Még mindig a Joker

Mostanra már tuti, hogy nem véletlen ez a sok forgatási “paparazzi” cucc, simán a vírusmarketing része. Ez persze nem baj, szerintem eléggé pozitív előhangot csinál a filmnek a rengeteg rossz DC/Warner darab után. Legalábbis Phoenix itt is remek Jokernek tűnik.

Na meg lekapcsolja az “ez csak a közepén lesz a sminkje, a végére lesz igazi Joker” elméletet is egyben? Mert ez bizony az a kamerateszt a tovább mögött, amit pár napja láttunk, csak épp valami mozgalmas jelenetben.

human
írta
2018. 09. 23. 12:34
megjelenés
47
hozzászolás


47 hozzászólás a “Még mindig a Joker” bejegyzéshez

  1. Nekem tetszik. Phoenix tuti jó lesz. Félelmetes szerintem.
    Akik megkiakadnak a piros orron, síp a fülükbe.

  2. Megkovetek mindenkit, így egyben tényleg rendben van. Csak arcfotón nekem nem jött be, de így egészében teljesen jónak tűnik tényleg.

    Bizakodok ismét.

  3. Szerintem sem Phoenix-en, sem a sminken nem fog múlni a film minősége. És ha ez egy festett arc, akkor minden nap máshogy nézhet ki, ha akar. Még a Nicholson verziót is láthattuk smink nélkül, (vagy ember színűre festve) ha emlékeim nem csalnak. Azonkívül, ha az átalakulási folyamat lesz a sztori veleje, akkor lehet ez egy olyan kezdetleges külső, mint a Maguire-féle pókember első béna pankrátoros jelmeze. Bármi belefér, de ha ez marad, nekem úgy is jó.

  4. Ez már Joker.
    Ezt nem értitek hogy nem lesz később stb.. Phoenix nem szerződik több filmre egy karakterből, ezért nem vállalta el Dr. Strange szerepét sem.

  5. Azért minimálisan változott a smink sokkal élesebb lett a szájánál meg a kék a szeménél is másabb. De nekem már a teszt is bejött. Tényleg elmondható hogy ez a film csak a jó forgatókönyvön fog múlni meg a rendezésen. Mondjuk ez gyakorlatilag minden filmre igaz amiben jók a színészek. Leto se azért volt gáz mert szar színész hanem mert nem kapott lehetőséget na meg kivágták a háromnegyedét annak amit alakított.

    Egyébként ez a Joker egyértelműen Cesar Romero és Ledger fúziójának tűnik.

  6. Ez így ebben a formában nem Joker csak egy gagyi bohóc. Nem sok bizalmam van a film felé. Ledgert überelni esélytelen lesz. Megérzésre a Leto féle fostenger szintjén lesz. Fel nem foghatom miért nem lehet egy normális, képregény hű külsőt adni szerencsétlen karakternek.

  7. Citrom Pedig pont a piros orr meg szemöldök miatt lett bohóc smink a Joker arcból. Anélkül egész félelmetes lenne, így csak szánalmas inkább szerintem.
    Phoenix persze zseniális színész, biztos remek figurát hoz ki belőle, de a smink akkor is gáz.

  8. A “később” gondolom azt jelenti, hogy a film végére, s nem egy következőre lesz az igazi Joker-féle külső. Majd kiderül. Nem rossz, de ha ez a végleges akkor kicsit csalódott leszek, hiába jó a film és az alakítás.

  9. Amúgy lehet smink+ace chemicals kombó is a végén akár, attól, hogy most ezt viseli, mittudomén így esik bele aztán kijön keverten…vagy felőlem így is maradhat,mert jól néz ki, ilyenen amúgy sem tudok fennakadni…felőlem Fekete Kanári is lehet majd sötét bőrű
    Phoenix jól elvan az a lényeg

  10. #7;#8: Jaj mennyi ilyen volt Ledger castingjanal is…Nagyon durvan nevetseges, hogy ket kis video alapjan itelkeztek (megcsak nem is trailer vagy teaser).

  11. Sokkal nagyobbat üthetne az egész téma, ha Nolan jokere nem történt volna meg. Sajnos az kicsit kifogja ennek a filmnek a szelét szerintem.

  12. Hát nekem is ez eddig egy random őrült fazon, bohócsminkben, nem pedig a Joker. A maszkos rész meg teljesen Ledger féle jokert idézi nekem. De nem világos hogy a DC mit akar ezzel elérni? Akkor a leto féle az most kuka? Tudom ez nem univerzum része, de ez most olyan mintha a Marvel csinálna egy Hawkeye filmet..pl Brad Pittel…aminek nincs köze az Avengershez. Na mindegy, fura az egész így.

  13. Pontosan, Ledger castingjánál is csak ez a hányás ment mint most itt néhányan teszik, aztán amikor egy év múlva szédelegve jön ki a moziból, mert akkora sokkot kapott a filmtől, akkor már más a helyzet

  14. lehet, hogy ez mind a vírusmarketing része, igazából nem is joker filmet készítenek, csak azért mondták, hogy bemenjenek az emberek rá :D

    komolyra véve pedig, ha a film végéig ez lesz a megjelenés akkor meg kapunk megint egy, “jó-jó a karaktert, elmegy, de a faszért nem vette fel rozsomák a füles barna jelmezt és miért hívja mindenki farkasnak” témát. hagy egy kesernyés ízt a pofánkban a végén, mert afelől meg nincs kétségem, hogy phoenix kimaxolja, amire megbízták.

  15. @Mate815: Szerintem nézz utána a dolgoknak mielőtt olyat írsz ami nem is igaz. Olvass bele az 50-es évekbeli Batman képregényekbe és akkor mond hogy ez nem képregényhű Joker. Ahogy Leto úgy ez is az de nyilván akik csak a filmeket látták nem is fogják tudni hogy mi a helyzet a karakterrel.

  16. Bombadil, azt vágod, hogy melyik képregényes sztori lesz kb megfilmesítve? Eddig nem volt, de a történetbe illik.
    ________

    Nem tudom, feltűnt-e nektek, hogy az orral együtt a bohócsmink pl egy halálfejet mintáz, csak épp színes ;)

  17. DarkEagle: Remek, hogy volt ilyen is az 50es években de ez egy vadhajtás, csak úgy mint a Leto féle. Nekem senki ne mondja, hogy erre vágynak a fanok mert nem erre hanem egy klasszikus Killing Joke, Arkham féle verzióra. Már a BvS-nél sem értettem, hogy ha Batman végre a leginkább képregény hű ruhájában nyomja akkor ki volt az a kretét aki szerint jó ötlet volt a Leto féle korcs.

  18. Én nem értem, a Ledger-Joker hogy jön ide. Remek volt, de miert viszonyítási alap? Mármint, az emberek azt várják, hogy valaki felülmúlja az alakítását, vagy hogy ugyanazt a karaktert hozza? Phoenix Jokerje (mint ahogy a Leto féle is) teljesen másra játszik, más a megvilágítás, de ezt még csak nem is titkolják.

  19. Én a rendező miatt nem vagyok túl bizakodó.
    Szerintem Joaquin Phoenix is csak pénzt akar keresni.

  20. R besorolás. Oké. Aztán az utolsó pillanatban visszakoznak és PG-13 lesz. De ha tökösen kitartanak, akkor egy rohadt félelmetes filmet is kihozhatnának belőle. Én bizakodok és várom. A Venomnak is ilyennek kellett volna lennie.

  21. @Cooper

    ha annyira pénzt akarna keresni, elvállalna minden szart, de ah ránézel a filmjeire, akkor láthatod hogy nem ez a helyzet :D reméljük most se lőtt mellé ezzel.

  22. Bizakodó vagyok, de ez a smink meg a Ledger hatás nagyon miatt kicsit nyomott vagyok. De majd a trailer többet fog mesélni.

  23. Creepy, JP alakítására nagyon kíváncsi vagyok, no meg arra, hogy milyen történetet kerítenek ide. Az R besorolásnak örülök.

  24. Én már csak annyira vagyok kiváncsi, hogy tényleg önálló film, vagy vmi uj kezdete. Jobban örülnék a másiknak, nagy pazarrlás lenne kukázni a Dc t. A Dceu viszont megpusztult. Ha már én nem várom onnan a filmeket, akkot nemtudom, hogy ki
    (Jo, tuodm… Mekere)

  25. Érdekes az interneten mindenki a kinézetével foglalkozik és senki nem azzal, ami a jelenetben történik.

    A “fasiszta Wayne” ellen tüntető, sokan bohóc jelmezes tömeg meglincsel valakit az utca közepén. Ez nekem már alapból érdekesebb mint az összes(!) eddigi Batman film.

  26. DarEagle: Csekkoltam az 50es évekbeli designt és köze nincs ehhez, nem tudom miről beszélsz :D
    Az, hogy esetleg volt 1-2 képregény 70 éve amiben így nézett ki még nem teszi ezt a fost képregény hűvé.

  27. Vegyes érzéseim vannak ezzel a filmmel kapcsolatban, de meglátjuk mit hoznak ki belőle. Amúgy ez minden csak nem képregényhű szerintem az az lenne ahogy a legtöbbször ábrázolják a karaktert a képregényekben. Ennyi erővel Batmannak a kék köpeny a képregényhű mert valamikor az 50-es években úgy nézett ki…..

  28. Mate te kajak minden dc poszt alatt fikázod az épp aktuális filmet, a marvelnél meg csorgatod a nyálad ? ez már szánalmas :D

  29. @maximus
    Pont ezért mondom, hogy most már pénzt is akar keresni, mert az elmúlt években nem épp jól fizetős szerepeket vállalt el.
    Ha eddig a minőségre is ment rá, minden színésznél eljön az a pillanat is, amikor csak a pénzért is elvállal valamit.

  30. Ha elsődlegesen a pénz hajtaná, akkor elvállalta volna a Doctor Strange-t a Marveltől, nem egy 50-60 milliós folytatás nélküli filmre bólint rá.

  31. repeater aka Zsírfeka
    Azért nem vállalta el Strange szerepét, mert a Marvel több filmre akarra szerződtetni és Phoenix 1 karakterből több filmet nem vállal el. Itt is tuti elhalálozik Joker a film végén.

  32. Nemtudjuk, hogy lesz e folytatás, nem kell egyből 1 db filmként kezelni. A marvel meg nem filmeket csinál, azért nem vállalta el sztem. Nem mintha a Dceu csinálna az utóbbi idöben :/, de itt még van rá esély

  33. Nagy rajongója vagyok a karakternek, ezért tényleg engedjetek meg egy kérdést. A mai modern Joker feldolgozásokban miért hanyagolják ennyire a “sav marta arc” történetszálat? Miért kell mindig ez a smink dolgot erőltetni? Főleg azért mert ha a Gyilkos Tréfát veszik alapul, ott szerves részét képezi a baleset ami lökést ad a karakter torzulásának (fizikai és lelki téren is). Gagyin nézne ki ha kemikália ráolvasztja a vigyort a szereplőre? Mert szntem Qrvára jól meg lehetne csinálni. Vagy ezt csak én látom így, hogy Joker karakteréhez szervesen kapcsolódik a…szer? :)

  34. LetoJoker savas. De még ezt se tudhatod, hogy ez nem lesz-e az, attól hogy most még smink van rajta. Majd kiderül.

  35. A sav marta arccal a probléma az, hogy kevés teret enged a természetes mimikának, így a színész eszköztárát beszűkíti. Gondolom, va aki ezt elfogadja, és van, aki elutasítja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.