Képen a Charlie Says: még egy Manson-film?

Rendben, nem konkrétan Charles Mansonnal foglalkozik a film, hanem a nevében Sharon Tate-et megölő három nővel, akik miután megússzák a halálbüntetést szépen lassan rádöbbennek, mit követtek el.

Ellenben az első képen mégis Manson mutogatják, akit Matt Smith alakít. Szerintem ez mindent elárul a filmről, főleg ha hozzátesszük, hogy egy igazi tévés rendező kezében volt a projekt.

human
írta
2018. 09. 03. 03:03
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Képen a Charlie Says: még egy Manson-film?” bejegyzéshez

  1. Most a szektás téma lesz az új divat? Ott volt a psycho évada, most lesz 2 manson film és volt még 1-2 ilyen jellegű bejelentés is. (nem Manson, szekta téma)

  2. American Horror Story:Cult… Mansonék is benne voltak, a csajok is…de ők tán csak egy részben, viszont ugye a szekta dolog az végigment
    Nem tudom a politikai vészmadárkodás és pánik mellett, elnézve mennyire máshogy gondolkoznak csoportok ez úgy a szokásosnál is jobban kapós téma lehet mindenki számára bár mindig érdekes téma volt.

  3. kane: mint film elment, és a casting meg a névjegy + esőkabát balta jelenet ütött, de szerintem mint adaptáció mégsem működött.

  4. Human: agree. Az hogy a konyv jobb vokt itt off, de a rendezo szvsz tehetseget (idezojel) mutatja az, hogy mibol mit csinalt. Egyeduli remeny az, hogy Ellis prozaja megfilmesithetetlen (ld Informatorok), igy talan egy nem akkora kult anyagbol jobban tud majd a holgy. 1-1 resz 100 sorozatbol nem akkora referencia szerintem, de a vegeredmeny dont. Megnezzuk.

  5. Megint túl lesz tolva.. Anno a Jobs-al is ez volt és már azt se tudom mennyi film volt szinte egy időben róla. ..btw az Aquarius sorozat is ebben a témában mozgott pár éve, az jó volt? Nem láttam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.