Wild Bunch remake… Mel Gibsontól

Így kell már a hírrel is megosztani az embereket. Egyrészt a Wild Bunch még most is kibaszott jó és véres western, nem kéne Peckinpah klasszikusához nyúlni. De közben meg ha már valaki megteszi, akkor talán Gibson (Apocalypto) nem a legrosszabb választás. A Hét mesterlövész újráját tuti lenyomja. Azért még ne boruljunk ki teljesen, a Warner 8 éve akarja tető alá hozni a dolgot, legutóbb Tony Scott volt a kiszemeltjük az élére még az öngyilkossága előtt.

Gibson nem csak rendezi, Bryan Bagby-vel közösen írja is a forgatókönyvet. A történet gondolom marad, a vadnyugat vége, pár régimódi rabló utolsó nagy zsákmánya, meg a rengeteg ártatlan élet.

10 hozzászólás a “Wild Bunch remake… Mel Gibsontól” bejegyzéshez

 1. Nem kellene. Szerintem Gibson el tudna mesélni egy önálló, új sztorit nagyszerűen, sőt, jobban mint ezt.
  Nekem kicsit sem tetszett az eredeti film, nagyon nem.

 2. Na, ez nekem jó hír. Egyrészt mert Gibson meg western. Másrészt nem rég (vagy egy éve) újráztam az eredetit (kurva jó volt, még mindig) és azt gondolom, hogy ez a film mai szemmel, új nézőnek, nehezen értelmezhető. Ez az a film, amit, ha a tv-ben menne, 20 perc után a legtöbben kikapcsolnának. Tudjuk, hogy mást jelent ma az erőszak, a brutalitás mint 50 éve és lehet, hogy ami akkor sokkoló volt, az ma csak értetlenséget, zavart váltana ki. Szóval szerintem nem szentségtörés, részemről jöhet.

 3. Azért valószínű, hogy ez is még a Gibson-rehab része, meglátjuk mennyire kap szabad kezet.
  Csatlakozván az előttem szólókhoz, egy ennyire szép korú filmnél megbocsájtható az újraforgatás.
  Persze az 1960-as Hét mesterlövész-t is méltóbb formában lett volna illendő remakelni…
  Reméljük az a fiaskó hatással lesz Gibsonék-ra is és jobb lesz a végeredmény.

 4. Szerintem a sok botrányos remake hírek között,erre most nem fogunk annyian fanyalogni :) réve láttam..tetszett,Gibson pedig erős rendező..jó lesz ez…vállalhatná a főszerepet is

 5. Ej de koccos, az eredeti az egy mestermű…mocskos aljas, de akkor is mestermű. Pár éve néztem újra, szerintem megállja most is a helyét….talán kicsit lehetne rajta újítani..de csak ha megmarad ugyan az a mocsadék hangulata :)
  Viszont hamár, akkor legyen Gibson, de őt a végén csakis a géppuska mögött tudom elképzelni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.