Summer ’03-előzetes: a kislányok is felnőnek

Amíg várunk az iszonyat jó kritikákat kapó 8th Grade-re, addig megnézhetjük 2003 nyarát, amikor egy lány a haldokló dédije tanácsát követve el akarja veszteni a szüzességét. Vagyis a trailer rejtegeti mit mondott az öreglány, a poszter alapján lehet tényleg blowjobot. Persze ebből pasizás lesz, meg konfliktus a családdal, meg… fagyievés?

15 hozzászólás a “Summer ’03-előzetes: a kislányok is felnőnek” bejegyzéshez

  1. Mielőtt elolvastam volna tudtam hogy itt valaki elakarja majd veszteni a szűzességét.

    Lehet nem dugnának annyit 14 évesen és nem lenne annyi hiszti, ha nem minden 2 vígjáték erről szólna.

  2. Van egy olyan érzésem, hogy ez a Joey King csaj aki a poszteren is van sosem fog normális filmben szerepelni. Épp most bukik nagyot a Slender Mannel is. :D

  3. Bírom ezt a kiscsajt, tehetséges, viszont a film alapból felejtős. Btw, nem tudom JK mikor járt suliba, vagy jár-e egyáltalán, csak az idén 9 filmben (fő)szereplő. The Rock nem fut ennyire. Segal és Van Dame a legrosszabb pillanataikban nem vállaltak be ennyi ZS filmet egy évben.

  4. ” Btw, nem tudom JK mikor járt suliba, vagy jár-e egyáltalán, csak az idén 9 filmben (fő)szereplő. The Rock nem fut ennyire.”

    magántanár a forgatáson? amíg 18 alatt volt, addig szigorúak a szabályok, h egyáltalán mennyit forgathatnak vele naponta, és mennyit kell tanulnia, amit bizony be is tartanak a produkciók. Macaulay Culkin nemrég beszélt erről egy interjúban, h ez is gond volt a Home alone 2-nél.

  5. Így változnak a first-love-storyk… Pár éve pl. Rob Reiner a Flippedben még meg merte azt húzni, hogy az első szerelem az tényleg csak a szerelemről szólt. Nem akarok prűdnek látszani, de úgy érzem, hogy SAJNOS mára ez már átment “az első szerelemnek egyenlőnek KELL lennie az első dugással” értelmezésbe. Aztán hátha nem, de mocskosul meg lennék lepődve, ha a film végén nem lenne egy gyönyörű napfelkeltés összebújás mondjuk egy tóparton az előző éjszakai első szex után a’la Heather&Oz az American Pieból…

  6. szerintem benne van, hogy nem lesz szex végül, mert a lány rájön, hogy még nem akarja és a saját útját járja inkább. az meg, hogy levezeted az elméletet, amikor egyre több a szűz a kinti főiskolákon:

    ” the truth is that virginity is way more common than collegiettes think. According to Her Campus’s Ultimate College Girl Survey 2012, which surveyed over 2,500 college women across the country, 43 percent of girls were still virgins at the time that they responded to the survey. Twenty-two percent lost their virginities between the ages of 18 and 19 and 4.5 percent did between ages 21 and 23, which means that more than half of all the girls were likely virgins for at least part of their freshman year, if not longer.”

    avagy a filmbeli lány korához képest idősebbek között több, mint 50% votl szűz az egyetem első évében, bőven az első szerelmen túl. ami szerintem a “borzasztó fiatalság” elméletet eléggé aláássa.

  7. human:

    “Macaulay Culkin” Nos, szerintem az életét tekintve, meg hogy mire vitte és mennyi esze van, nem őt kellett volna példaként felhoznod :-) Amúgy evidens, hogy gyerekeket nem engednek a jogszabályok kizsigerelni.

    Én a 90es évek végén kerültem fősulira. Az évfolyamon levő csajok cca 2/3a, de talán több is, már találkozott életében nemi aktussal, szűznek nem voltak mondahtóak. Az első félév végére pedig az “ártatlanok” száma drasztikusan visszaesett. De ez már 18-19 éve volt, azóta felnőtt már mások a fiatalok.

  8. Wittgen: igen, mások, pont ezaz, hogy egyre szűziesebbek, védettebbek, szóval nem züllenek, hanem mintha az ellenkező irányba tartanának, ami szerintem érdekes trend, pont ezért jegyeztem meg, mert az általános vélekedést, miszerint manapság már 14 évesen agybafőbe nyomják a fiatalok, aláássa.

    Macaulay Culkint nem példának hoztam fel, csak ő beszélt arról, hogy miképp tanult amíg a filmeken dolgozott, és említette a jog és szakszervezeti szabályokat.

  9. Egyre szűziesebbek? lol, mozgok köztük, nem mondanám.

    7: már ahogy a végét írtad beugrott a jelenet, pedig még nem értem oda. :) Fasza az a film.

  10. Ahol en dolgozom, a 14-15 eves tanulok tobbet szexelnek mint en, a szuzies viselkedes errefele nem divat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.