Captain Marvel a képeken is

Bár frissíthetném a címlapos posztot is, de lehet akkor páran lemaradnának a képekről. A lényeg, hogy a jövőre érkező Captain Marvelhez érkezett egy valag kép is, köztük egy ismerős fiatalabb változatával.

38 hozzászólás a “Captain Marvel a képeken is” bejegyzéshez

 1. ha valmai kisfilm lenne ami elkerülte a figyelmem, akkor megérteném amire gondolsz, de most csak egyszerűen nem voltam gépnél 1 órát. jók a tippek, de olyasmire, amiket láthatóan elfelejtek valmaiért, nem ekkora blockbusterekre.

 2. Mondjuk nekem ez kimaradt nem vagyok akkora fan,de nem értem ezt az egyenruhás csapatot,captain körül?

 3. 3 ismerős, mert az utolsó előtti képen a csapat bal felső tagja is volt a GotG1-ben. Kicsit csippelve volt már a Zagya, de volt.

 4. A borító az valami irgalmatlanul undorító. Brie Larson egy természetes szépség akit megint sikerült elcsúfítani. És az a “Future is Female” mondat mellette már az idegeimre megy. A Disney először a Star Wars-szal kezdte ezt a baromságot és most folytatja a Marvellel is? Lehet sok mindent mondani a DC-re de ők legalább nem feminstáztak a Wonder Womannel. Miért nem lehet egyszerűen mutatni hogy egy nő erős, miért kell mondani? Ettől eltekintve a többi kép bejön. Pláne az 1. az 5. meg a 8. kép. Ott jön ki igazán szépen, hogy mennyire jól illik a szerep Brie-re. A ruha is és ő sokkal jobban fest. Bár a bőr cucc még mindig nem az esetem.

  @Roberto: Akik Kapitány mellett vannak azok a Star Force tagjai. Lényegében ők a csillagközi Bosszúállók. :D

 5. Hát nem tudom, nagyon nagy fannak kell lenni, hogy valaki ezekre rámondja, hogy úristen, mekkora lesz ez a film…

 6. “Lehet sok mindent mondani a DC-re de ők legalább nem feminstáztak a Wonder Womannel. ”

  ez valami vicc volt?

 7. “Hát nem tudom, nagyon nagy fannak kell lenni, hogy valaki ezekre rámondja, hogy úristen, mekkora lesz ez a film…2

  ez fordítva is igaz szerintem, mivel csak tipikus Marvel képeknek néz ki, így mennyire kell utálónak lenni, hogy valaki ennyi alapján lehúzza.

 8. Én csak a nénit akartam megnézni, de azóta az ökölbe szorított kezein mosolygok. Vajon az egész filmben így fogja tartani? :D

 9. Human mi lenne itt a vicc? WW promókban nekem nem rémlik ilyen bullshit mint a “Future is Female.” meg ami volt SW-nél a “Force is Female.” :D

  @DonLeon: Gondolom igen, mivel úgy gyűjti be a környezeti energiákat és úgy is adja le nyilván pofozkodással. :D

 10. ^ a WWben is volt vmi feminácis “-no man can do that! — I’m no man!” duma…
  Egész film és sorozat biznisz tolja túl a dolgot.

 11. Az utolsó előtti kép így kicsiben, kontakt lencse nélkül, azt hittem Deadpoolt ábrázolja..

 12. “Nocsak, Jude Law pénzt akar keresni? :D”

  igen, és Marvel filmnél nem kell aggódnia, hogy olyan szarba tenyerel esetleg, mint ami a DC-nél megtörténhet bármikor. A leggyengébb Marvel is hoz egy közepes szintet, tuti nem kell szégyellnie.

 13. szerintem elképzelésed sincs arról, hogy milyen egy fika tryhard, ha 1-2 jogos megjegyzés szerinted az. De ez a vita szerintem off, szóval nem folytatjuk.

 14. “WW promókban nekem nem rémlik ilyen bullshit mint a “Future is Female.” meg ami volt SW-nél a “Force is Female.” ”

  Itt is egy magazinon van csak, majd ha nyomják a plakátokon és az előzetesben, akkor mond. Szinte 100%, hogy ilyen magazin cikkek születtek a WW-nél is. Random rákeresve:

  https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2017/jun/05/why-wonder-woman-is-a-masterpiece-of-subversive-feminism

  Értem, hogy szeretitek a DC-t, de ha a Captain Marvel, amiből eddig egy hivatalos képekkel teli újságvalami láttunk, nem ugyanúgy van kezelve, ahogy a WW volt, akkor tuti tévedtek. Vagy vicceltek.

  Sőt, rákerestem erre a future is female-re

  https://www.amctheatres.com/amc-scene/the-future-is-female-wonder-woman

  Tessék. Sőt:

  “One thing is abundantly clear; the success of Wonder Woman has transformed the entire film industry. It won’t be long before female superheroes become the norm, rather than the exception.”

  mindent megváltoztatott!!!! It broke new ground!!

  Abba már bele sem mennék, hogy milyen baromság ez a feminista szlogen, mert az egyenlőség azt kéne jelentse, hogy a Future is People. Nem man, vagy women. Avagy rossz, hogy ilyen elkülönülő szempontból írják ezek a magazinok a cikkeiket, mindkét filmről.

 15. Human de ezek nem nem a DC kampányai ezek újságcikkek vagy kritikák a filmről. Az már teljesen más kategória. Én most a hivatalos reklámról beszélek. Amúgy most rákerestem a WW EW-s coverjére ott is van hasonló szöveg. Mondjuk az kevésbé zavaró mint itt de az se jobb sokkal.

  Amúgy nekem is pont ez a bajom. Anno a nők voltak elnyomva, ami szintén nem volt jó, most meg jön ez a Future is Female baromság ami meg férfi elnyomás lenne. Pont annak kéne történnie amit te is írsz és gyakorlatilag én ezt támogatom.

  Ezek a hülye feminista szlogenek ráadásul elég szépen aláássák a filmet is. Oké a WW nem a világ legjobb filmje de azért szerintem bizonyított hogy nem csak mondták róla hogy feminista meg erős nő van benne. Ráadásul a feminista része se volt zavaró, sőt. Carol Danverst nagyon bírom Pók mellett ő a másik kedvencem a Marvelnél. Ezért is zavar nagyon ez a hülye szlogen mert lealacsonyító. Remélhetőleg a filmben nem az lesz majd mint a Flash sorozatban hogy a nők konkrétan kimondták hogy: “#Feminism” :D

  Mondjuk a Marvel talán nem pocsékolna el egy Oscar díjas színésznőt hogy ennyi dolga legyen összesen. Szóval ja, maga a képek bejönnek leszámítva a borítót. Most már lassan jöhetne egy előzetes is. Akkor valóban lehetne normális véleményt is mondani.

 16. “Human de ezek nem nem a DC kampányai ezek újságcikkek vagy kritikák a filmről. ”

  de hát az EW címlapja is egy újságcikk, ők találják ki a clickbait címet.

 17. Igen tudom ezért is kerestem rá én meg direkt az EW címlapjára. Mert nekem csak a narancsos poszterek maradtak meg. :D

 18. A 2 tampont fogja csak a kezében, amit elhozott a messzi kozmikus útra. Sejtette, hogy nem lesz arra DM. :)

 19. “igen, és Marvel filmnél nem kell aggódnia, hogy olyan szarba tenyerel esetleg, mint ami a DC-nél megtörténhet bármikor. A leggyengébb Marvel is hoz egy közepes szintet, tuti nem kell szégyellnie.”

  Bocsi de szerintem nem a legbénább hanem legjobb Marvel hozz esetleg egy közepes vagy egyszer nézhető szintet.A legutóbbi filmjük is csak egy rémunalnas, tucatszor látott CGI orgia amiben kavicsikért megy a csihi-puhi tele rakva random hősökkel mert csak.A Fekete Párduc meg szóra se érdemes annyira jelentéktelen film.Szóval a Marveltő nem kell elájulni.Az új DC-nél legalább van lélek és művésziség és hangulat.(MOS,BvS,WW)

 20. biztos azért van folyton ökölbe szorítva a keze, mert még nem heverte ki Roomos “élményeit”

  abban szerethető volt, csodálkozom, hogy ő is szuperhősnek áll. Jöjjenek be a számításai, de azért remélem nem szippantja be végleg a marvel

 21. 34: mit szakadtam te jóisten :D. Mondom ezt úgy, hogy az a 3 film amit felsoroltál tényleg jók szerintem is de azért na…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.