A Star Is Born kétféleképp

A nemsokára befutó Bradley Cooper film ugye egy adaptáció, annak a történetnek a sokadik remakeje lesz, aminek a legelső változatát még 1937-ben mutatták be. Na most nem ahhoz lesz hasonlítva, hanem az 1976-os változathoz, amiben Barbra Streisand és Kris Kristofferson szerepelt. Lássuk azokat a képkocka összevetéseket.

human
írta
2018. 09. 09. 10:23
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A Star Is Born kétféleképp” bejegyzéshez

  1. Kár, hogy csak az első trailerből dolgozott, illetve nem, mert így van szerkezete a videónak, csak így pont az orros,arctapizós nincs benne

  2. Nem akarom kétségbe vonni Bradley Cooper rendezői tehetségét, de biztos nagyon nehéz lehetett leforgatni ugyanazokat a jeleneteket. Az ilyesminek soha nem látom értelmét, max az olyannak, mint amit Carpenter művelt a The Thing-el. Na annak legalább volt értelme.

  3. bobjay:

    A Streisand-os változat egy közepes film, szóval jelen esetben én látom értelmét annak, hogy remakelték, mert potenciál volt benne. Nyilván nem jelentről-jelenetre lesz lemásolva az egész. Plusz, a visszajelzések alapján sokkal jobb lett, mint a Barbra-s.

  4. XFTN1: Értem és gondoltam, hogy nem olyan lesz, mint a Psycho remake, de azért hoztam fel példának a The Thing-et, mert manapság kevesen próbálnak meg igazán elrugaszkodni az alapanyagtól. Ettől függetlenül remélem, hogy jó lesz.

  5. Csak en gondolom ugy, hogy a ’76-os jobban van fenykepezve? Nem rangatos kezikamera, nem log ki a kepbol a szereplok fel feje, nem egy nagy piros fenyfolt az egesz, hanem lehet latni a szereplok arcat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.