Robin Hood harmadszor

Tényleg nem hiszem el, hogy ezt komolyan gondolták. Itt az időrendes, történetmesélős előzetes az új Robin Hood filmhez, ami egy modern háborús kinézettel indít, csak íjakkal, utána utcai tüntetést idéz, és ez csak a kezdet.

Ez Robin Hood 2018-ban? Ne már.

human
írta
2018. 09. 27. 18:13
megjelenés
34
hozzászolás


34 hozzászólás a “Robin Hood harmadszor” bejegyzéshez

 1. Hollywood-ból kivesztek az értelmes producerek és gyakorlatilag csak 1-2 olyan maradt (Jason Blum, Kevin Feige), aki tudja, hogy mit akar és hogy hogyan kell kinéznie egy filmnek. Csak remélni merem, hogy ez egy ciklikus folyamat és a mostani minőségi romlást, idővel felemelkedés követi.

 2. Csak a színészeket sajnálom ilyenkor..mikor aláírnak egy szerepre még nem tudni milyen lesz a végeredmény,aztán jöhet a jópofa vágás,és ömlengés..( Jó…azért megvannak érte fizetve :) .évről évre kevesebb a jó film :( persze lehet csak el kéne fogadnunk hogy ez nem a mi, 81-es vagyok,szoval ez nem a mi generacionknak szol.Nekunk ott lesz a kevin costneres :)

 3. El se hiszem hogy ezt írom de kicsit megvédeném… :) Szóval a 2010es (Scott ide, Crowe oda) az emlékeimben úgy él (illetve egyáltalán nem is él) mint egy abszolut felejthető iparosmunka, abszolut nem jött be a hangulata (akkor legalább lett volna Gladiátor-os) Az tehát kiesik.
  Akkor tavaly a King Arthur (adjuk meg hogy hasonló kor), bár voltak benne jó pillanatok (meg zene), de összességében az sem volt jó (a második felétől a hangulata sem)
  Ellenben ennek _lehet_ hogy tetszeni fog a kicsit könnyedebb, kalandorosabb hangulata. Ha valaki nézte a Musketeer sorozatot, ott ugyanígy kommandóztak a muskétákkal mint itt a nyilakkal imitálják. Jó, vitatható döntés (és a kivitelezés sem éppen elit), de én ebben egyelőre látok arra potenciált hogy popcorn szinten szórakoztató legyen (aztán simán lehet hogy nem lesz. A színészeket szeretem, de hát amikkel kezdtem két film, a színészeket azokban is szerettem és mégsem tudták megmenteni azt a két mozit)

 4. Fura, de nekem ez a trailer tetszett. Az előző kettő trailer szutyok, ennek legalább van hangulata. No azért moziba nem nézem meg a filmet ettől.

  Remélem Morgan Freeman cameo lesz benne azért.

  Kicsit a 2011-es Három testőrre emlékeztet. Milla Jojovich, Logan Lerman, Orlando Bloom. Ott voltak ilyen elszállt akciók.

  Egyébként van egy kis Assassins Creed utánérzése is.

  Ettől még szutyok lesz, de ha nem veszi komolyan magát, akkor egy bűnös élvezet simán lehet belőle. Mindenki tudja, hogy xar, mégis megnézi.

 5. Atyaég… de fura volt! Mármint… FURA!
  Az elején a “rajtaütés” – mintha kommandósok lettek volna, tisztára olyan volt a kinézetük.
  Aztán a vonulás az utcán, a “tüntetés” – mintha a 70-es/80-as években játszódott volna.
  Meg még jópár helyen, a ruhájuk, a környezet.
  A vágás meg nekem ilyen Guy Ritchie-utánérzés, vagy nem is tudom…

  A film maga innen úgy tűnik, hogy itthon jó lesz kategória, mozibanézés nem hoz lázba ezzel kapcsolatban (ha überkirály lenne a trailer, akkor is megvárnám az első visszhangokat).

 6. Hát nem gondoltam volna, hogy leírom ezt, de az előző kettő előzeteshez képest szerintem se lett ez olyan rossz. Mármint persze maga az egész hangulat, stílus nevetséges, egy felejthető baromság lesz a film jó eséllyel, de a trailer jól össze lett rakva.

 7. A trailer baromi közhelyes, de legalább élvezetes volt. Én örülök, hogy nem azt a Robin Hood sztorit mesélik el, amit már mindenki ismer és a könyökén jön ki. A trailer alapján egy akciódus lazaságnak tűnik a film, persze más kérdés, hogy miért kellett újra elővenni ezt a történetet pont 2018-ban?
  Amúgy az íjazós akció nem is annyira rugaszkodik el a valóságtól, mint azt elsőre gondolnánk: https://www.youtube.com/watch?v=BEG-ly9tQGk

 8. Az eleje egy az egyben sólyom végveszélyben, sokszoros lenyúlás beállításokban és kameraszögekben :) Szánalmasan műmájer.

 9. Én birom a Russel Crowe féle Robin Hoodot, mostanában fent van streamingen több helyen, simán lecsúszott pár hónap alatt kétszer is. (Igen, mert annyira felejthető, hogy simán újnak hat. :) )
  Az nekem sokkal inkább tűnt realistának.

  Ez egy teljesen más célcsoportnak, másképpen összerakott film. Ettől még lehet, hogy jó lesz. A trailer alapján lehet ilyen / olyan is. Majd meghallgatjuk NyV-n mit mondtok róla :D.

 10. Ha másra nem is jó ez a trailer de kedvet kaptam újra nézni a Costnerest. Őskirályság az a film.

 11. Az Our World War volt ehhez hasonló, amit elsőnek láttam. Az 2014-es, BBC-s. Modern Warfare átvezetők mintájára csinálták a csatajeleneteket, aztán volt GoProval forgatott rész, a tankcsata meg mint egy 40K fan-film. Amit ott kiötöltek, azt látom viszont az elmúlt 4 év akciófilmjeiben.

 12. Hát a Kevin Costner féle verziót bármikor meg tudom nézni, A Russel Crowe féle sem rossz bár sokkal komolyabb realisztikusabb ahogy az Ridley Scott tól megszokott, de ez ez mi a szar? Miért kell megy gyalázni szerencsétlen Robin Hood Legendáját?

 13. Arra volt jó Russel Crowe felemlegetése, hogy eszembe jutott a Master and Commander. Ideje újranéznem.

 14. Nekem bejön ez a nyilakkal kommandózás meg John Wickezés, abszolút nem történelemhű, de egy fasza elszállt ötlet. Ezért tetszett a King Arthur is. Simán jó lesz ez. Aki szarozza az szerintem félreérti. Na meg sírtok mindig, hogy nincs újítás, hát tessék. :)

 15. ” Na meg sírtok mindig, hogy nincs újítás, hát tessék. :)”

  nem robin hood lenne szerintem senki nem írna semmit, újítás és újítás között is van különbség.

 16. Akarki akarmit mond ez egy odabaszos nyilazos agyeldobos faszaság. Nálam premier első nap 3d ben . Besza behu kurva jo lesz.

 17. Statisztáltam benne.
  Elmondanám, hogy forgatása közben akadt amikor 7 fokban dolgozunk 10 – 15 órákat hajnal 3-tól kezdve.

  Eve Hewesnak látatlanban megadom az Oscart, mert a csajnak remegés és libabőr nélkül 1 réteg selyemruhában kellett hogy játsszon, amikor nekünk “mozgó díszletnek” 3-4 réteg ruhát és pokrócokat adtak. Életemben így még nem fáztam.

  Kemény menet volt.

 18. Human: Egyetértek. Viszont már nem győzöm kivárni hogy bemutassák. Már vagy 5* lett arrébb téve a premier és ahogy elnézem a magyar mozik csak december 6-ától kezdik el vetíteni.

  Volt egy ciki pillanat Taron és köztem forgatás alatt. Ráköszöntem welsziül (előző nap kilestem a mondatot egy youtube videóról) erre odajött és kezet rázott velem, majd elkezdett welsziül beszélni hozzám hosszan és nem engedte el a kezem. Pánikomban mondtam neki hogy nem tudok igazából welsziül, mire mondta: Yeah, google translate makes wonders. És tovasuhant.
  Naggggyon zavarban voltam. Mindegy, jóarc.
  Amúgy Elton számokat énekelgetett amíg várt a jelenetére. Most, hogy tudom, hogy a Rocket Man-ben őt fogja játszani már értem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.