9 hozzászólás a “Jaws the Revenge jobb trükkökkel?” bejegyzéshez

  1. Vannak jelenetek, ahol sokkal élethűbb a bábú, vannak jelenetek ahol jobban néz ki a cápa cgi animálása, mozgékonyabb, nem csak egy darab lebegő farönk, de legvégül szerintem jobb hatást kelt a régi zord pofája, mint egy új cgi mosoly.

  2. Basszus, ez nagyon klassz és érdekes. A cgi leginkább a mozgásában feltűnő szerintem, egyszerűen érezhető rajta, hogy nincs ott, nincs súlya, pedig elég jól megcsinálta.

  3. Ez érdekes volt, és jól mutatja, hogy nem minden CGI ördögtől való, csak tudni kell jól használni és mértékkel. Ettől függetlenül osztom, hogy az “új” cápa kevésbé félelmetes, de nem a CGI minősége miatt, az nagyon jól felfrissíti a filmet, hanem mert máshogy néz ki. Mondhatni “kedvesebb” :)
    A réginek sokkal lelketlen gyilkososabb a kinézete, az új pluszban még kicsit pufibb, és kisebb a szája is. De ha hűbb lenne a régi modellhez, és azt animálják, akkor tökéletes lenne.

  4. Amikor uszik ott jobb az uj, plane hogy a reginel latszik a szerkezet amire ra van erositve. De amikor atforditja a csonakot, akkor sulytalan a CGI. Az elottem szolokkal egyetertek, a reginek jobb, felelmetesebb a pofaja, az ujnak tul sok a mimikaja egy capahoz kepest (i.e. a caparol a dokumentumfilmek es mozifilmek alapjan alkotott elkepzelesemhez).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.