziban Predator filmet és nem ezzel fogom elkezdeni. heh. :D

  8. Szakadjatok már le a melléről. Komolyan, bár csak ennyi gondom lenne. Na és akkor mi van ha lesz esetleg női Predátor? Nem lehet? Mégis hogy szaporodnak? Vagy tojást raknak, petékkel szaporodnak? Vagy a női predátorok otthon mosogatnak és gyereket nevelnek? :D

    Engem jobban érdekelne hogy mi ebben a filmben Yvonne Strahovski szerepe. Elvileg ő az anyja a kis srácnak de még egy képen vagy előzetesben sem láttuk. :D

  9. DarkEagle
    Épp erről beszélek :D

    A kánonban, regényekben, képregényekben vannak lány yautják, akik ugyanolyan harcosok lehetnek, mint a fiúk ( sőt, méginkabb olyanok a felépítésük miatt, pl Big Mama vagy épp a Vagouti, sőt ember szarmazású tiszteletbeli női predi harcos is létezik, Machiko Noguchi személyében)
    de eddig mozgóképen, játékban egy sem volt és elvileg most sem lesz.

    ______

    Az, hogy totál máshogy néznek ki filmenként, tök logikus, mert vannak kvázi alfajok és azokon kívül, feladatkörönként is nézhetnek ki máshogy.

    http://www.avpcentral.com/predator-types

  10. Valamilyen furcsa módon én is várom a filmet, pedig csak a Nimród-féle alkotást láttam. Szóval jó fogadtatás esetén simán lehet, hogy irány a mozi:D

  11. Hbal: az elsőt megnéztem alapműveltség miatt, retronak elmegy, a 2 kabaré, a Nimródos meg kínosan szar. Nézd meg az elsőt. :)

  12. látom előre, hogy a kritika/kibeszélő alatt mennyi savat fog ez kapni, jézusom..de még ne bántsátok, nem tett semmi rosszat:D
    Ha már az alien vonal elporladt, örülök, hogy legalább ennyi morzsa jut a szörnyrajongó énemnek – de feltételezem, vannak így még páran

  13. Szegény Predatorok. Elvárjuk tőlük, hogy b*sszanak bele a katonákba, b*sszanak bele az Alienekbe, b*sszanak át a kerítésen egy tankot, b*sszák ki az összes gerincoszlopot 2km-es körzetben…….stb. Erre itt egy becsületes Predator, aki lelkiismeretesen sosem hagyja ki a tárogatást vagy a fekpadot és jó nagy szétb*szó izmokat növeszt. Ti meg fikázzátok…….még jó,hogy nem valami nyeszlett emo-s predatort kaptunk aki kócos “hajjal” vagdossa az ereit egy fán merz beszóltak a piercingjére. Szerintem mozgásban nem lesz ilyen hangsúlyos…….millió előnytelen képet ki tudnék ollózni bármelyik filmből…..

  14. Ez így szép volt, jól összefoglaltad, egyet értek veled, ahogy bladyval is. Majd ha láttuk moziban, akkor ráérünk szidni, vagy dicsérni. Addig örüljünk, hogy nekünk is, szörnyes-scifi rajongóknak is készül hébe-hóba valami.

  15. @Dave: nem biztos,hogy ez hőlátás….az eddigi részekben nem voltak ilyen részletesek a “hideg”részek…….inkább csak foltokban rajzolódott ki a terep……lehet hogy ez egy hőlátással kombinált látás. A Predator 2 óta tudjuk hogy minimum 6 különböző spektrumban látnak a maszkkal. Talán kombinálni is tudja őket. De gyanítom inkább csak egy átgondolatlan marketinges cucc. Kivettek egy képet a filmből és átszínezték. Mint a Predatorsban a sok célkereszt Brody-n….köze nem volt a filmhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.