A harmadik résszel búcsúzik a How to Train Your Dragon franchise

Azt mondják, hogy nem csak a film-, de a Netflixre készült tévésorozatot is lelövik a How To Train Your Dragon jövőre érkező 3. részével. Keserédes vég lesz a búcsúról, az elengedésről. Hiccup kénytelen lesz megtalálni a saját útját a becsajozó Toothless nélkül. Volt már trailer amúgy.

We thought about it for a long time and came up with what we think is a bittersweet way to say goodbye to these characters, but the right way. You will understand why Hiccup says, as you heard in the trailer, ‘There were dragons when I was a boy.’ And by the end of this film, you’ll have answered the question [of] what could have happened to them.”

The overall theme of the story is letting go, or finding the wisdom to let go, rather, [It applies to the non-human characters, too]… So much of Hiccup’s identity, as a leader and an adult, is because of his relationship with Toothless…But if Toothless is not there, who is Hiccup?

11 hozzászólás a “A harmadik résszel búcsúzik a How to Train Your Dragon franchise” bejegyzéshez

  1. Nekem az 1. rész is annyira sterilnek és lélektelen iparosmunkának tűnt, hogy 2-t már meg sem néztük, így, feltehetőleg, a 3. is kimarad.

  2. Ez a “Netflixre készült tévét is lelövik a jövőre érkező 3. résszel” mire akar utalni? Mert 4 rovidfilmrol, meg a Netflixes sorozatrol tudok, ami 6 evados. Ezen kivul van meg valami a Netflixen?

  3. A logikus befejezés az lenne, ha elviszi a barátnőjét és már a közös gyereküknek mesél az egykori sárkányokról. Ha az első rész szólt egy tinédzser fiú felnőtté válásról és az útkeresésről, a második a felelős férfivá érésről, akkor a harmadik valószínűleg az apává válást fogja körbejárni.

  4. A “wisdom to let go” egy gyáva, apatikus romantizálás, ez így előre úgy hangzik, mint amiről frankón lehangolt gyerekek tömegei jönnek majd ki a végén. Gratulálok, egy ilyen zárás előtt én is mindenképp befejezném a TV sorozatot, mert ezzel nagyjából úgy hangzik, mint amivel ki is akarják nyírni magukat. Amikor a harmadik filmet “elhalasztották”, akkor nagyjából ezt sejtettem (TV sorozat, és teljes lezárás moziban).

  5. Imádtam az első két részt, vagy 10x néztem őket újra, annyira beszippantott a világa. A sorozat sem rossz, sőt egyre jobb évadonként. Nagyon várós ez a harmadik etap.

  6. Szerintem megeszik a sárkányokat a harmadikban, és a narrálásról kiderül majd, hogy egy szakácskönyv részeként írja.

    És mivel nem lesznek többé sárkányok (mert most sincsenek), ezért áttérnek a csirke / marha evésre, a franchise pedig kap egy rebootot How to frie your chicken címmel. A marhás része pedig mehet a Netflixre spinoff sorozatként.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.