Predator őszintén

Na végre a Honest Traileresek úgy éltetnek egy filmet, hogy van közben pár ötletük is a poénokra. Aki a talált negatívumok után azt gondolja, hogy a Predator egy szar film, az nem is érdemli meg ezt a mesterművet.

human
írta
2018. 09. 12. 04:22
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Predator őszintén” bejegyzéshez

 1. Ilyen egy jó őszinte trailer. Röhögtem is, bólogattam is, a film meg….hát mondanám, hogy úgy fasza, ahogy van, ha nem lenne az az általuk is emlegetett cold open.

  Emlékszem, amikor először láttam a filmet, kb ott kapcsolódtam be, amikor megtalálják a fák között a fellógatott testeket, ami még ugye nagyon az elején van, de az űrhajós rész teljesen kimaradt. Na pont azóta mondom, hogy az a jelenet egyáltalán nem kell a filmbe, és nem is értem, hogy az alkotók ezt hogyhogy nem látták?

  Persze ettől függetlenül is fasza a film, szerintem több, mint 20szor láttam már, de minden alkalommal ugyanúgy élvezem, hiába tudom kívülről :D

  “the best handshake in all of human history” :D

 2. Ez egyébként ez egészen jó volt…. de az hogy egy ilyen dzsungeles filmnél nem lőtték el megint az Alant az szó szerint felháborító!

 3. Tökéletes. :D

  Én is olyan változatban láttam először, amiből az űrhajós jelenet kimaradt (későn indították el a felvételt a VHS másolásnál, gondolom), tényleg jobban üt úgy az egész egy fokkal.

 4. A feszültségkeltés egyik eszköze az, hogy a néző tud valamit, amit a szereplők nem.

  Ezért van az az intro. Te a legelejétől tudod, hogy valami földönkívülivel állnak szemben, de ők nem tudhatják. Beszélnek is asszem róla, hogy kik tehették ezt, hogy bírták felhúzni az embereket a fára. Fogalmuk mivel állnak szemben.

  De értem amit mondotok, kíváncsi lettem volna arra a filmélményre a kezdő képsorok nélkül.

  Elképzelhető, hogy jobban működik. De úgy, hogy már ismerjük a sztorit, nehéz ezt megítélni.

  És mivel a címből, trailerből amúgy is tudják a nézők a szitut, ezért szerintem nem ütne nagyobbat. Ellenben válasz nélkül maradnánk, hogy mi a bánat ez az “ugly motherfucker”. :D

 5. Nem feltétlenül maradnánk válasz nélkül, mert a csúcstechnológia alapján azért le lehetne vonni a következtetést a kezdő képsorok nélkül is.

 6. “A feszültségkeltés egyik eszköze az, hogy a néző tud valamit, amit a szereplők nem.”

  igen, de szerintem akkor nem úgy kell felépülni a jeleneteknek, ahogy a predator filmben.

 7. Nyilván ez nem egy thriller, nem is kell, ezek pedig nem törvények, csak eszközök. Csak úgy írtam.

  Amúgy elég jól van felépítve szerintem. Sokáig keveset mutatnak: a hőérzékelős pov, láthatatlanság, stb. Én azt hittem kis koromban hogy valami robot lesz.

 8. tényleg jó HT, mert jó az alap. És Arnold akcentusával mindig lehet viccelni :-))
  “Michael Bay of the ’90s… but better!” XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.