Homies

Biztos halálkomoly lesz ez a Sherlock Holmes értelmezés. Elég csak erre a két főszereplőre nézni a Holmes & Watson poszterén.

UPDATE: ilyet sem pipáltam még, hogy egy stúdió vadássza a posztert, akkora negatív visszhangot kapott. Na ezért nincs itt.

12 hozzászólás a “Homies” bejegyzéshez

  1. Stepbrothers egyik kedvenc vígjátékom és a Talladega Nights is jó volt, szóval én várom, hátha.

  2. GodBodka:

    Ez irónia akart lenni? Karácsonyi kisfilmek is 5-6X annyit tudnak hozni, mint a nyitóhétvégéjükön. Ha nyit pl. 30-cal, akkor is lehet belőle 180 csak az USA-ban. Nem hülyeség a karácsonyi premier.

  3. Hát nem tudom, 1-2 kivételt leszámítva a Will Ferrell filmekről mindent ellehet mondani, csak azt nem, hogy vicces, bírom ezt a témát szóval remélem most az lesz.

  4. Mz/x#

    Nézd meg a Stepbrotherst tőle, szerintem azon lehet nevetni, nem is keveset.Egyik legjobb filmje véleményem szerint.

  5. Zoli, nem ironizáltam. A mostani karácsony rettentően zsúfolt. Persze, biztosan lesznek olyanok, akiket semmi más nem érdekel, de sokat nem várnék tőle. Az általad említett 30/180 USA bevételt meg kizártnak tartom.

  6. GodBadka:

    Oké, azt én is. :)

    De 100+ simán benne van a dologban, egy viszonylag szerény kezdéssel is. Erre utaltam inkább.

  7. zsúfolt a karácsony persze, de mikor nem, ezzel is számolnak, ráadásul vígjáték a közelében nem lesz egyáltalán, szóval simán megtalálhatja a közönségét, pláne, ha jó is lesz.

    Alita szerintem bukik, Bumblebee-t is csak az ünnepi szezon menti valószínűleg és azért Aquamannek sem olyan a trackingje eddig, hogy minden nézőt elszipkázna az összes többi filmtől.

  8. némileg OFF – Érdekes, làttam ezt a posztert 1-2 napja, mikor egy amcsi oldal lehozta, nekik sikerült egy 1000 karakteres agyfaszt kerekiteni köré, hogy milyen necces màr, hogy bandajelekre hasonlito kézmozdulatok, meg homie-zàs van a poszteren, és ujjjujujujuj…szörnyü hol tart ez a tultolt polkorrekt kampàny.

    ON- orbitàlis faszsàg lesz az tuti, mint bàrmikor, amikor ezek ketten összeàllnak de manapsàg màr egy közepes vigjàtéknak is örülök. Moziba mondjuk nem mennék el rà

  9. Abelh szerintem örvendetes,hogy végre Star Wars mentes lesz az ünnepi időszak.valamelyik úgy is nagyot fog szólni.Rengeteg pénz felszabadul így,hogy nem lesz SW.Remélhetőleg Wan olyan víz alatti kalandot rittyentett össze,hogy tátva marad a szánk.Én most egy Man of Steel eredményt megjósolok nekik.300 hazai 350 ww.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.