The Girl in the Spider’s Web most komolyan

Újabb előzetes jött a sárkánytetovált lány könyvek 4. kötetjéből készült filmhez. A Sony egy full akcióthrillert forgatott, amiben valaki be akarja mártani Lisbethet, de azzal nem számol, hogy milyen kemény a csaj. Meg azzal sem, hogy ez a franchise nem a badass akció miatt volt sokak által kedvelt?

5 hozzászólás a “The Girl in the Spider’s Web most komolyan” bejegyzéshez

  1. Továbbra is azt mondom, folytatták volna inkább a Fincher-Craig-Mara trióval. Az jól el volt találva minden téren. Fincher stílusa meg egyenesen tökéletes az alapanyaghoz. Nekem jobban tetszett, mint a svédek, pedig a könyveket is olvastam.

  2. Imádom Claire Foyt és nagyon badassnak tűnik a szerepben de a film nem tudom milyen lesz. Ez az előzetes nem a legjobb. Tipikus esete a “dobjunk bele mindent hogy a filmre ne maradjon semmi.”-nek. Az a mocizás a jégen egyből felidézte nálam a Halálos Iramot. :D Ami fura mert majdnem minden részét szeretem annak a szériának is.

  3. Vannak a trailernek jó pillanatai (sniperes rész egész pofás lett), de valami hiányzik. És a jégen mocizás inkább rontott az összképen.

  4. Fincher verzioja messze jobb volt mint a svéd eredeti… kar hogy nem o rendezi ezt is, mert ez nem tunik jonak eddig

  5. A nemzetközi előzetes jobb lett bár aki úgy érzi már így is túl sokat látott annak nem ajánlott a megtekintése. Az biztos hogy kapott egy kis XXX / F&F hígítást így sokaknak nem fog tetszeni. A rendező miatt azért teszek vele egy próbát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.