A Star is Born furcsa előzetesei és új posztere

Bradley Cooper első rendezését már imádják a fesztiválokon, talán valami Oscar jelölés is beficcenhet, de ez ugye semmit sem jelent magában. A lényeg, hogy az előbbiek mellett még jónak is néz ki. Egy lecsúszó és egy felfelé tartó zenész szerelme, Cooper mellett Lady Gaga-val a főszerepben.

A poszter alatt 4 jelenet van (Dave Chapelle!), amik nagyon ügyesen átváltoznak egy rövid trailerbe. Nekem tetszik ez a koncepció.

5 hozzászólás a “A Star is Born furcsa előzetesei és új posztere” bejegyzéshez

  1. Ja nem rossz ez a jelenetkiadási trailer koncepció.
    Ezekből is látszik, mennyire merített Cooper a Barbra-s verzióból, de remélem azért az övé feszesebb lesz annál, vagyis könnyedebben folyik a sztori. Szeretem a hosszú filmeket, de annál nagyon meglehetett érezni, itt remélem nem így lesz, bár már annyival biztos szerintem, hogy a dalok és a fényképezés jobbak lesznek.

  2. Lady Gaga? WTF? Azt hiszem vállalom az elöítéleteimet és kihagyom ezt a “film”-et is! :D

  3. Gagát is nagyon dicsérték, de még így is meglepett, hogy mennyire manír mentesnek tűnik. A Barbra-s változat tényleg nem volt túl acélos, szóval annyira nincs magasan a léc. Én nagyon drukkolok, hogy ez tényleg jól legyen.

  4. @Zombeeka: en adnek a filmnek egy eselyt a helyedben, Lady Gaga tud jatszani es mindig is maximalista volt, a legtobbet fogja kihozni magabol es a filmbol is. Amugy o vette ra Bradley Cooper-t h enekeljen a filmben, ne pedig playback-rol nyomja…

    Nem szeretem az ilyem filmeket es nem lattam a Straisand-os verziot (sem a masik kettot), de ezt biztosan megnezem moziban.

  5. A régebbi jobb… több feeling… kell ennél más… több lelkület, ez kell egy igazán jó filmhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.