5 stúdió hajt a Train To Busan remake-re

A producer James Wan, a rendező pedig Gary Dauberman (The Nun). Jelenleg a New Line Cinema, Universal Pictures, Paramount Pictures, Lionsgate Films és a Screen Gems akarja megszerezni az amerikai változat forgalmazását magának. Vajon működhet a túlzó humor mellett mégis remek zombifilm átvétele?

Update: a New Line nyerte.

13 hozzászólás a “5 stúdió hajt a Train To Busan remake-re” bejegyzéshez

 1. Ja, mert azok olyan jól szoktak sikerülni, jobb nem lesz max majdnem ugyan olyan jó. Esetleg akkor tudnék elképzeni jobbat ha a Rendező Tarantino meg olyan színészeket válogatnának mint pl a Téglában. Bár az is vitatható hogy jobb-e mint az eredeti.

 2. Elég jó film az eredeti, nem hiszem, hogy felült tudják múlni. Jut eszembe, újra kellene néznem.

 3. Ráadásul nem is egy kifejezetten régi film, minek kell ehhez hozzá nyúlni. Horror film révén úgy is valami hoki színészeket fognak felbérelni akik mindent ár fognak adni csak azt az életérzést nem amit az eredeti film.

 4. Nagyobb összeget tennék rá hogy negváltoztatják a végét. Utána meg jöhetnek a folytatások.

  Siege of Busan
  Busan Down
  Busan: Redemption

 5. Hátha jobb befejezést csinálnak. Amúgy meg ha öntik bele a pénzt, kaphatunk egy kellemes iparosmunkát, James Wan neve lehet a garancia erre (az Aquaman bemutatójáig még tuti).

 6. Hát inkább ne. Oldboy nagyon bénára sikerült még Josh Brolin ellenére is mert Amerikára szabták és a csavarba is bele rondítottak.
  Ennek ismeretébe ki vár egy újabb amcsi remakeket?

 7. Azért kell hozzányúlni, mert az U.S.A-ban “senki sem látta” Európában sem volt annyira nagy érdeklődés iránta.

  Ez bőven elég és mivel elég sikeres volt köszönhető Dél Koreának (bár gyártási költség nincsen), mehet az amcsi remake.

  Szeretek bizonyos zombi filmeket, de ez nekem az elment kategória volt.
  Részemről jöhet a feldolgozás.

 8. Jöjjön csak! Én az eredetire nem tudtam eddig rávenni magam, meg valahogy az összes koreai filmmel így vagyok kb. Mondjuk az Oldboy megvolt, azóta se tudtam kiheverni a traumát, de adok majd egy esélyt a remakenek is hátha az jobban bejön. Egyébként szerintem simán megvan az ilyen típusú újragondolásoknak a létjogosultsága. Pl a Johanssonos GITS film nálam sokkal jobban működött az eredeti animénél.Pedig a Stand Alone Complexszel is megpróbálkoztam, de nagyon nem jött be az sem.

 9. most, hogy mondod, én az old boy remake-et még a mai napig nem bírtam végignézni, pedig már vagy 3x nekifutottam, közelébe sincs az eredetinek, pedig azt is csak kétszer láttam. valami ilyesmire számítok majd ennél is :D

 10. Dagadt, készült már jobb remake külföldi filmből mint az eredeti. True lies vagy az oscar pl ilyen volt. De nekem mkndjuk a Tégla is jobban tetszett mint az eredeti, az Old Boyról már nem is beszélva, aminek az eredetije nekem túl beteg volt.
  Az ázsia filmekkel úgy vagyok, hogy nem tudom követni ki kicsoda annyira egyformának látom az arcokat (van egy enyhe arcvakságom), ráadásul a távolkeleti színészi előadás is idegen, és kicsit ripacskodó nekem. De ez egyéni szocprobléma tudom, de én vagyok a célközönsége ez ilyen remake-eknek. :D

 11. Tegnap néztem a Train to Busant influenzásan, takaróba csavarva, állat jó film. :D Kevésbé horrorisztikus, inkább akciófilm sok rohangálással, verekedéssel, harapások elkerülésével, némi vérfoltos arccal. De nagyon tetszett, a végét meg is könnyeztem kicsit (vagy csak az orrom folyt?).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.