Mary Poppins Returns egy új előzetesben is

Úgy tűnik, hogy a musicalek rajongóinak kemény karácsonya lesz, mert többször elmennek majd az új Mary Poppins filmre. Poppins jön, és az előző rész óta felnőttek gyerekeit teszi rendbe. Meg nem csak azt. Meg varázslat. Meg gyermeki csodálkozás. Meg dalok.

10 hozzászólás a “Mary Poppins Returns egy új előzetesben is” bejegyzéshez

 1. Hogy lenne már ez bukta? A Szépség és a szörnyeteg meg minden ilyen élőszereplős újragyártásukat eszi a nép, ennek legalább most új története van, lin manuel miranda oscar jelölés legjobb betétdal tuti lesz stb
  Én nem nézem meg akkor, mert zsúfolt a hónap és nem szorul rám úgyse.
  Emily Blunt olyan szerethető, hogy aki a régi miatt támadná se tudja majd.

 2. Szerintem nincs az az isten hogy ez bukta legyen. Emily Blunt már önmagában is box office mojo. :D Egyébként szerintem jónak tűnik ráadásul valamiért nem is annyira tipikus nyálas Disneynek tűnik.

 3. Egy szerencséjük az ünnepi időszak lesz.Egyébként ez is befog állni Micimackó mellé.Mary Poppins se a legismertebb történetük.A B&B,Lion King,Jungle Book hatalmas brandek.Marketing gyöngyszemek.Mary Poppins nem az.Az elözetes se fog akkorát szólni.

 4. Hátőőő… Az előzetes alatt az jött át, hogy újrázzák az előző részt. Mármint, hogy ugyan azok a panelek vannak benne, és csak irány a nosztalgia-vonat.

  Aztán eszembe jutott, hogy előzetes alapján nem ítélem el, lehet, hogy direkt vágták ilyesmire. Na majd kiderül, az eredetit meg Emily Blunt-ot szeressük amúgy is :)

  (az öreg Dick Van Dyke-ra kíváncsi leszek :D )

 5. Ez nem a második Travers regény adaptációja, ami magyarul A csudálatos Mary visszatér címen jelent meg? Vagy ez egy eredeti sztori?

 6. Nem tudom. Szép, meg színes. Emily Bluntot is kedvelem, de valami hiányzik belőle. Nem az igazi. Persze, lehet, hogy csak a trailer nem adja vissza jól a filmet.

  Mindegy. Moziba tuti nem megyek miatta.

 7. 0:14-nél azt hittem egy jobb egyenest kap a bajuszos úr a hölgytől. :D
  Viszont a kötelező elemet hiányolom…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.