Tyrel-előzetes: 2018 válasza a Get Outra

Na most a fenti leírást a Vanity Fair aggatta a filmre, és mivel a marketingesek örültek neki, ki is emelték, ezzel aláásva a Tyrelt rögtön. A néző elvárásokat feltolták a plafonra, ami után tuti csalódás lesz.

A legijesztőbb nem horrorfilm, amit valaha láttunk, miközben a faji kérdéseket boncolják az erdőben. A történetben egy fekete srác pár fehérrel megy egy vidéki nyaralóba valami szülinapi buliba, ahol ő az egyetlen színesbőrű, és a nagy piálásban elszabadulnak az indulatok.

14 hozzászólás a “Tyrel-előzetes: 2018 válasza a Get Outra” bejegyzéshez

 1. A film trailere szerintem nem rossz, DE!

  Ez a téma.. komolyan…

  Egy olyan korszakban, ahol USA-ban a fehérek már nem rasszisták a feketékkel szemben, rasszistáknak rasszisták más etnikumokkal szemben, de feketékkel már nagyon nem. Naszóval egy ilyen korszakban ilyen filmeket csinálni sorra, ahol a fehérek a rosszak és a feketék el vannak nyomva, az szerintem gáz. És nyomják őket, mintha muszáj lenne és nem a feketék nyomják ezeket a filmeket, hanem a “fehérek”.

  Sőt mi több… ezek a filmek szerintem egyre jobban tűnnek rasszistának a fehérekkel szemben, ha belegondoltok.

 2. nem tudom honnan veszed, hogy nem rasszisták már a feketékkel szemben, amikor egyre erősödik a nácizmus odakinn.

 3. még ki sem hűlt a get out…várhattak volna még pár évet, túl lesz tolva nagyon a téma és akkor meg az ellenkező hatást éri majd el.

 4. human

  Esetleg az ilyen és ehhez hasonló fehérellenes rasszista alkotások, no meg a rögvalóság (mert többségében még mindig a színesek vadásznak falkákba verődve a fehérekre, és nem fordítva) tapasztalatai nyomán?

 5. Most komolyan, ennel hulyebb vitat reg lattam. “az USAkok nem rasszistak a feketekkel szemben” “De, azok, nácik.” Sracok, vannak rasszista emberek az USAban es vannak nem rasszistak. Ennyi.

 6. Semmi extra, meglovagolják a get out sikerét oszt kész. Nem kell azon filozofálni, hogy ki a rasszista kivel szemben.

 7. nyilván szar érzés kisebbséginek lenni egy országban, amiatt, hogy benne van a levegőben az előítélet veled szemben. attól függetlenül hogy “sokan pedig nem is rasszisták”. jó lenne, ha egyáltalán nem lenne előítélet, vagy legalábbis minél lejjebb sikerülne nyomni a szintjét. persze ez egyre lejjebb megy a XX. század óta, ami tök jó. addig is, hadd mutassa már be némelyik fekete művész, hogy milyen érzés ez az egész jelenség a számukra.

 8. Érdekes lesz a film én várni fogom,egyébként ez a téma,mindig megosztó lesz,ugyanúgy mint a magyar-roma kérdés…

 9. így leírás alapján már sokkalta érdekesebbnek tűnik ez számomra, mint a get out. meg hát michael cera hehe

 10. Ez az erősödik kint a “nácizmus” azért ez nem igaz, már sorry human, de a pár barom neo-náci miatt, meg csak mert Trump az elnök, ott Krautkodni az legalább akkora bűn, mint Texasban olyan matricát rakni a kocsidra, hogy “Nascar Sucks”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.