Dave Bautista kitart

Egy talkshowban beszélt a Guardians 3. részéről, és nagyon szomorúnak látszott a helyzetet illetően. Egyrészt megerősítette a múltkori “the movie is put on hold indefinitely“, avagy csúszását a filmnek. Másrészt ismét emlegette, hogy nem elégedett a Disney viselkedésével, és valószínűleg nem tér vissza. Nincs szó itt semmiféle “használják Gunn scriptjét, különben lépek” szövegről már. Erre mondják, hogy pénz, vagy akármi, de ha innen kihátrál, az érdekes lesz.

31 hozzászólás a “Dave Bautista kitart” bejegyzéshez

  1. Teljesen evidens lenne a dolog pedig a részéről. Rendezze Gunn, írja Gunn, különben Miki egér dugja fel. This is bat country.

  2. Ez esetben hozzák vissza Roseanne Barrt is, mert anélkül erősen kettős mérce szaga lenne a dolognak.

  3. Több ilyen ember kéne a szakmába, és akkor nem tudnának igy megerőszakolni legendás filmeket, karakterekt, mint páldául a.Star Warst.
    Gerinc

  4. Kíváncsi lennék amúgy mi lehet Bautista szerződésében, mert ilyenkor azért jópár filmre leszerződnek és nem mondhatják csak úgy fel azt. Az meg gondolom nem része a szerződésnek, hogy x film Gunn rendezésével. Azaz ha emellett kiáll, neki is fizetnie kell majd szerintem, bár erről szívesen olvasnék valami hivatalosabbat.

  5. Miért kéne kihátrálnia a filből? Hiszen szerződése van.
    Amúgy eddig úgy volt ,hogy Gunn forgatokönyvét használják nem? Csak rendező nincs. Amúgy valószínüleg ha jön új ember akkor átíratja gondolom.

  6. Karcsi
    Most tényleg le kell írni megint, hogy mennyire más a Roseanne ügy és a Gunn ügy? Már ugye annak aki utánaolvasott és nem csak a címeket olvasgatta. :D

    Amúgy Bautista-nak nyilván szerződése van amiből nem hátrálhat csak úgy ki, ellenben a Disney elengedheti (ahogy elengedték Hugo Weaving-et is anno). Persze kényszeríthetik, hogy szerepeljen de PR szempontból nem biztos, hogy jó húzás lenne.

  7. Én abszolút támogatom Bautistat. Remélem kiszáll, és követi őt még pár fontosabb arc, és akkor talán di$neyék lassan észbe kapnak, hogy rossz úton járnak.

  8. Respect! Ha szerződés is köti biztos szét tudná úgy trollkodni a forgatást, tudna szándékosan olyan szarul játszani, hogy inkább elengedné a Dizni.

  9. “ha emellett kiáll, neki is fizetnie kell majd szerintem, bár erről szívesen olvasnék valami hivatalosabbat.”

    amint lesz, megírom, de egyelőre nincs ilyesmi. Lehet ha fizetnie kell a dolog miatt, arról is ilyen őszinte lesz interjúkban, és esetleg megtudhatjuk.

  10. “Who cares? Adják oda Waititinek aztán had szóljon! Bautista nélkül is fasza film lenne.”

    simán jó film lehet a 3. rész Bautista, Gunn, de még Waiti nélkül is, a poszt lényege nem ez.

  11. Az infinty war után talán még megoldható hogy a következőben már ne legyen..nem tudom csak egy kósza gondolat,DE..ami Bautistát illeti..ez tényleg egy emberi gesztus,de azt se felejtsük el hogy ő nem az élvonal színésze,annak ellenére hogy nagyon bírom őt benne…de nem építenek a színészre ezen a filmen kívül,ugy értem hogy a sajnos középszer filmek igy is ugy is megmaradhatnak neki..sokan még ha ugy is gondolják mint ő,nem biztos hogy megengedhetik maguknak ezt a fajta kötetlenséget,bár abban igazatok van hogy az ember vagy eladja magát,vagy nem,és továbbra is a disney nél marad mert a karrierjében azért egy ilyen húzás nem férne bele.Másrészről viszont,az nem szimpi hogy a rajongókkal igy nem foglalkozik akik ŐT kedvelték meg ebben a karakterben,és mindegy ki megy ki marad,ki a rendező..a rajongók azért rá is számítanak akkor is még ha egyet is értenek veke…mint én

  12. “Amúgy eddig úgy volt ,hogy Gunn forgatokönyvét használják nem? Csak rendező nincs. Amúgy valószínüleg ha jön új ember akkor átíratja gondolom.”

    Azt nem értem, ha rendezőcsere van, az új mi a fenéért nem tudja a már meglévő könyvet használni? Rendezésre szerződtetik, nem írásra.

  13. Én nem értem, hogy minek hőzöng. Most függetlenül attól, hogy helyes vagy helytelen volt Gunn elmozdítása, szép dolog kiállni valakiért, de mégis mit vár ettől? A színészek közös nyilatkozata sem érdekelte őket. Nem olyan nagy név ő, hogy a Disneyt meghassa a távozásának a lehetősége. Ő maximum egy tisztcsere, de nem egy vezéráldozat ebben a sakkjátszmában, mert a karaktere bármikor pótolható.

  14. Semmit nem vár ettöl, csak elege lett gondolom. Nem értem, miért ne számítana egy ilyen gesztus, nekem pl. számít, a GotG 3 nem lesz moziban nézös számomra. Mondjuk nem csak Bautista miatt, de miatta IS.

  15. Itt nem az a lényeg, hogy ki hőzöng, hanem, hogy valaki végre nyíltan kiáll a másik oldal mellett. Azok mellett, akiket nyíltan megaláztak a kirúgással, és megszégyenítették.

    Mikor értitek már meg, hogy Waititi nem fog GotG3-at rendezni, mert nem ér rá! Különben is, ha a di$ney meglátja a Hitleres filmjét, hogy viccet csinál belőle, alatta is meg fog inogni a szék. Ha meg nem, az meg képmutatás.

  16. Szép dolog ez Bautista papától, de nélküle meg Gunn nélkül nem dől össze az MCU szóval tényleg nem kellene ezt ennyire felfújni, a rendezők, színészek jönnek mennek…. Bautistának meg a GotG adott igazán nagy rajongótábort hülyeség lenne kiszállnia persze ha ezt megteszi az valóban nagy emberségre vall.

  17. Én nem is értem, miért olyan hatalmas probléma ez, hogy ennyire pörög ezen mindenki.

    Bautista karaktere, ahogy többen is írták simán pótolható, őszintén szerintem, ha nem lenne felhajtás és a következő filmre lecserélnék észre se vettem volna annyira nem nagy hozzáadott értéke van a sorozathoz.

    Gunn el*úrta, nem kicsit, nagyon. (Most tök mindegy, hogy poén, polgárpukkasztás volt vagy akármi, ilyet nem lett volna szabad csinálni és kész, de nem ez a lényeg, ezt már ezerszer megvitattuk/megvitattátok)

    A lényeg, hogy Gunn viseli a következményeket a sz*pórollerre ráulnie Bautistának meg teljesen fölösleges volt.
    Nem mondanám, hogy ez gerinc, meg emberség dolga, inkább azt gondoltam azért csinálja, mert tudja, hogy valami nem kóser vagy nála sem vagy a filmmel és talán így könyebb felemelt fejjel dobbantania, mielőtt kiderül róla is valami csúnyaság.

    Más esetben meg teljesen érthetetlen számomra a fickó motivációja és egy esetleges visszahátrálás innen, azaz, hogy mégis szerepel a filmben totál megsemmisítené a szememben önmagát, hiába eddig nem is érdekelt, ki játsza ezt a karaktert.

    Én ezek után már örülnék is, ha gyorsan lecserélnék és minden menne a maga útján nélküle.

    Jól már tuti nem jön ki a dologból.

    Ha marad akkor gyakorlatilag szembeh*gyozza önmagát.(A GotG3-at attól függetlenül megnézném, hisz ő nem is fontos karakter eddig számomra benne, simán kihagyható lett volna.)
    Ha megy, akkor talán gerinces csávónak tűnik egyeseknek (számomra akkor sem, mert elve Gunn dolgaival se értettem egyet, de ez mindegy). Plusz totál idióta, hogy válallja a pereskedést és elvágja magát rengeteg filmtől, illetve akkor már én is talán inkább kerülöm azokat a filmeket, amiben szerepel.
    Ha pedig az egeresek elküldik, talán az a legfájdalommentesebb, még talán mártír is lehet belőle, de talán nem megy le teljesena sűllyesztőbe, mondjuk engem ekkor is elveszített.

    Mindezt úgy írom, hogy imádom a GotG sorozatot…

  18. Szerintem a gaz az hogy Drax teljesen megfoghatatlan modon lett ilyen karakter a filmekben.
    A kepregenyben, foleg a vol2-t ertem ezalatt mert abnett es lanning egy csodat csinalt a cimbol, szoval ott egy alapkarakter, de teljesen koze nincs a filmes draxhoz. Egy hallgatag, erzo leny akit egy celneltet, thanos kinyirasa. Ehhez kepest itt meg egy diszkos kidobo gyokketto ikuval. Szoval teljesen lehetetlen tudom, de ha cserelik a szineszt akkor valahogy arnyaljak mar visszafele draxot, mert o a pusztito es nem bud spencer.

  19. Ennyi hulladék film után én inkább befognám a pofám és esténként hálát adnék a Jóistennek, hogy ilyen nagyszabású filmekben szerepelhetek dollár mlliós fizetésért.
    Nem bántom, csak nem látok bele a fejébe.
    Na mindegy, nem vagyunk egyformák.

  20. Végülis nem kell szerepelnie benne egyfolytában gyakorolta,hogy láthatatlan😀
    Amúgy a viccet félretéve,ez csak felesleges kapálozás ő is tudja,hogy saját magát reklámozza és ezért csinálja ezt a kamu hangoskodást,sajnos mással nem nagyon tud villogni,ezért most kapott a lehetőségen és meglovagolja.Nyugodjatok meg természetesen benne lesz a filmben.

  21. Elég elkeserítő olvasni, hogy szinte alig van aki el tudja képzelni, hogy ez pusztán az aminek elsőre látszik. Egyszerű emberi kiállás vki, valami mellett.

  22. Drax totál érdektelen, nem tesz semmit a filmekhez és még csak nem is vicces. Inkább kínos. Mondjuk a közönség tini részének ez kell a mozis reakciókat hallgatva.
    Amugy meg hát kb egy C-vonalas “színész”, szóval csak fogja be és örüljön, hogy foglalkoztatják.

  23. Llew
    Ja én is ezt tartom a legszomorúbbnak, hogy 2018-ra eljutottunk oda, hogy az emberek számára az, hogy valaki kiáll egy barátja mellett akivel szerinte igazságtalanul bántak, az egy teljesen érthetetlen és megfoghatatlan dolog…

  24. Érdekes dolog ez.
    A GotG-ban SZÁMOMRA egyedül Drax röhögése az egyetlen értékelhető dolog Groot mellett.

  25. Számomra szimpatikus a kiállása, de nem hinném, hogy ettől a Disney meg fog hatódni.
    Attól függően, hogy mi van a szerződésében, lehet/lesz ennek következménye, maximum kiírják a karakterét a filmből és beraknak mást vagy sem.
    Azért Bautistát lehúzni C-vonalas színésznek…lehet, hogy a szerepei nem kívánnak meg nagy tehetséget, de azokat hozza.
    Hiába a nyúlfarknyi szerep a Blade Runner 2049-ben, számomra meggyőző és hiteles volt, még az apró jelentőségteljes mozdulatai is.

    Meggyőzőbb mint Dwayne Johnson aki kb. a Southland Talesben volt vicces.
    Igaz, az egy elég elborult film :D

  26. Randal: tényleg nem rosszból, de a szerepei abszolút nem kívánnak meg semmilyen tehetséget. Nézd meg milyen filmekben játszott. Kell egy benga csávó, gondolom ő olcsóbb lehet. De nem akarom bántani, csak nálam ő a B-t sem üti meg (ellenpélda pl. T. Jane). Na látod, ízlések és… mert nekem pl. a Szikla jobban bejön a komikus(abb) alakításaival, aztán ő sem egy színészóriás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.