22 hozzászólás a “Rengeteg év” bejegyzéshez

  1. Húú… azért fura belegondolni, hogy lesz egy olyan nap, amikor már nem lesz pl. egy Arnie (71 éves!), meg nem készül több film vele.

    Amúgy kíváncsi vagyok, hogy egy olyan fiatalnak, aki “élőben” vagy nem csak pár éves késéssel látta a Terminator I-II-t vagy a Conan-t, ők miképpen viszonyulnak egy ilyen új Terminator mozihoz. Mert biztos vagyok benne, hogy nálam pl. nagyot nyom a latba az érzelmi faktor, hogy mennyire adta annak idején, és de jó őket újra Terminator filmben látni, még ha a józan eszemmel részint úgy is gondolom, hogy nem biztos, hogy erőltetni kéne.
    Ezzel szemben lehet, hogy valakinek ezek a filmek csak értelmetlen és/vagy erőltetett folytatások, ahol – nosztalgiafaktor híján – még jóérzés sincs a projekttel kapcsolatban? (mondjuk biztos nagy a kult-értéke ma is a T I-II-nek, csak más, ha valaki megélte, meg más, ha valaki csak utólag felfedezi – I guess).

  2. Hatalmas :-)

    Gyermekkorom nagy akcióhőse,de még ma is sok filmjét ugyanolyan élvezettel nézem.
    Legyen már egy jó Termiantor film ismét!!

    A szakáll nagyon jól áll neki.

  3. Lord Lisander: Én például akkoriban láttam a Terminator 2-t, amikor új volt. Számomra az olyan filmek, mint a Rambo, Terminator, Predator, Die Hard a gyermekkorom részét képezik. Mai napig visszanézem őket évente. Viszon amikor azt látom, hogy kimondottan meggyalázzák a régi filmeket a folytatásokkal, akkor nagyon mérges vagyok és ezen nem változtat a nosztalgia sem. Die Hard 5, az új Predator, Terminator Genisys ezek mind a szégyen kategória a régiekhez képest. Talán csak a Rambo 4 volt jó folytatás.

  4. Ketto dolog miatt lehet kicsit bizakodani:

    1. James Cameron, ha nem is rendezi, de biztos lehetunk benne, hogy minden kreativ dontesben benne van a keze. T2 ota nem volt ilyen.

    2. A Tim Miller rendezte Deadpool jobb volt, mint amit David Leitch rendezett. Szoval lehetne rosszabb is a rendezoi szekben.

    Persze nincs garancia semmire, de ezek miatt en legalabb meg tudom adni az eselyt, hogy 28 ev utan ujra jo terminator film keruljon a mozikba.

  5. Terminator 2 – Judgement Day. 3-szor néztem meg, kétszer faterom vitt be rá, egyszer bátyám……11 éves voltam. Istenem de rohadt jó volt……vhs-re vettem fel MTV-ről a Guns n roses – You could be mine klipjét és azt is rongyosra hallgattam :) Arnie,Sly, Lundgren, Van Damme, Willis, Seagal,Ford, Gibson, Murray, Chevy Chase, Travolta, Cage, Leslie Nielsen, és sorolhatnám……..a gyerekkorom. Kamaszként már De Niro, Pacino, Keitel….. Ha ezektől jött film az kötelező moziban nézős volt. Apropó Vissza a jövőbe összes, Szellemirtók 1-2 szintúgy moziban nézősek voltak :) és igen a mai napig kötelezően megnézem mindegyiket és már csak azért is élvezem mert őket láthatom.

  6. Az a gáz,hogy a Marvel filmekkel divatba jött ez az “erőltessünk minden filmbe szar poénokat, még oda is ahová nem való” mánia. Remélem most az egyszer nem esnek át a ló túloldalára és nem valami kib.szott paródia lesz belőle mint a Genisys.

  7. Yo-Ker taps! :D Nem tudom miért, leht, hogy a nosztalgia felsorolásod vagy az MTV megemlítése, de most muszáj megnézzek pár Beavis and Butthead részt! :)

  8. Én nemrég daráltam a terminator filmeket.
    Most újranézve a Genesyst, az kell mondjam, hogy a film első fele nem is volt rossz. Egészen John Connor megjelenéséig. Utána viszont egyszerűen nincsen tétje semminek. A főszereplőink szinte hallhatatlanok és szarrá szivatják a skynet/connort.

    Amúgy a kép nagyon baba. Linda Hamilton tudott valamit, hogy nem vállalt a 2 után szerepet, pedig asszem mindbe felkérték.

  9. Nem igazán értem miért egy ilyen senki rendezőt szedtek elő erre a filmre.. hiába lesz ott mellette Cameron, szerintem ez semmit se fog jelenteni valójában. Ha jól emlékszem a Genisys-re azt mondta hogy remek mozi :D

  10. én csak osztani tudom h gyerekkorom kedvence Arnold és a t2,DE én már igencsak várok minimum 1 olyan terminator filmet amit a T’T”ben látható JÖVŐT mutatja! lehet hogy bár nem szeretnémn,el kellene engedni a megszokott Arnold terminatort,de ha jó gárda jönne össze én szívesen nézném a rommálőtt jövőt/háborút!!!

  11. Én is 11 évesen láttam a T2-t, azóta is az a kedvenc filmem, a film miatt kezdtem hallgatni rockzenét, felnőve írtam két Terminator-novellát, idén év elején pedig egy robotkiállításon élőben láttam egy 800-as szériás fémvázat. Várom, hogy újra értékelhető T-film szülessen.

  12. Ja ha pedig TV, akkor Bud Spencer és Terence Hill vagy Louis De Funés :D De képzeljétek az “Én a vizilovakkal vagyok” és az “Ördög jobb és bal keze 1.rész” -t még anno moziban láttam Egerben az Urániában :DDDDD
    A mostani tinik nem hiszem, hogy értékelik ezeket :) a legidősebb(nevelt) fiam 19 eves ő például szereti mindegyiket :)
    A legkisebb fiam pedig 7 eves és elég jól megkedveltettem vele a karqaktereket … sokszor kéri, hogy nézzük a bunyós szakállas dagi bácsit :DDDDD Nagyon jó filmek készülnek manapság is és nem igaz, hogy minden jobb volt a 90-es években…… ha valami szar volt, az szar volt 90-ben is – de valahogy máshogy volt szar …. valahogy nem lehetett rájuk annyira haragudni vagy nem tudom :DDDD
    Örülök, hogy részese voltam. A fiatalabb korosztálynak készült filmek többségét viszont túl sterilnek érzem…… és a vígjátékok, amik szerintem nem jó irányba mentek el. Anno betegre röhögtem magma egy Golfőrültek, Airplane vagy egy Nagy Durranás részen úgy, hogy egy deka káromkodás nem volt benne vagy egy túltolt jelenet sem.
    Manapság meg baszós fingós szopós viccek random egymáson meg egy affektáló feka vagy nő és tessék paraszt Te most ezen nevess…… Nagyon kevés igazán jó van az újak közt. Régen intelligensebb humorral operáltak mégis ezerszer lazább poénok jöttek, mint a mostanság szarrá erőltetett, túljátszott vígjátékokban.
    Arnie pedig egy igazi legenda én mindenben bírom az öreget, de ő is megérdemelne egy kurva jó lezárást a karakterének egy minőségi 6. részben. Bízok benne!

  13. Csodás ez a kép! Imádom az első két részt, mint sokaknak itt nekem is meghatározták a gyerekkoromat de sajnos azon túl az összes folytatás fos lett. Teljesen felesleges a T2 után bármit is csinálni, 95%, hogy ez is retek lesz.

  14. A második rész utáni folytatások egyre rosszabbak. Még mennyire van szükség hogy észrevegyék, nem kellene ezt erőltetni. Sikerül ezt is lejáratni mint a star warst.

  15. Szerintem még a Salvation is jó lett volna (R besorolással) ha az utolsó fél órájára azt a jövőt láttuk volna, amivel a T1 kezdődött. Utána jöhetett volna még egy rész Bale-el, ami az utolsó nagy offenzívát mutatta volna be……….. aminek a végén visszaküldik a fiatal cgi Michael Biehn-t a fiatal cgi Arnie-val az időgéppel 1984-be. És szép kerek lett volna a történet.

  16. Yo-Ker: Egy ilyen prequel tényleg király lenne. De a Salvation a töketlen throwminatorokkal szörnyű volt minden téren.

  17. Mate815: igazad van, sok minden félre ment a Salvationben. Az egész film egy rohadt nagy kihagyott ziccer. A T600-asok is full gyengék voltak benne és kőbuták. Meg nem kellett volna baszkódni az ember/gép hibriddel…… Nekem a legrosszabb élmény az volt, higy nem tudta érzékeltetni a film hogy mennyire a kihalás szélén áll az emberiség. Mint anno a T1 ahol gyerekek kergették a patkányt vacsorának. Sokkal nyomasztóbb atmoszféra kellett volna a Salvationnek és nem pg13-al….azzal főleg kiherélték és a Terminátorok csak emberdobálók lettek miatta nem emberszaggatók :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.