Death Kiss-előzetes

Egy Charles Bronsonra hasonlító színésszel a főszerepben csináltak egy igazságosztós filmet. Az öreg feltűnik egy bűnnel fertőzött városban, és elkezd pakolni.

Igazi B vagy Zs-film, amit a fenti kép alapján terveznek eladni, amin “hazánkfia a hasonmás Robert ‘Bronzi’ Kovacs, avagy Kovács Róbert István” látható.

human
írta
2018. 09. 18. 03:23
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Death Kiss-előzetes” bejegyzéshez

 1. Valahol kihagytad az eredeti leírásból, hogy hazánkfia a hasonmás Robert ‘Bronzi’ Kovacs, avagy Kovács Róbert István :)

  Eredetileg szilvásváradi lovász.

 2. Ja-ja…tényleg mintha reinkarnálódott volna…így kéne csinálni a többi klasszikusnál is/VHS korszakos filmeknél. Nagyon Svárcis, Sztálónés, Viliszes, Szegálos, Norriszos kinézetű tagokkal eljátszatni a remakeket, folytatásokat. DeathWish is egyből jobban tetszett volna így.

 3. Ez inkább zs kategória.
  Egy két jelenet olyan mintha lelkes amatőrök csinálták volna ,fan film inkább

 4. Minden benne van ami kellhet egy hétfő esti szórakozáshoz vacsora mellé. Bronson hasonmás, pucér nő ruhában, hatalmas fényes pisztoly, rosszfiúk automata fegyverekkel. A trailer hang nélkül jobb mint azzal.

 5. symor: lol, néztem a nevét, de bevallom lusta voltam éjjel rákeresni. Ez tényleg plusz, majd az index már tuti úgy hozza le, mert ovlasták a kommented :D bővítem a posztot.

 6. Végre egy magyar “színész” főszerepben egy “hollywoodi” filmben.
  Ez még Dobó Katikának sem sikerült,hiába állt a háta mögött a Vajna. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.