40 hozzászólás a “Már megint a Joker” bejegyzéshez

 1. Ritkán adnak ki kamera tesztet, szóval nem hiszem hogy hivatalos csatornán mutogatnák, ha nem lenne közel a véglegeshez. De majd meglátjuk.

 2. Nyilván nem a Joker. Ez Arthur Fleck olcsó színpadi komédiásként. A Killing Joke adja az alapot. A pletykák szerint amúgy is csak a film végén láthatjuk Jokerként.

 3. Kicsit túl színes,de kinézem belőle hogy szociopata sorozatgyilkos.
  Nem tudom hogy fog ez működni Batman nélkül,remélem a végén azért bevillan.

 4. “beírom hogy “jojojo” és törölve lesz. anyám.”

  nem én töröltem, szal nem kéne rögtön támadni. ha nagyon akarod kikeresem a spamből.

 5. Felső képről hirtelen azt hittem, Tommy Lee Jones. Amúgy (majdnem) mindegy szerintem is milyen a smink, majd az alakítás hozátesz annyit, hogy para legyen. Remélem.

 6. Nem értem mi a baj ezzel a karakterrel. Zseniális. Egy depis, elesett, frusztrált manust kell hoznia. Ott van. 100%-ban. Az is biztos, hogy Phoenix alakítása makulátlan lesz, ennek az embernek még nem volt rossz karakterformálása. Sőt, kifogásolható sem.

  Ez egyébként megvan?

  https://1.bp.blogspot.com/-08KK_yJTz0g/W0fwyf63SeI/AAAAAAAEAOk/6mf-EhpkjjI_EfFHDD1nKLLjdL58DJr7ACLcBGAs/s1600/e545d87e6e36666f5e48d3d07b1dd5b9.jpg

  Oké, nem az a ugrabugra majom lesz, mint eddig (hozzáteszem, hogy a Nolan-féle úgy is hatalmas fejlődés volt a korábbiakhoz képest), hanem egy csontrepesztően félelmetes elmebeteg állat, de szerintem jó dolog többféle, színvonalas értelmezést megismerni.

 7. hat velem lehet a baj mert ez alapjan en az eddigi lelkesedesemnek is bucsut mondtam … nagyjabol az Amazing Spiderman 2bol Jammie Foxx Electroja kategorianak tunik jelenleg

  es oszinte leszek, nalam a ,,a film vegen 5 percre felbukkan jokerkent” elorejelzes kb annyit jelent: erre is varni kell amig ,,kolcsonozheto” lesz

  de ne legyen igazam

  (by the way az elso reakciok Leto Jokerere voltak a legjobbak amiket Joker karakter valaha kapott es lattuk mi lett belole szoval szerintem meg korai a sok ,,mar jobb mint leto” megjegyzes)

 8. Minden perccel egyre bizakodóbb vagyok e film iránt. Már most érezni, hogy valami iszonyatosan erős lesz hangulatban.

 9. Az az apró szemöldökfelhúzás megölt :D
  Minél később lesz fullos Joker annál jobb, ez egy lecsúszás történet, nem a kergetőzés Batsyvel. Nem hiszem, hogy ez a végleges kinézet, de ha ez maradna sem probléma mikor ilyeneket csinál az arcával Phoenix alatta. Meg jól megkülönböztethető külsőleg is a Letostól, aki btw összesen kapott vagy 10 percet szóval ezt az összehasonlítós baromságot nem tudom miért nem unjátok már meg, Leto is jó színész meg Phoenix is, az is Joker ez is Joker, még akkor is hülyeség lenne hasonlítani,ha Leto kapna magának egy saját filmet tényleg és lenne elég anyag róla, mert akkor is más Joker lenne, más irány… lesz még vagy nemtom mennyi Joker sok éven át…az egyik mondjuk Föld-22 a másik Föld-66 és ennyi.

 10. 1-es villamoson akármelyik random Bélát kimázolod ilyen 5 éves színvonalon, kb ugyanezt megkapod. Nem tudom miért van mindenki hasra esve a képtől. Iszonyú béna. Ettől még Jared gyerek is mérföldekkel jobb volt, nem beszélve Ledger-ről.

 11. “Ez egyébként megvan?”

  de az nem hivatalos, szal a film szempontjából tökmindegy mi van rajta .

 12. “by the way az elso reakciok Leto Jokerere voltak a legjobbak amiket Joker karakter valaha kapott”

  Darkeagle adott az anyagból? A Leto Joker a Damaged felirattal kb. siralmas reakciókat kapott.

 13. Reméljük ez nem a végleges. Kevésbé okádék mint a Leto féle. Mondjuk engem már ott elvesztettek, hogy Arthur Fleck…minek?

 14. ez a film akkor ütött volna óriásit, ha meg se említik jokert még a castingnál és a készítés alatt sem, hanem a film végén van csak egy bomba, hogy basszus ez végig egy joker film volt… lehet így is jó lesz, de ez óriási kihagyott ziccer. úgy tűnik még mindig az a lényeg csak, hogy a premier hétvégére berúgdalni/cibálni/csalogatni mindenkit, aztán kövi hétvégén mi van, az le van szarva.

 15. Ejj de szánalmas! Mióta van Jokernek piros bohóc orra? Ez inkább nevetséges mint félelmetes. Kár érte.

 16. Annyira unom már Joker karakterét hogy az se érdekel ha esetleg jó lesz a film. Hozhatnak jó színészt meg eddig eltérő karakter megközelítést. Felejtsék már el Jokert.

 17. a film elején-közepén lesz ez a smink rajta, amikor a cirkuszban bohóckodik, a sztori végén meg joker sminkje lesz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.