Elkezdték a Han Solo megjelenését reklámozni

Mármint jön a házimozikba, dvd, blu-ray, meg minden ami számít. Vagy csak ez a kettő számít. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy kiadták a Star Wars Story univerzumépítő jelenetét, ami végre elejtette, hogy a Story-filmek össze fognak érni. Ködösen fogalmazok, hátha valakinek spoiler, de a tovább mögötti videót ő már ne nézze meg. Mellé a vonatos rablásból is villantottak pár pillanatot.

A Solo-ról írtam természetesen.

20 hozzászólás a “Elkezdték a Han Solo megjelenését reklámozni” bejegyzéshez

  1. Már nagyon várom hogy kölcsönözhető legyen, mert annyira nem tudott felizgatni a film hogy el sem mentem rá moziba.Ez az első Stat Wars amire ha tudtam volna sem mentem el

  2. na majd hátha akkor így rájönnek a moziban bojkottálók is, hogy amúgy ez egy teljesen jó kis film.

  3. #notmysolo

    emlékszem, moziban Hereditary és e között vacilláltam és bár örülök hogy kitartottam az elveim mellett, nagyon megbántam, hogy a horrort válaszottam :D

  4. @human: “…ami végre elejtette, hogy a Story-filmek össze fognak érni. Ködösen fogalmazok…”

    Eléggé, mert nem jöttem rá, mire gondolsz.
    Mi ejtett el, mit és mi fog összeérni mivel?
    Mert én legalábbis nem vágom a Dart Maul-os jelenetből.

  5. Nagyon jó film. Láttam a moziban és azt kell mondjam, hogy jobb lenne, ha ezeket a ‘Star Wars történeteket’ erőltetnék, mint ezt az új trilógiát. A Solo-ban megvolt minden, ami egy jó Star Wars mozihoz kell:
    Új helyszínek, új idegen fajok, és olyan dolgok, amik hozzá adnak az sw univerzumhoz, úgy, hogy nem rugja fel annak szabályait (Láttod Rian?! ):( ).

  6. Én bírtam ezt a filmet moziban is (pl. a Ep VIII-at nem láttam moziban) és megnézem, amikor kijön BD-n is. Szerintem kellően szórakoztató volt, és lehet, hogy nem volt annyira kiemelkedő csak egy szórakoztató film, de ezzel máris több mint az EP VIII pl.
    Anno ugyan talán olvastam, de mi is az összekötő dolog eközött meg a Rogue One között? Egyébként én örülnék még több Story filmnek, szerintem sokkal színesebbek ezek mint a Skywalker család szenvedései most már 9 részen át. Abból a középső (izé megjelenés szerint első) három is elég volt…

  7. A Solo sokkal jobb film, mint amilyen szereplést végül elért a kasszáknál. Szerintem bánhatja, aki nem nagy vásznon nézte meg, főleg a vonatrablásos részt.
    Én messze jobban SZÓRAKOZTAM ezen film alatt, mint az utsó Jediken. Én is adom, hogy az antológiafilmek messze jobb produktumok a Disney égisze alatt, mint a sorszámozott fősztorik.
    Tényleg, mindenkinek ajánlom, hogy “kölcsönözze ki a tékából”!

  8. @bobojsza: Hát DM inkább volt univerzumépítő cselekményszál, mint, az antológiafilmeket összekötő vonal. Utóbbira sokkal inkább ott van Enfys csapata és azok valódi célja, valamint Enfys csapatának egyik tagja a Zsivány Egyesben (ami időben később játszódik valamivel) is elég sokat szerepel Saw G. fogdmegjeként.

  9. @SZSZ

    Teljesen egyetértek. Az önálló filmek, eddig messze sokkal jobbak, mint az új trilógia.

    A Solo egy kiváló űrwestern-kaland, sajnálhatja, akik kihagyta moziban.
    Most azonban lehet – és érdemes -pótolni.

    Jó a sztori, nincs gond a szereplőkkel (sőt), az egész egy könnyed, szórakoztató akció.
    Pont, amit vártunk tőle. Ez a film nem akart többnek látszani, mint ami. És azt kiválóan hozza is.

    Remélem minél több ilyen SW filmet láthatunk majd, és nem az EP-VII-VIII. féle – felesleges – vonalat.

  10. Én nem utaltam.. de nem is szerettem. Olyan semleges lett, számomra legalábbis. Ezt inkább éreztem feleslegesnek, mint a mostani (mindenképp vitatható) trilógiát. Az legalább váltott ki bennem valami érzelmet.

  11. Azt gondoltam mielőtt megnéztem, hogy a főszereplő miatt lesz ez a film rossz. De kellemesen kellett csalódnom. A srác egész jó volt ebben az unalmas semmilyen filmben Nem rajta ment el. D.M. a végén meg egy vicc volt szegénykém. Ő mint egy kvázi “benzin” tolvaj banda vezetője? Pfff. Na ezt is csak a dízni nézheti be ennyire.

  12. @Anak: köszönöm

    @jiliac: Darth Maul bűnözői karrierje, tudtommal, már a The Clone Wars sorozatban kanonizált lett (bár, szerintem is, minek…), még bőven a Disney-féle felvásárlás előtt.
    Úgyhogy ez még nem a Disney sara…

  13. Biztos hogy Dart Maul az?
    Lehet csak hasonlít.
    Darth Maul-t megöli az ifjú Kenobi az sw1-ben amikor még Anakin Skywalker (később Darth Vader) kb 9 éves.
    Segítsetek hogy jön ki a starwars matek?
    Kenobi gyorsabban öregszik mint Han Solo?
    Mennyi korkülönbség van Solo és Luke (Vader fia) között?
    Solo más fajból származhat, lehet lassabban öregszik?
    Várom megnyugtató válaszotokat.
    Üdv egy régi SW-fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.