The Predator a végső, véres előzetesben

Jött még egy videó a The Predatorhoz, amiben Shane Black próbálja megmutatni, hogy még nincs elpufogtatva a franchise összes puskapora. Az biztos, hogy a Predátorok jó sok embert fognak kettévágni idén.

This fucking guy is crazier than the rest of us. Most végre eladták? Vagy már eddig is? Vagy most törtek le?

human
írta
2018. 08. 31. 17:22
megjelenés
38
hozzászolás


38 hozzászólás a “The Predator a végső, véres előzetesben” bejegyzéshez

 1. én végig hittem benne, meg nagyon akartam, hogy jó legyen, de a giga Predator, meg a Predator kutyák látatlanban taccsra vágják.

  nem a tétet kell emelni és nagyobb, változatosabb szörnyeket bedobni, hanem feszült atmoszférát teremteni, jó karakterekkel, és szereplők közötti dinamikával – ezért felel elvileg Shane Black.

 2. Nagyon sajnálom, de amit itt láttam az végleg elvette a kedvem ettől a filmtől.
  Ahogy az előttem kommentelő megírta, Hollywood ott téved jelenleg óriásit, hogy nem színesebb/szagosabb/tocsgósabb trancsírt kell a nézők elé tenni hanem azt az eredetiséget ami egy Predator filmet kiemelt a többi közül korábban.

 3. abelh: Osztom. Az első és a második részben is keveset mutatták, illetve szerepelt a szörny és pont ez a misztikus és a belőle fakadó feszültség volt az, ami igazán emlékezetesé tette.
  Nem mi vagyunk a célközönség, na el kell fogadni. Azért szorítok a filmnek.

 4. @H.Ungrammar: Ez a szörny titkolás sem jön be sokszor, lásd 2014-es Godzilla. Nekem nagyon tetszett, hogy ilyen keveset mutatták, és a végső harcot is imádtam, de sokan pont emiatt a várakoztatásért rágtak be rá, meg persze a felesleges kick-ass+skarlát boszi család miatt, amit én se tudok hova tenni.
  A Predator is olyan, mint az Alien. Anno a misztikussága miatt jó volt, de most egyet fingasz a google-ba, és annyit láthatsz belőlük, meg olvashatsz róluk, hogy már kb. képtelenség igazán érdekes filmet húzni rájuk.

 5. Ez AvP 3 a kettő szellemiségében forgatva és Alienek nélkül. Lehet meglepnek mindenkit az összképpel végül, de tartok tőle, hogy annyira nem.

 6. Szerintem ez a sejtelmesen elbújtatjuk a szörnyet ez egyszer üt igazán nagyot, így volt ütős az Alien-Aliens is… Szóval nem ezzel lehet elrontani számomra, hanem ugye ha nincs több mellé. Shane Black szerintem képes erre a kérdés, hogy hagyták-e neki. De most már minden kétségem oda, simán megyek erre a Venom helyett, így átcsoportosítva még könnyebb döntés. Nem is vagyok egy Predator rajongó szóval a fajjal kapcsolatos elvárások sem igazán húzzák nekem le és úgy érzem eléggé szórakoztató lesz számomra. Shane Black és Larry Fong miatt meg amúgy is megnéztem volna valahol, csak így már nagy vásznon.

 7. A trailer végén amikor felemeli a predator az egyik embert akkor látszik a legjobban a magassága,kb.4 méter.Szerintem sosem volt ilyen magas,de hát kell az extra valahogy el kell adni a filmet😀

 8. én eddig ekéztem, de ez most tetszett. Az óriás predator tényleg gagyi, meg vannak benne cink részek, de szörnyes akciónak ez nekem most jó lesz. De ez most nagyon személyes preferencia, mint Predator film..háááát.

 9. Szar lesz lehet.De lehet jó lesz.mindegy,úgy kell ez az R-es,brutális scifi mint egy falat kenyér.mindenképp elmegyek rá.

 10. sztm az lenne az igaz bad ass, ha a végén az alienek is előkerülnének, de úgy hogy a trailerben sem sehol máshol nem lövik le előre.
  De ilyesmi úgysem fog megtörténni.

  Valahogy túl sok és túl kevés egyszerre. A karakterek nem adják el, pedig Munn, Jane, Allen jó színészek. A megapredator teljesen fölösleges.
  Ellenben a Nice Guys nekem rohadtul tetszett, szóval óriási kérdőjel az egész egyelőre.

  Moziba nem, de itthon tuti megnézem. Ha mondjuk a kritikák jók lesznek, akkor talán..

  bááár, a The Last Jedit a kritikákban mindenhol éltették, aztán egy ótvaros sz@r volt. HboGon megpróbáltam újranézni a napokban, háromszor kellett nekifutnom, hogy átbogozzam rajta magam. Mondjuk arra jó volt, hogy Star Wars filmet többet nem nézek moziban. De már nagyon eltértem a témától :D

 11. Imádom, amikor kommentekben elkezdik, hogy “dehát ez nem is így néz ki” – bameg, legközelebb rendezd te, meg tervezd te a jelmezt.
  Mondd el, hogy tetszik e, vagy sem, de nem fér a fejembe, mi alapján lehet kijelenteni, hogy egy Predator nem négy méter magas.
  Van otthon a hátsókertben pár darab, vagy mi? :D
  Az a jó a franchise-ban, hogy tudják szélesíteni, bővíteni a világát, a Nimród féle filmben is volt már két féle yautja, miért ne mutathatnának be itt is valami újat, amit eddig nem láttunk? Pont ez a jó benne, hogy mikor nem számítasz rá, akkor jön egy preda-tyrannosaurus-alien, yeah.

 12. A Mega dög egy másik klánból való aki azért jött ide mert az egész faj becsületén csorba esett az első két rész miatt. Ez a film egyébként a Nimród film előtt játszódik.
  Shane pedig azt mondta egy trilógiát akar meg egy AVP filmet akar forgatni és számára az eddigi összes Predi film megtörtént még az AVP filmek is lesz utalás mindenre.

 13. Eddig is vártam, de ez most nagyon eladta. Ilyen hentelés utoljára a Logan-ben volt. Fröcsög a vér literszám, röpködnek a végtagok és ez még csak a jéghegy csúcsa. Ha jó lesz a sztori és nem lesz benne valami böszme Shane Black féle csavar, akkor király mozi lesz.

 14. Nekem ez a gigamegad Predator maximum akkor ütne ha a végén kiderülne,hogy Dutch-ból gyúrták össze. :)

 15. Nem akarok pesszimista lenni, de nagyobb összegben mernék fogadni, hogy nagy bukta lesz.
  Nálam semmi hangulata nincs. Maximálisan egyetértek az 1. kommentelővel!

  Más nézőpontból, lehet hogy Hollywoodban tudják, hogy a mai fiataloknak már nem lehetne eladni az első rész lassú tempóját, ami nincs tele másodpercenként 2 ember kettévágásával?
  Nimródék megpróbálták az első rész tempójában, nem volt túl sikeres a fiatalok körében sajnos.

 16. Az első film készítői tudták rosszul. A predatorok 4 méteresek. Eddig az összes részben tini Predatorok voltak és most eljött a faterjuk rendet rakni.
  Moziban nézem ez nem vitás. Majd utána nyilatkozok…kérem addig kaccsolja ki. Köszönöm.

 17. “bááár, a The Last Jedit a kritikákban mindenhol éltették, aztán egy ótvaros sz@r volt. ”

  akkor várd meg a filmbuzi kritikát, én a last jedit sem emeltem az égbe a premierkor :)

 18. Ezzel a zenével egy rakás f@sch ez az előzetes, értem én, hogy pörögni kell kétezerhússzal, de olyan lett, mintha egy mesterséges intelligencia vágta volna össze ezt a trélert.

 19. Elég vegyes lett ez az előzetes. Tényleg vannak benne tetszetős apritások, de aztán egy két rész meg kicsit off lett. Én ezt simán a szar vágásra és a rossz zene választásra fogom, úgyhogy még ezután is megnézem.
  Nekem nem negatívum az óriás kokszos predátor és a kutyák se, inkább ez, mint egy csapat falka noob predátor, amik hullanak, mint a legyek.

 20. Úgy csináltok mintha a régi filmek annyira jók lettek volna.
  Azért nem Oscar díjas alkotásról beszélünk hanem zs kategóriás akció filmekről. :D Nagy hiba hogy ennyire felmagasztaljátok őket. Az 1. rész is csak a VFX-re kapott Oscar jelölést egyébként nem volt nagy siker kritikailag. Azt meg pláne nem értem hogy mitől lettek volna olyan feszült filmek. Már a saját idejükben is röhejesek voltak.

  Ez az előzetes amúgy irtó gagyi is és ez főleg az úgymond zenének köszönhető meg a vágásnak. De legalább most először láthattuk Yvonne Strahovskit. Most már tudom hogy kb semmi szerepe nem lesz ebben az egész filmben.

 21. Remélem a főszereplők mind meghalnak, a gyerek is, a Ragadozó pedig mint aki jól végezte dolgát, haza utazik a trofea gyűjteménnyel.

 22. Nem értem, miért attól lesz jó egy film, hogy percenként szétszabdalnak valakit valamilyen gusztustalan módon. Az első Predator film, de az első két Alien film sem ettől volt menő.

  Eddig valamelyest vártam a filmet, most már jóval kevésbé.

 23. Nem-e? Dehogynem! Az volt a lényege ki meddig húzza a vadász ellen. Aki gyenge az elvérzik – és akkor vérezzen látványosan – aki meg erős az harcol ameddig tud.

  Azért remélem nem lőttek el túl sokat az előzetesekben. Ez rengeteg irányba kanyarodhat a végére. Csak az a kérdés élvezhető lesz amit bejárunk a film alatt vagy sem. Az már biztos hogy az 1-2 résszel összefüggésben lesz de én simán el tudok képzelni a végére egy 3. résszel való kapcsolódást vagy akár az AvP végén megszületett Predalien keverékkel való találkozást is. Ha egy Alienes kikacsintást – mert ezt kár lenne kihagyni – vagy valami új fegyvert vagy egy eddig nem látott misztikum övezte történetszálat vagy a korábbi részeknél megszokott 3-4 egyedi és váratlan jelenetet hoz akkor már elégedett leszek de önismétlést nem kérek.

 24. Asszem nekem végleg elment a kedvem ettől. Ez komolytalan. Majd esetleg egy unatkozós téli estén (ha nincs jobb fim), megtekintem.

 25. “Azt meg pláne nem értem hogy mitől lettek volna olyan feszült filmek. Már a saját idejükben is röhejesek voltak.”

  ha nem érted az első rész mitől számít kiemelkedő akciófilmnek, akkor szerintem nem is szereted a stílust egyáltalán.

 26. Roli +1 :D
  (Ezt már meg se nézem, lepjenek meg a moziban.

  Nem értem amúgy az értetlenkedő kommenteket:D már a címben is benne van, R.A.G.A.D.O.Z.Ó, ebben minden benne van. Aki ettől kiakad, annak kár figyelemmel követnie ezt az egész univerzumot

 27. 1. abelh: +1

  hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem is :(

  plusz a trailer zeneválasztása is … szerintem elég rosszra sikeredett.

 28. Én megnézem biztos, örülök neki, hogy még valaki észben tartja a Predator-t és vászonra viszi. Remélem lesz még belőlük. Egyszer még bele lehetne keverni Arnold-ot és Danny Glover-t is.

 29. A Predator világot és karaktert még eddig nem vitték csúfra. Az 1-2. részek jók voltak, a Nimród -féle szódával elment, az AvP meg egy alternatív szál, könnyű elvonatkoztatni tőle. Ami kicsit aggasztó, ahogy feljebb is írták, hogy itt kísértetiesen AvP2-feeling-ű a dolog, csak alien-ek nélkül: kisváros, éjszakai jelenetek, még a predalien megfelelője is itt van a lóbaszó predator formájában.
  Remélem ennyiben kimerül a hasonlóság…

 30. “Azért nem Oscar díjas alkotásról beszélünk hanem zs kategóriás akció filmekről. :D ”

  okkkk

 31. DarkEagle: A Predator egy ZS kategóriás akció film? Tovább már nem is volt értelme elolvasni a kommented. Látszik mennyire értesz az akció filmekhez.

 32. Valószínűleg az én ízlésemmel van baj, de ez bejön… Még a gettózene is.

  Az első rész után (/90es évek végén, 10-11 évesen lattam véletlenül a tvben) nem mertem a ház masik végében lévő mosdóba kimenni.
  Azóta eltelt 17-18 év, már annak hangulata nem vinne el.
  Ellenben, ez a kis feelgood vérengzés jó kis programnak tűnik.

 33. Zsocso pedig a Predator B vonalas mozi volt már akkor is.Miért kell mindent megmagyarázni?Nyugodtan betehetjük a Ragadozót is a 80-as évek B orientált akció filmjei pl a Rambo,Kobra,Véres játék,Kommandó és stb közé.Ezek a filmek a videótékák királyai voltak annak idején.

 34. “Az első film készítői tudták rosszul. A predatorok 4 méteresek.”
  Az első film készítői találták ki az egész lényt Stan Winstonnal az élen. :) Tehát eleve hülyeség, hogy “rosszul tudták”, a 4 méteres magasságot esetleg később, a képregényekben vagy a könyvekben toldották hozzá a lény specifikációihoz, mint ahogy pl. a faj eredeti nevét (yautja) is a könyv írói ötlötték ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.