Apostle-előzetes: úúúúristen

Gareth Evans (The Raid) új filmjében egy férfi beépül egy szektába, hogy kiszabadítsa… vagy bosszút álljon a húgáért. Erre elszabadul a pokol, fröcsög a vér, mert látszólag valamit táplálnak a tagok a vérükkel.

Brr, ez kötelező lesz. Az idazi ősz a Netflix utolsó nagy dobása?

32 hozzászólás a “Apostle-előzetes: úúúúristen” bejegyzéshez

  1. Ööö.. Biztos, hogy egészséges ennyire elájulni egy ilyen előzetestől? Veled sem szeretnék találkozni egy sötét sikátorban. :)

  2. Huhu basszameg ez lehet jó lesz. Valami thriller/horror izé kerekedik ki belőle, erre nem is számítottam Evanstől. Mondjuk ott a botos harcban vissza fog köszönni a Raid is ;)

  3. Nagyon fosatósan hangulatos… tuti nem nézem meg.
    De jó szórakozást hozzá mindenkinek! :D :D :D

  4. 7. Kakarotto: köszönhet, de ha nem kérte meg újra Yayan Ruhian-t hogy koreografálja neki a verekedéseket, akkor köszönő viszonyban sem lesz a Raid-del. Mármint a harcokat nézve. Azok a filmek csakis Yayan miatt voltak annyira zseniálisak. Mert ‘történet’ az…. Áhh, hagyjuk :)

    Ez meg tényleg nem néz ki rossznak eddig, de szerintem főleg a trailer vágása miatt. Lehet hogy két órában messze nem lesz ennyire ritmusos.

    És nagyon remélem, hogy nem lesz egy újabb Mandy belőle. Mert az után a film után eldöntöttem, hogy mostantól tényleg soha többet nem nézek meg semmit, amit a kritikusok ennyire imádtak. És olyat sem, amiben valami B-kat színész ‘élete alakítását’ nyújtja. Uhh, erről meg most eszembe jutott a Maggie. Lehet, hogy a kétszótagos női neves című filmeket is kerülnöm kellene, mint a tüzet. Szeretném visszakapni azt a 4 órát az életemből, amit ez a két film elvett.

  5. Szerintem nem csak a koreográfia miatt volt remek mindkét Raid, jól is voltak felvéve, megvágva a harcok. Történetét tekintve az első nem szól sok mindenről, de ennyi pontosan elég. A folytatás pedig remekül emelte a tétet, imádom mindkettőt. Úgyhogy hajrá Evans, remélem nem fogunk csalódni!

  6. neked meg ha nem offolnál mindenhol? persze amikor heti két kritika van azt már figyelmen kívül hagyod.

  7. Én ettől most annyira nem ájultam el. Kicsit olyan, mintha a szintén netflixes the ritual valamiféle (elborultabb) folytatása lenne. Akinek ez tetszeni fog, tudom ajánlani azt is:D

  8. Már vártam, hogy felbúg egy láncfűrész, aztán “Un forastero!”

    Resi 4 feeling ez a falu, minusz Leon. Jöhet!

  9. Gareth Evans miatt nagyon város. Raid franchise az évtized eddigi legjobb akció filmjei szerintem . Viszont a V/h/s 2-be már előtte ezt a szektás akciót,nem volt rossz az igaz de nagy hasonlóságot érzek a kettő között.

  10. Gabacs: Ne röhögtess már. A Raid 1 valóban jó volt, de a 2. rész mint film nézhetetlen. Amatőr szinészek ripacskodása és ráadásul túl hosszú is. A bunyók persze jók, de mint film az egyik legrosszabb, amit láttam.

  11. MIntha csak a Netflixnél filmbuzi olvasók lennének, human-nak csak szólnia kellett, hogy borzasztóak a filmjeik (és tényleg azok voltak), erre jön egy ilyen ősz, Romaval, Coen tesók filmjével, és ezzel. Örülök, hogy nem csak minőségi sorozatokat akarnak csinálni, hanem már filmekben is belehúztak.

  12. Zsozso: Mint írtam nekem tetszett, nem kijelentettem hogy már pedig ez mindenki számára über alles , arról én nem tehetek hogy neked nagyon nem jött be. Nekem tetszett hogy a második részben emelték a “tètet” azzal hogy kivittèk a cselekményt az utcára,illetve maga az a tudat hogy ez Indonéz film mégis simán veri a mai amcsi filmek 90%-át. De ott van a Tűnj el című film nagyátlagnak bejon, számomra meg egy nèzhetetlen moslèk. Lényeg az nem vagyunk egyformák.

  13. + távol keleti filmeknél (legyen az thai, indonéz, kínai, koreia, japán) ugyanolyan színészi játékot elvárni, mint egy nyugati filmtől eleve hülyeség. Keleti színészekhez képest egyáltalán nem volt olyan szörnyű a játékuk. Kivéve Iko Uwais-t, ő tényleg még köztük is szar színész, de őt meg nem a gesztusok és arcjáték miatt szerettük benne. Hosszúnak tényleg hosszú volt, de a kb. 5 percenkénti verekedések miatt engem ez sem zavart annyira.

    affene, Human ideges lesz a sok OFF miatt :S :)

  14. Gabacs: ez szerintem a V/H/S-ben látott szegmens továbbgondolt változata, kiteljesítése.Az is iszonyatosan durva volt, ez is az lesz, csak szerintem ez annál gyengébb…ne legyen igazam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.