Ismétlés: Predator

Ha már jön az új Predator-film most csütörtökön, akkor itt volt az ideje, hogy valaki összefoglalja az eddig történteket egy 15 perces videóban. Igen, az AvP-k sem maradtak ki.

human
írta
2018. 09. 10. 03:26
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Ismétlés: Predator” bejegyzéshez

 1. Az ok, hogy hulladék, de attól mégnlehet része a dolgoknak. Bár igy azért jobb. Mondjuk az Antal Nimród félét én szerettem. Dr az annyira különálló, hogy kb mindegy, hozzá tartozik vagy sem

 2. én megnézem, arra jutottam. hiába vélem tudni, hogy rossz lesz, legalább az utóbbi videók alapján szórakoztató is. és hát predator. ennyi nekem elég. :/

 3. 2.

  Az összes eddigi film, beleértve a két AvP-t is. Ezt Shane Black nyilatkozta.

  Lesz majd írás human? Mi szombaton mindenképp megnézzük, utána jó lenne olvasni róla.

 4. Esküszöm, az AVP filmek sem olyan hulladékok szerintem, mint itt mindenki tartja. Persze, kanyarban sincsenek az elsőhöz (és másodikhoz) mérten, de egyszer simán élvezhető filmek voltak ezek is.

  Antal Nimród féle verzió pedig szerintem kicsit sem volt rossz, sőt, a vége kivételével egy remek mozi volt kb 2/3-áig.

  Ha a filmek átlagát hozza Black filmje, az már nagyon is jó lenne.

 5. azért a fos AvP filmeket ne védjétek már így többes számban. A Nimródost elnézem, esetleg az AvP1 még elmegy, bár kanyarban sincs se az Alien se a Predator franchise legjobb darabjaitól, de az AvP2 az egy antifilm.

  roli: lesz.

 6. Köszi Roli. Nekem nem sikerült végig nézzem az AvP2 -t, de lehet akkor megpróbálom megint, hátha lesz vmi utalás. Az a baj, hogy nem nagyon van most más alternatíva a moziba, és már mennék vmire.

 7. Az utalásokra én is kíváncsi vagyok. Ami eddig biztos, hogy a 2. részhez lesz közvetlen kapocs. A többi majd a filmből kiderül.

 8. Human: “De gustibus non est disputandum”

  Kinek mi. Nekem pl. a Másnaposok 2. egy antifilm, ami neked 9/10 az oldaladon. Na bumm.

 9. Az eredeti Predator nyilván alapmű, a második teljesen korrekt folytatás.

  Az AvP 1 szerintem baromi jó film, sose értettem mi baja van vele másoknak. Állati jól koreografált harcok vannak benne, látványos, a vége is rendben van. Ha nem is jó, minimum fun, szórakoztató.

  A 2. rész tényleg hulladék, de az új fegyverek miatt bűnös élvezetnek még az is elmegy. Ha a Predalienre gondolok, mindig gombóc van a torkomban. Hehe (pun intended).

  Nekem a Nimrótos volt a mélypont, pedig tényleg remekül indult. Talán csak mást vártam tőle, valamikor adok neki egy újabb esélyt.
  (A dupla pengéből egyet csinálni…érthetetlen…)

  Ezt az új filmet már a legelsp hírek óta nagyon nagyon várom.

 10. Bander: Mi baj az AvP-vel? Ezer sebből vérzik a film de a legnagyobb baj vele, hogy összeeresztettek két R rated scifi nehézfiút és csináltak belőle egy 8 éveseknek szóló, infantilis PG13 filmet.

 11. Bander: “Állati jól koreografált harcok vannak benne”

  Hát én is úgy emlékeztem rá, aztán a minap megnéztem és mára már inkább amolyan olcsó, megmosolyogtató pankráció az egész.

  Ettől függetlenül a két AvP közül az sikerült a legjobbra. A 2. rész tényleg egy szarabb Melrose Place epizód, aminek kalózverziókat megszégyenítő képe van. Sötét az egész.

 12. Beismerem, hogy én gyermeki rajongással néztem anno és tényleg közel áll a szívemhez. Lehet hogy ezért elfogult vagyok.

  Ennyire biztos nem rossz. :P
  Na de, mi az ezer hiba, kíváncsi vagyok.

  8 évesnek ezt még bőven nem engedném megnézni. 12 évesnek se.

  Fröcsög a vér rendesen, de inkább zöld mint piros az igaz.

 13. @Puffin

  Én eddig három kritikát olvastam eddig, de mindhárom lehúzta egy közepesre. Bár nekem ez már bőven elég, hogy tudjam nekem tetszeni fog.

 14. Alapból nem volt magasan a hypeom, de terveztem menni, csak h ne egy filmem legye ebben a hónapban (ebben a helyi moziban gyér lesz a választék) aztán azt is kinyírták a szexuális predátor/Munn sztorival, úgyhogy kihagyom.
  A régiekből az elsőre emlékszem az tetszett…az AVP 1-ből meg arra,hogy a néger csaj lett a főhős és hogy örültem neki, akármilyen dolgok is voltak benne..xenomorph fejpajzs meg ilyenek.

 15. Az AVP1 szerintem is egész szórakoztató, kicsit fura volt elsőre az NFL hátvédeknek kinéző tömzsi predatorok látványa, de aztán megszoktam, legnagyobb baja tényleg az, hogy nem R. Az AVP2 viszont totál hulladék, a Nimród féle Predators is csak alig jobb nála, tele kihagyott ziccerekkel.

 16. Szerintem az Predator, a Predator 2 és a Predators jó filmek. Az AVP annakidején szórakoztató volt számomra a moziban. Az AVP-R, mint film nem áll annyira össze, de voltak benne jó dolgok. Mint például a Predalien vagy ott volt az egyik legjobb ragadozó a Wolf. Nekem a befejezése is tetszett bár az egy az egyben a Resident Evil 2-t másolta.

 17. Azért az a kemény hogy rottenen már rosszabbul áll mint a Nimródos. Tehát van esély rá, hogy nekem tetszeni fog XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.