22 hozzászólás a “Igazi vadász ez a Predator” bejegyzéshez

 1. Kár hogy az ilyeneket elspoilerezik előre. Nem nézem meg a videót, de így is hogy olvasok róla, már nem lesz meglepetés. :( Remélem azért valami marad a filmre is.

 2. Vic: Na és ha úgy is lesz, akkor mi van? Rengeteg olyan Predator regény van, ahol valamilyen módon szövetségre lépnek az emberekkel. Attól még lehet jó a film. De persze rossz is.

 3. “Rengeteg olyan Predator regény van, ahol valamilyen módon szövetségre lépnek az emberekkel.”

  Igen. A debreceni Bihon Tibor irta oket.

 4. Shane Black pont olyannak tűnt nekem az interjúk alapján, akinek az első két predator film után egyik sem tetszett. Aki ugyanúgy érez vagy mindent szeret, amiben predator van, annak tetszeni fog ez is, aki meg már csak AvP és nimród féle Predators szerette vagy soha egy predator filmet se, annak nyilván ez nem fog annyira bejönni, akárhány előzetest néz meg róla. Nagyon bízok Shane Black-ben, nem egy 10 részes szappanoperát akart beindítani ezzel, ő csak erre az egy filmre készült évtizedek óta, mert látta, hogy senki sem tud mit kezdeni a karakterrel normálisan, biztos tudja mit csinál.

 5. amúgy szerintem se volt szar, de nem volt jobb se, mint az első kettő, csak más. a két AvP film viszont nagy szemét lett.

 6. Élien: Azt azért kétlem, hogy például Machiko Noguchi vagy a Dark Horse comics történeteit Bihon Tibor irta volna. Noguchit ugye a történet szerint a Predator befogadják maguk közé.

 7. A Nimród-féle Predators egy logikátlan és értelmetlen alapra felhúzott látványosság.
  Nulla forgatókönyv, borzalmas történet, együgyű megoldások:
  – a kezdésben csak úgy zuhannak le embereink az idegen bolygóra (ezt a fantörpikus ötletet vajon mennyi ideig szülték?)
  – klisésnél is klisésebb “karakterek” mindenhonnan lopva
  – iszonyat badass kommandós sniper latin csaj két méteres puskával, aki annyira kemény, hogy amikor már csak egy tölténye maradt, fejbe akarja magát lőni, mert fut felé a Predog (ahelyett, hogy előrántaná a kést és halálig küzdene)
  – Laurence Fishburne Aliens-Newt ihlette idióta és totál felesleges karaktere
  – Adrien Brody mint a toughguy
  Az egész úgy ahogy van egy bosszantó blöff.
  Remélem Shane Black legalább egy fokkal jobb filmet tesz le.

 8. Hydro: Amiket te itt hibának sorolsz fel, az mind csak személyes vélemény, engem pl ezek nem zavartak.
  Hát a Predators eleve hátrányból indult. Kevés idő, kevés pénz, szar forgatókönyv. (De nem is értem hogy lehet úgy kitűzni egy bemutató dátumot, hogy nincs még semmi kilátása a filmnek)
  Szerintem Nimródot azért választották, mert nem akarta a nevét adni ehhez se Rodriguez, se más nagyobb név, na meg a költségvetés se bírta volna el. Maga Nimród meséli el, hogy 1 hét volt a forgatókönyv kipofozására, amiben gladiátor aréna volt, meg motoros Predatorok, meg egy seregnyi predator.. 9 hónap múlva bemutató, meg kb 35 millió dollár a forgatásra.
  Kész csoda hogy még így is kitudtak valamit hozni belőle. (Gondolom nem ez az egyetlen film ami ilyen körülmények közt készül, sajnos a minőségen sokszor meglátszik, főleg a stúdió nyomása.)
  Shane Blackben meg én nem bízok. Nem meggyőzőek az előzetesek. De persze moziban nézős lesz, mint minden ami Predator.

 9. Élien: “Igen. A debreceni Bihon Tibor írta őket.”

  Meg Stephani Danielle Perry (A préda, Vadászok bolygója).

 10. Nem tudom, én nem vagyok nagy Predator rajongó, sokakkal ellentétben nekem az első Arnie féle sem szent és sérthetetlen. Viszont amikor jön egy franchise új része, általában elő szoktam venni újranézni valamelyik régebbi részt. Hát most tuti nem a 87-est fogom (mondjuk láttam is többször), hanem inkább a Brody félét. Ez van :)

 11. nekem csak az első három van meg a 6 részes préda sorozatból, annyira nem jött be, de akkoriban nem is volt nagyon alternatíva.

 12. Egy garantáltan jó Predator filmhez elég lenne feldolgozni egy az egyben a Szerepcserét.

 13. A Predators- LF karakterén kívül totál vállalható volt, nem értem a nagy utálatot.

  Hydro: nyilván vannak alap skilljeik, ami miatt katonák, de aztán a sniperek a kézitusa tudásukról híresek, hagyjálmár…

  És sajnos az Arnien felnőtt nyolc éves énednek is el kell fogadnia, az IRL kommandósok/idegenlégiósok testalkata inkább Brodyéhoz van közelebb, mint a gyurmás papóéhoz. Nézz utána, ha nem hiszed.
  ___

  Én akartam Machikóval példálózni, megelőztetek ( – ez amúgy tök jó)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.