A Galveston teljes előzetese

A film Nic Pizzolatto (True Detective) regényén alapszik. A főszereplője egy rosszul sikerült rablás során, a főnöket csőbe húzza, megismerkedik egy fiatal nővel, és közösen menekülnek tovább. Összebarátkoznak, de persze a múltjukat nem tudják örökre hátrahagyni. A főszerepben Ben Foster (Hell or High Water) és Elle Fanning (The Beguiled).

Azért durva, hogy a rendező Mélanie Laurentet mennyire elrejtik a poszteren. Ha az ő munkásságát nézzük, akkor ugye egyrészt színésznő, másrészt inkább drámákat és romantikus filmet rendezett eddig, szóval nem kőkemény noir lesz ez sem, már a poszter alatti új trailerből is látszik, hogy az emberi kapcsolat jobban mozgatta.

9 hozzászólás a “A Galveston teljes előzetese” bejegyzéshez

 1. Nem tudom. A TD-t szerettem, igaz a könyvet nem olvastam. A múltkor annyira dicsértétek a Galveston-t, hogy beszereztem, elolvastam, de nem nyűgözött le. Valami hiányzott belőle. És ahhoz képest a trailer… hát vagy én képzeltem nagyon máshogy a filmet, vagy… szóval engem nem nyert meg.

 2. Ben Fostert kedvelem, a hangulat szerintem rendben van, a storyt nem ismerem, de ígéretes, várom.

 3. “A múltkor annyira dicsértétek a Galveston-t, hogy beszereztem, elolvastam”

  nem hiszem h éltettem a könyvet, nem olvastam, de a múltkori előzetes tetszett, az tény.

 4. @Human: nem mondtam, hogy Te :) Pár komment, egy korábbi cikk alatt.
  Nem volt egyébként rossz, ezúton is köszönöm az ajánlást, csak épp jobbra számítottam.

 5. A Galveston a kedvenc konyvem (kb 7-szer olvastam), es oriasi koppanasok lesznek itt azok reszerol, akik a trailer miatt oriasi akciokat es csihipuhit varnak.

  Az elozetes alapjan baromira konyvhu lesz a film, aminek elmondhatatlanul orulok. Az a par kinti kritika nem eltette tulsagosan a filmet, valamint Laurent rendezeset, de a szineszeket mindenki dicserte, allitolag ok elviszik a filmet (es a hat a regeny is a karakterek valamitn a hangualt miatt eros, nem a cselekmeny miatt), de nekem ugy tunik, hogy habar Laurent nem egy Fukunaga, de remekul eltalalta az atmoszferat, ami kulcsonfossagu ennek a regenynek a feldolgozasaban.

  Ben Foster meg eleg regota kurvajo szerepeket vallal el, es szepen egyre jobb lesz. Ha Tom Hardy visszavonul, legalabb o itt marad nekunk.

 6. Ben Fosterrel mennyire néznék egy új TD évadot! Sajnos a 3. előzetese nem olyan bíztató (ismét)

 7. Én olvastam, és baromira jó volt. Ben kapásból máshogy néz ki mint amit a könyven írnak, de sebaj, nem rossz a trailer ahhoz képest ismét, mint egy jó indie A24-es movie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.