Jöhet a Grumpy Old Men remake?

Itthon A szomszéd nője mindig zöldebb címmel ismert a film, és a remek Jack Lemmon & Walter Matthau páros vitte el a hátán az egy nő szívéért versengő öreguras történetet.

A remake-et (a Deadline szerint inspired by, a THR szerint remake) a New Line akarja tető alá hozni Tim Story (Ride Along) rendezésével. Ami érdekesebb lehet, hogy az egyik főszereplő elvileg Eddie Murphy lesz.

22 hozzászólás a “Jöhet a Grumpy Old Men remake?” bejegyzéshez

 1. NEM!
  Az eredeti film szent és sérthetetlen a két legendás öreg miatt
  Minek ebből megint egy felhígított remake? Úgy jó az első de még a gyengécskébb második is, ahogy van

 2. A Próféta: görbüljek meg, pontosan ugyanerre gondoltam én is, (csak nem jutott eszembe Amy neve és ezért nem írtam meg).

  Nálam is óriási kedvenc a két klasszikus rész, de EM-mel ez akár jól (vagy nagyon rosszul) is elsülhet. Kérdés, ki lenne a kerítés túloldalán: tippre Martin Lawrence vagy Will Smith.

 3. Nagyon jó az eredeti, de azért még az első rész sem hibátlan. Na most ez aligha fogja azt a szintet hozni (ha remake). Az inspired by megközelítés viszont jó lehet…

  …de ez a Tim Story iszonyatosan gyenge rendező.

 4. Szerettem az eredetit,de Érdiét rég láttam már és egy jó kis vérszívós,szívatós,jó beszólásokkal teli filmet megnéznék vele,még ha az remake is…remélem ez lesz az És nem kell még várnom…én egy fehér színészt tennék mellé

 5. Eddie Murphy és Martin Lawrence már eljátszott valami hasonlót – ..mondom csak hasonlót – az “Életfogytig”-ban..kell ez ?
  És akkor Melissa McCarthy meg mint Ann-Margret…muhaha , kiégtem :)

 6. Folytatódik a klasszikusok szó szerinti és átvitt értelemben történő befeketítése… De akkor már miért nem nyomják fullba a kretént és csinálják meg egy afro és egy ázsiai öreg nő főszereplésével? Komolyan, undorító amit művelnek és hangsúlyozom, nem azért, mert nem fehérek. Nagyon sok örök kedvenc filmem van, pl. Eddie Murphy-től is. De amikor ilyen szinten és leplezetlenül, az ötlettelenség és a bőrszín/PC miatt vágják tönkre sorra a régi alkotásokat, arról nem lehet nem elfogultan nyilatkozni. Kérdezzék meg Eddie-t, hogy mennyire örülne neki, ha leforgatnák valamelyik filmje kihipózott verzióját! Tüzet köpne fél Hollywood, Will Smith milliomosként uncsizó, tehetségtelen nejével az élen… Inkább találjanak ki új történeteket, persze ahhoz kellene agyat is használni és nem ártana némi tehetség, kreativitás, meló. Másolni és átszínezni egyszerűbb és olcsóbb. Mi lesz a következő? Vissza a YOvőbe, főszerepben Kevin Hart? :/

 7. Na ezt is el kell négeresíteni…
  Remélem a két csoki fiú verseng majd egy ázsiai fiúcskáért :D

 8. Tőlem Hollywood annyi feldolgozást csinál, amennyit csak nem szégyell. Nem az én pénzem költik.

  Kétlem, hogy olyan jó lesz, mint az eredeti, hiszen Lemon és Matthau már korábban is dolgoztak együtt és ez látszott a dinamikán.

  Mégis úgy duzzog itt mindenki, mintha kötelező lenne eljárni a moziba. Vegyétek elő az eredetit és felejtsétek el az egész sztorit.

  Gyerekjáték :)

 9. “Will Smith milliomosként uncsizó, tehetségtelen nejével az élen…”
  Nem vitatkozok, de ha csak egyetlen filmet nézel meg amiben Jada Pinkett szerepel, akkor ez legyen az: Menace II Society – Veszélyes elemek

 10. Nagyon unalmas már mindig ezt olvasni hogy miért fekák vannak a filmben. White Power… pffff

 11. @danzig: köszi, ismerem a Veszélyes elemeket, sőt, szerintem a Set It Off (A nagy dobás) is remekül sikerült.
  De előbbi 1993-as, utóbbi 1996-os, vagyis több, mint húsz éves alkotásokról van szó.
  Azóta Mrs. Smith nem sok vizet zavart a filmiparban, a néhány évvel ezelőtti PC kifakadásáig.
  @Nicki Santoro: azért az ironikus, hogy a nicknamed egy brutális olasz-amerikai gengszteré, aki olyan könnyen gyilkolt, ahogyan más levegőt vesz (btw Joe Pesci is félelmetes volt a szerepében).
  Plusz köztudott – maradjunk a filmeknél, pl. Szemet szemért, Tiszta románc, Bronxi mese, Maffiózók – hogy a “digók” meglehetősen utálják(ták) a feketéket és vissza. :)
  A többiek nevében nem nyilatkozhatok, de ahogy írtam, engem nem a bőrszín, hanem az átszínezés (legyen az feketéből fehér vagy fordítva) és a genderkavarás zavar.
  Lehet vele nem foglalkozni, igaz, de ez egy filmes fórum, ahol mindenki kulturáltan megoszthatja a véleményét. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.