Megvan a Bond 25 rendezője

Cary Joji Fukunaga fogja tető alá hozni.

Hogy ez miért érdekes? A csávó a True Detective első évadjáért volt felelős, ami egész korrekt rezümé, és most pénteken kapcsolódik majd hozzá a Maniac. Valamennyire van egyéni hangja rendezőként, szóval meglátjuk a sorozatok valamennyire szabadabb világa után, azért a készítő beleszól ott is, hogy fog teljesíteni a producerek és fókuszcsoportok nyomása alatt.

Ha jól látom a dátum is változott: jövő márciusban kezdik a forgatást, és a bemutatót 2020 február 14-re tervezik.

ja btw, ezért nem szeretem ezek a shortlist cikkeket írni, mint korábban, csak a Bond túl nagy film volt hozzá, hogy kihagyjam, főleg mert a hirtelen kirúgott Boyle helyére kerestek utódot. De tessék, olyan lett a kiválasztott, aki nagyjából szóba sem került amikor a lehetséges rendezőket emlegette a THR vagy a Deadline.

human
írta
2018. 09. 20. 12:14
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Megvan a Bond 25 rendezője” bejegyzéshez

 1. 1 hónapon belül le fog lépni. Már a TD idején is sok összetűzése volt a showrunnerrel, aztán az IT-től is pattant. Híresen nehéz vele dolgozni.
  Bár szerintem kivételesen jó rendező, erre remek bizonyíték a Beasts of No Nation című filmje is. Biztos zseniális lenne a Bond filmje, csak a Bond felügyelőknek tuti nem felelne.

 2. play,

  kb. szó szerint ezt akartam én is írni :)

  Esélyes, hogy ő is le fog lépni.
  Tök jó rendező, közben meg alig rendez és állandóan kilép a projektekből.
  A True Detective óta várom, hogy csináljon valamit , de nem nagyon kényezteti a nézőt (persze Beasts of No Nation megvolt).

 3. Szerintem sem lesz tartós a jelenléte, ahhoz túlságosan egyedi rendező. A jó öreg Martin Campbell még mindig remek választás lenne, neki erős Bond-részeket köszönhetünk. ű
  Azért legbelül szívesen megnéznék egy Villeneuve-féle verziót, szép, hosszú beállításokkal, Roger Deakins varázslatos képeivel, James Newton Howard zenéjével és igen, még utoljára egy melankolikus, sebzett-vérző-kiábrándult Daniel Craig-gel.
  Azon kevesek közé tartozom, akinek a hibák ellenére is tetszett a két legutóbbi, erős hangulatú Bond-kaland.

 4. Na ezzel most pozitívan megleptek. Nagyon bírom a munkásságát, stílusát, és szerintem egy Bondhoz nagyon illik is. Remélem nem lesz creative differences :(

 5. @Dotti: Jaja, ez egy kiváló adaptáció! Hasonló eleganciát nem bánnék egy Bond-film esetében sem, csak Craiggel erre sajnos semmi esély.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.