A Bumblebee történetmesélős előzetese

Most mindent felfednek, talán túl sokat is? A történet ránézésre az lesz, hogy pár álca elől menekül a Földre Bumblebee, és ott összebarátkozik egy lánnyal. Az álcák közben az Amerikai hadseregnek feszítenek be.

Ránézésre 0 szinten tud kapcsolódni az eddigi Transformers filmekhez, de legalább Cybertront is mutogatják majd kicsit. Meg Optimus és a többiek régi formáját?

human
írta
2018. 09. 24. 11:31
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “A Bumblebee történetmesélős előzetese” bejegyzéshez

 1. “Ránézésre 0 szinten tud kapcsolódni az eddigi Transformers filmekhez”
  A látottak után maximálisan egyet értek. Amúgy ahogy eddig megszoktuk a TF filmeknél tök logikátlanul jöttek a következő részek egymásra, szóval már meg sem lepődök.

 2. Nyah, engem a G1-es kinézetű robotokkal már most megvettek. Anno velük kellett volna kezdeni az első filmben.

 3. Fuuu,szerintem király ,főleg ez G1 es kinézet,az megint más hogy történet milyen lesz ,de szerintem ez korrekt.Bay után ez vállalható

 4. G1…G1…G1 XD

  Bár Űrdongó helyett Sziklaugró az igazi törpe terminátor az autobotok közt de kezd alakulni a dolog :D

  Mellesleg remélem, hogy a marketingesek nem lőtték el az összes Kibertronos jelenetet a trailerbe :S

 5. Elég jónak néz ki! Az utolsó TF-film után azt mondtam, hogy többet egyet sem nézek meg moziban, már azt sem kellett volna, aztán ez most meg nagyon tetszik. :)

 6. Hát ez így nagyon gáz lesz, mert eddig fikáztam meg már elegem is van a Bay féle szarok miatt a TF-ből, erre dobnak egy ilyen előzetest amire nem tudom azt mondani hogy nagyonszar. A végén mozis lesz.

 7. Nem értem a lelkesedést, a film _pontosan_ ugyanazt a sémát követi, mint az eddigiek, 0 újdonságot látok. Valaki megtalálja, összebarátkoznak, stb., stb. Egy remake-nek is ugyanez lehetne az előzetese…

 8. Az a Sokkoló meg Optimus kinézet nagyon nagyon üt :D Azt hiszem nekem ez moziban lesz meg, leszarom, hogy milyen lesz a történet :D
  Ha esetleg egy Racsni vagy Megatron is lenne benne (persze ők is eredeti formában), akkor még az is megtörténhet, hogy valakit (nem, nem engem, sosem csinálnék olyat) közerkölcs megsértése miatt fognak kivinni a moziból :D

 9. “Azt hiszem nekem ez moziban lesz meg, leszarom, hogy milyen lesz a történet”

  Ja, támogassuk a botrányosan rossz látványfilmeket, hagy csináljanak még több szemetet és folytatást.
  Amíg ílyen a hozzáállása az átlag nézőnek, elfeljthetjük az intelligens blockbustereket.

  Ne sértődj meg, kinek nem inge, ne vegye magára.

 10. Konkrétan ez az első Transformer ami valóban felkeltette az érdeklődésemet. Mármint leszámítva az 1. részt mert akkor még ugye naiv voltam és azt hittem nem csak CGI szörnyeket kapunk mindenféle lélek nélkül.

  Mondjuk azt nem hiszem hogy rohannék a moziba miatta, talán akkor ha nem lenne Decemberben más is ami érdekelne. Elég rossz dátumot találtak neki szerintem.

  Brutál lista azé a December, na: Spider-Man: Into the Spider-Verse, Mortal Engines, Mary Poppins Returns, Aquaman, Bumblebee, Alita: Battle Angel, Welcome to Marwen.

  Pénznyelő Decembernek is nevezhetnénk szerintem simán. :D

 11. hát ezt nem igazán tudom hova tenni
  a cybertron os jelenetek azok olyan mintha valami rajzfilm lenne

 12. Tényleg jónak tűnik így 2 és fél film után, a főszereplő Hailee Steinfeld nagyon jónak tűnik meg hát van még valaki And his name is John Cena titirtiiiii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.