5 hozzászólás a “Amikor a poszter jobb, mint a film” bejegyzéshez

  1. Nekem ezekrol az Ebredo erohoz kiadott zsenialis IMAX poszterek jutnak eszembe, de nem latom sehol, hogy ugyanaz-e a keszito… +ha nem lenne az aljara irva, hogy Rogue One, akkor nem hiszem, hogy ahhoz kotnem… :D Valahogy nem remlik ilyen jelenet a filmbol, bar ez lehet a Yavin IV lenne? :?

  2. Én mindegyik Star Wars-t élveztem. Tény, hogy az első trilógia ( 4.5.6) überelhetetlen, de szerintem ha 6 eves fejjel látnám most pl. az Ébredő Erőt vagy a Solo-t ….. szerintem akkor most azok lennének az első számú favoritok. Vagy ha mondjuk most 37 évesen nézném meg a Return of the Jedi-t …… most is úgy hanta rám? Fogalmam sincs. Mindegyik Star Wars-t úgy nézem, hogy megpróbálok megragadni bennük valami nagyon jót és a rossz vagy kellemetlen dolgokat ignorálom közben :D bár az tény, hogy bár a régiekben is voltak “szerintem” baromságok és idegesítő jelenetek … de nem olyan sok, mint az újakban.
    Ezek a poszterek viszont nagyon babák :)

  3. Nekem a Last Jedi is kifejezetten tetszett, félretéve minden PC-s f***ságot és homloklebenydarálékot. Adam Driver zseni volt, a sztori pedig pörgött végre igaziból is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.