Creed II másodszor

Avagy megérkezett a beígért előzetes. Van itt Drago, ott a fia, aki lepusztult városokan futva crossfittelt, és aki egy fejjel magasabb Creednél, de azért összecsapnak majd a ringben. Teljesen tipikusnak tűnik a történet, de ez egy sportfilmnél nem annyira meglepő.

Egy régi-új nem pénzbeli adósság miatt összecsap újra a két család, amihez Rocky asszisztál edzőként. Legalábbis egy darabig. A drámai tétet pedig az emeli, hogy közben az itteni Creed, az Adonis is családot alapított, rá is vár otthon már egy kis lurkó, veszélyes tőle a meccs, mivel van esély rá, hogy ő is meghal, az a tipikus boxmeccseknél. Per s?

human
írta
2018. 09. 26. 19:35
megjelenés
35
hozzászolás


35 hozzászólás a “Creed II másodszor” bejegyzéshez

 1. Nem tűnik rossznak, de nekem inkább az dobott sokat a feelingen amikor Rocky és Drago egymásra néznek.

 2. Ez a Jordan igazán mutathatna már valamit, hogy miért sztárolják manapság annyira. Eddigi alakításai egyáltalán nem keltettek bennem semmiféle érzést. Nyomják mint az állat közben meg teljesen steril a csávó.

 3. Baromira jól van összerakva és vágva ez a trailer. Ezt most tényleg nagyon erősen odatették szerintem.

  Biztató

 4. Ron. usa 2018. Polkorrektseg mindenutt. Ez meg egy halal izmos jokepu feka srac. Hat mi a nyavalyaert nyomjak? Ezert.

 5. vagy mert tehetséges, és mellette megbízható színész is? ne lássatok már mindenhol (számotokra) rémeket. Hollywood folyamat keresi az új sztárokat, kisfilmekből felrángatja őket, aztán lesz ami lesz, van akinek bejön, mint Pratt (tévésorozatból) vagy Jordan (Fruitvale Stationben baromi jó), és van akinek nem, ide Taylor Kitch ugrik be, de tuti ezer példa van. Ebben semmi PC nincs. Will Smith honnan jött, csak nem egy tévésorozatból szintén.

 6. human
  Igazad van abban a filmben tényleg nem volt rossz, viszont nem dobtam el az agyam tőle. Sokan dicsérték a párducban is… Na azt abszolút nem tudtam mire vélni. Akármelyik fekete bőrű eltudta volna játszani. Kis túlzással még színész sem kellett volna hozzá.
  De vegyük a Creedet. Valahol az lenne a célja a filmnek hogy Stallone át adja a stafétabotot Jordannek így tovább vinni a Rocky-Creed legendát. De hol ér fel ehhez Jordan? Nem beszélve arról, hogy divat hip-hop zenékkel telenyomják a filmet amitől csak még jobban egy mulandó filmet csinálnak a rendezők. (bár bizonyos szempontból ez is érthető, valamivel be kell csalogatni a többséget).
  Visszatérve kicsit a pc-re… Ebben Schokes75 véleményén vagyok. Ott van az a pc erősen…

 7. Ron, Scholes75: Azt ugye vágjátok, hogy a Rockyban az öreg Creed volt a sztár és őt bosszulta meg Rocky? És hogy-hogy nem, az pedig egy néger volt…
  Szóval ezzel a PC szöveggel légyszi ne gyertek már, mert gáz…

 8. Randal
  Nem csak a Rocky-ról beszélünk, hanem inkább Jordanről. Persze valamennyire szubjektív hogy kinek mennyire tetszik az alakítása, de az azért senki sem mondhatja hogy kizárólag a tehetsége miatt van most ennyire az élvonalban.

 9. Ron: Én arra tippelnék, hogy a Párduc mondva csinált hype-ja miatt van keserű íz a szádban. Jordan valóban jó színész, ahogy többen is megírták példákkal alátámasztva. Ezzel szemben a plebsz koránt sem azon érdemei miatt élteti, hanem egy közepest is alig elérő alakításért, ahol ugyanez a plebsz hangosan ujjong és helyesel egy fajirtásra készülő karakterért. Ha megkérdeznéd őket, hogy mi volt kiemelkedő az ottani játékában egyik sem tudna értelmes választ adni, csupán őrjöngne, hogy a “gonosz fehérek igenis megérdemelnék”, meg hogy “Killmonger din du nuffing wrong”.
  Ha ezen az alpáriság által keltett szennyen képes leszel túlemelkedni, akkor látni és érteni fogod, hogy nem a sráccal vagy a képességeivel van a gond. Sőt, igenis tisztességes iparos a szakmájában.

  Just my two cent…

 10. H.Ungrammar
  Értem amit mondasz, viszont a kettő nálam nem függ össze. Tehát nem amiatt nem tartom túlzottan jó színésznek Jordant, mert a hype miatt előtérbe került. Alapjáraton nem fog meg a játéka (erre irtam, hogy ez valamennyire szubjektív), és erre még rá jön az, hogy mennyire nyomják miközben egyáltalán nem annyira jó, hogy így kellene tenniük. Véleményem szerint erre a magyarázat a párduc film és a pc…

 11. végtére is a Creed 1ben jó volt, a Black Pantherben őt emelték ki és a film iszonyat pénzt hozott, szóval hollywood kedveli, előtte volt egy Fantastic Fourban, ami tényleg szar, mindenkinek van szar filmje, Egy romantikus komédia, és hát a Fruitvale. Sőt, előtte az FNL-ban is hatalmas volt a 3. évadtól.

  Ha Bayogát emlegetnétek, akkor talán megérteném, hoyg mi a bajotok, jó példa a remek indieből előlépő, de felfelé nem fejlődőre, de ha nem hoz pénzt, akkor ő sem kap már sok esélyt. Viszont továbbra is azt mondom, hogy Hollywood sztárokat keres, nem bőrszínt.

 12. ” a “gonosz fehérek igenis megérdemelnék”, meg hogy “Killmonger din du nuffing wrong”.”

  te ezt honnan veszed? mert én csak olyat olvastam, hogy jól alakította a gonoszt, nem azt, hogy a gonosznak igaza volt.

 13. Az első rész baromira adta, a Warriorral együtt az utóbbi idők legjobb “bunyós” filmje volt, ha nem is lesz annyira jó, ha csak súrolja ezeknek a színvonalát már jól jártunk.

 14. Remekül néz ki, Michael B. Jordan nagyon jó volt az első részben. Szépen továbbvitte a legendás sorozatot. Plusz ugye meg is van alapozva a rokoni/baráti szállal, hogy miért őt edzi Rocky. Egyedül a rendezőcsere bántó egy kicsit, de szerintem nem lesz itt baj.

 15. A PC rettenet káros, hazug, a kultúra megrontója, engem aztán lehet triggerelni vele, de ne akarjuk már oda is belelátni, ahol nincs. A Rocky első részében egy fekete bokszoló a szupersztár, ez a jelenség már abban a korban sem számított kirívónak. Ennek a filmnek a főszereplője az ő fia, ez így teljesen rendben van, nem egy fehérnek megírt karaktert játszik el fekete, nem férfinak megírt karaktert játszik el nő stb. Így tovább, írjanak hiteles fekete meg női karaktereket.

  A filmet várom, az első része szerintem teljesen rendben volt. Adonis fizikumában is felnőtt a nevéhez.:)

  Michael B. Jordan már gyerekszínészként is rohadt jó volt a Wire-ben. A színészi képességeit próbáljuk nem egy retek Marvel-karakterrel megmérni, még ha a hype nagy része onnan is jön.

 16. @Kenike: a kis Wallace, nagyon jó volt benne, de sajnos sokak még mindig nem mond semmit a Wire, pedig…

 17. Jordan Friday Night Lights óta eléggé felszálló ágban van, imádtam a karakterét a sorozatban :)

 18. Azzal én is egyetértek, hogy ezt a Jordant én még jól játszani nem láttam egy filmben sem. Mindig ugyanezt a karaktert hozza. Viszont a Creed 2-ben nem zavar. Mint ahogy előttem is irták, ide egy izmos fekete csávó kellett, aki valamennyire tud szinészkedni is.

 19. A PC ágálás ennél a sorozatnál valóban nem indokolt annyira, mint manapság sok más filmnél.
  Szívből ajánlom mindenkinek megtekintésre az 1992-es Gladiátor című, remek kis filmet, amiben James Marshall fehér, Cuba Gooding Jr. pedig fekete bokszolót játszott. :D
  Azért azt ne felejtsük el, hogy Jordan izmai mögött elég komoly munka van, rengeteget edzett, hogy ilyen nagy legyen.
  Ennek a karakternek ennyi árnyaltság pont elég, legalább brillírozhat mellette a két öreg, Sly és Lundgren! :)

 20. Jól felgyúrta magát a srác……..de tény, hogy ezért kapja a fizetését – személyi edzővel és nagy gázsival lényegesen könnyebb, mint a gyártósorról hazaérve 12 órás műszak után, amikor vacsi után kezdődik a házimunka :D bármelyikünk így nézne ki, ha a stúdiónk a nyakunkba szórna két táplálkozási tanácsadót, két személyi edzőt, elegendő időt meg teljes költségtérítést :)
  Nem tudok olyan elismerően nézni rá, mint a szomszéd gumijavítós csávóra, aki kb. így néz ki, pedig csak hobbiként űzi meló után :D

 21. “bármelyikünk így nézne ki, ha a stúdiónk a nyakunkba szórna két táplálkozási tanácsadót, két személyi edzőt, elegendő időt meg teljes költségtérítést”

  kötve hiszem, hogy így lenne, mert akkor minden ráérő gazdag ember így nézne ki.

 22. Human@ a gazdagság nem feltétel csak a munkaköri leírás :) és ha egy projektnél benne van a szerződesben hogy 14kg plusz izom szükségeltetik hozzá akkor arra értettem. Én könyvelőként más határidőket tartok mert azért kapom a fizum……ő meg ezért. Nem kell külön kitüntetni azért mert végzi a dolgát,amiért pénzt kap…nem is keveset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.