Venom a tévében

Az Eminem zenét tartalmazó új tv-spot a tovább mögött. Közben befutott, hogy hivatalosan is PG-13 besorolású a film, és 1 óra 52 perces lesz.

human
írta
2018. 09. 14. 03:53
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Venom a tévében” bejegyzéshez

  1. Kár érte. Ezzel a filmel húzhattak volna egy Logan-t. Én moziban biztos nem támogatom. Család barát verzióra lebutítani egy ilyen karaktert. :(

  2. Úgy látom ez az ősz eddig az elkúrt blockbusterek éve lesz (Nun, Predator, most meg ez) KB egy 10/6-os filmre tippelek így. Az már más kérdés, h anyagilag azért nem hasalnak…

  3. Egyébként nekem a Wolverine 2-vel (a japános) nem volt különösebb bajom. Nem feltétlenül a fröcsögő vér tesz jóvá egy filmet.

    De a Venomnak tényleg azt kéne, ezt aláírom.

  4. Hát szerintem semmi baj nincs ezzel. Ennyi erővel a póki is legyen korhatáros, eddig az volt a baj, hogy hogy lehet Venom Pókember nélkül. Ugyanaz a fészekalja, aztán ha jön egy közös film, hogy fogják össefésülni? Lőjjetek!

  5. A közös filmben lehetne egy kicsit finomabb, elmaradna a fejevés, a fröcsögő vér stb. De a sajat filmje legyen már olyan amilyennek lennie kell. A Logan is durva volt mégis működött a karakter az X filmekben.

  6. És akkor most két percenként lesz we are venom, vagy melyik lesz kivágva a filmből vajon?

    Tök jó ez az új trend, hogy a trailerek, spotok fele nincs benne a filmben, mert vagy újraforgattak, vagy mert csak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.