X-Men: Dark Phoenix-előzetes

Jean már gyerekként is furcsa volt, és rohadt erős, felnőve meg aztán főleg. Most megnézhetjük az új színészes X-Men történetek következő fejezetét, amiben a Phoenix-szel kell felvegye a harcot a prof és csapata, egy mutánssal a saját soraikból, akinek hatalmas ereje van. This is the end, my beautiful friend, próbálják átvenni a dalt az Apocalypse Now-ból.

A poszterre kattintva mozgásban is megnézhető az. Alatta meg ott a trailer.

59 hozzászólás a “X-Men: Dark Phoenix-előzetes” bejegyzéshez

 1. A poszter is jó és az előzetes is tetszik. De így is úgy is elmentem volna rá… Szép búcsú lesz remélem.

 2. 1000x látott, uncsi. A főszereplője rosszul választott. Jlaw megint . Ja es nem a world csendzs hanem shi..

 3. Az ilyeneken úgy meglepődöm! Én azt hittem, hogy valamiért lefújták a projectet, mert semmi hír nem volt már hónapok óta és BUMM itt a trailer. Mint a Hellboy, abból is láttam 1 casting képet és bumm, mindjárt trailer. Ez olyan 10 évvel ezelőtti stílus, mikor még nem ment mindenkinél az online marketing dögivel

 4. Jó lesz ez, vörös kiscsaj kezd felnőni talán a komolyabb szerepekhez is, bár a GoTban már nagyon jól hozza a rá írt szerepet.
  Látványilag már most szuper.
  Egy bajom van, hogy megint ez a klisés sztori: valaki a sajátjaink közül ellenség lesz, aztán tenni kell vele valamit.
  Lehet, hogy nem MCU, de nekem az X-men filmek nagyon fekszenek, még ha az előző rész nem is lett olyan erős, mint a régebbiek.

 5. A nagy hallgatás nekem is feltűnt, már én is azt hittem, hogy lefújták. Sajnos a trailer-en látszik, hogy miért. Ez nagyon gyenge eddig. Persze McAvoy-on, Fassbende-enr és JLaw-en látszik, hogy itt is odateszik magukat de ennyi…
  A story egy lerágott csont.

  Szomorú vagyok, sajnos ez nem lesz várós film!

 6. Én valamiért azt hittem, hogy ez különálló lesz, és nem lesznek benne a rebootolt X-Men tagok. Így viszont máris érdekel.

 7. Aki lemaradt. A film már kész volt régebb óta, 2018 tavaszán mutatták volna be, de a tesztvetítések után olyan siralmasak voltak a visszajelzések, hogy eltolták a premiert 1 évvel, illetve sok mindent forgattak/változtattak rajta.
  A new mutant film is kb így járt.

  Ettől függetlenül ez a trailer egész jó lett.

 8. azt hittem, hogy a mother után jobban fogom bírni lawerence-t más filmekben, de nem, még mindig rühellem. az előzetes meg nekem elég semmilyen :/

 9. Nem tudom, szerintem ez egy elég gyenge trailer, de úgy látom ezzel kisebbségben vagyok, szóval valamit mégis jól csináltak. :)

 10. Nem igazán hatott meg. Inkább várom a Disney bejelentését, hogy mikor jön az első film az MCU-ba!

 11. Simon Kinberg producer/író/rendező eddigi pályafutása alapján nem az a megbízható filmes, aki a rémes Apocalypse után (amit szintén ő írt…) sikeresen újjáélesztheti az X-Men-t.
  Ez a bemutató egészen semmilyen, a főszereplőnő is átlagos (Famke Janssen egy igazi bombázó, ez a Turner meg egy túlhájpolt tini).
  A sztorit már elmesélték a hármasban, most nézzem meg más, fiatal színészekkel is?
  Nekem annyi bőven elég volt a vörösből, amit a hármasban már elmeséltek, nem olyan jó ez a karakter, hogy még egy filmet elvigyen (nem lehet mindenki Logan).

 12. nem értem… nem értem …hogy lehet az hogy egy x-men 1-2 után egyedül a DOFP volt képes megugrani a szintet…

  Nem tudom eldönteni hogy a darkosságot, vagy a realisztikus ábrázolást tolják túl vagy mindkettőt … de nem érzem hogy a filmnek lenne lelke vagy szíve…. lassan 3. v 4. vagy nem is tudom hanyadik rész és a film továbbra sem tart semerre … lóg a semmibe :( és egyszerűen a megvalósítás borzalmas :( mint ahogy sok esetben a sztori is lásd apokalipszis… :(

 13. Az előzetes nem rossz, nem rázott ki a hideg de bejött. Várom a filmet is. Annak meg különösen örülök hogy nem spoilereztek el mindent. Na nem mintha nem lehetne sejteni mi várható de az átlag nézőknek talán jobb így. Annak meg külön örülök mert eddig nem is tudtam, hogy a fiatal énjét Summer Fontana alakítja majd. A The Originals soriban is remek volt a kis csaj.

  Remélem jó lesz a film mert amint átkerülnek az MCU-ba tuti hogy papír vékony lesz mindenki majd benne.

  Egyébként nekem a Sophie-s Főnix sokkal jobban bejön mint a régi verzió. Pedig Famke Janssen se rossz színésznő de őt valahogy sose bírtam a régi filmekben és az ottani Főnix se volt az igazi.

 14. Ez meg a másik rohadtul hiányzik egy Logan a frenchise-nak … ideje volna megtalálni Hugh Jackman utódját szerintem telt már el annyi idő illetve kapott szép lezárást is az ő személye… jöhetne az új mi megint elvinné a karaktert egy 10-15 évig …

 15. Én azt várom a filmtől, hogy méltó lezárása legyen a FOX X-MEN sorozatának. Azért mégiscsak az első rész inditotta el a modern képregény filmeket. Gondolom nem véletlen az sem, hogy zenében is a This is the End-et emlegetik. Aztán legfeljebb csalódok egyet megint.

 16. Komolyan nem értem a sok fanyalgót. Akkor minden franchise-t be kell rekeszteni és csak az MCU-t nyomatni? Erre vágytok? Csak a Disney csináljon képregény filmeket? Demagóg kőbányai fantomok vagytok.

 17. Nem is értem, hogy ehhez hogy adhatja Fassbender és Mcavoy a nevét :(
  Mintha egy sorozat epizod trailerét nézném és nem egy grandiózus filmét!Az Apocalypse után a Fönixet is meg kell gyalázni:(

 18. Nem értem ezt a sok Apocalypse gyalázást.
  IMDB értékelések alapján is jobb az értékelése (7.0)
  mint pl.:
  -X-Men: Az ellenállás vége 2006 (6.7)
  -X-Men kezdetek: Farkas 2009(6.6)
  -Farkas 2013 (6.7)

 19. Totál meh, full Last Stand vibe az egész.

  Also, nem igazán értem miért hiszi azt bárki is, hogy az egyetlen filmben (ott is félig, mert JLaw-nak kellett ugye megint a screentime-ot adni) felvezetett Sophie Turner-féle Jean Főnixxé alakulása miért érdekelne bárkit is. Ugyanez igaz arra a részre, ahogy a fiatalok (akiket szintén alig ismerünk) hogyan reagálnak rá és élik ezt meg.

  Ráadásul az a kertvárosi jelenet ahol tuti meghal Mystique egy az egyben a Last Stand újrahasznosítás, ugyanaz történt ott is, csak ott Charles halt meg.

  Az X-Men eredeti képregényes vagy első filmekben felvezetett feelingje és alapmotívuma totál kihalt, egy új ötlet nincs se az előzetesben, se az infók alapján az egész filmben. Mentsük meg a világot aztán call it a day, az az Apokalipszisben is tökre működött.

 20. “az egyetlen filmben felvezetett Sophie Turner-féle Jean Főnixxé alakulása miért érdekelne bárkit is. ” de hát rengeteg filmben van ilyen, ettől nem sorozatok, hanem filmek általában. Miért ne érdekelne bárkit? Mármint nem néz ki erősnek ez, de nem azért az indokért, amit emlegetsz.

 21. @Káin
  Az imdb értékelés minden, csak nem valós. :)
  A 7-es értékelés kamu, bár az is igaz, hogy akik 2000-es első X-Men idején még pólyások voltak, azoknak jobban fekszik a trendi világrombolásos, könnyű látványfilm.
  A két első Farkas-kalandnak köszönjük meg, hogy legalább a címükben nem alázták meg Rozsomák/Logan pazar karakterét és így a lezáró Logan is nagyobbat üthetett. :)
  Az ellenállás vége sokkal jobb és szórakoztatóbb film, mint a béna Apocalypse.
  Egyszerűen azért, mert van épkézláb sztorija (mutánsgén elleni szérum) és remek színészgárdája.
  Ezzel szemben az Apocalypse egy klisés, kétoldalas forgatókönyvre felhúzott CGI felvágás, értelmetlen az elejétől a végéig, tele béna karakterekkel és bénázó színészekkel.
  Az is szégyen amit Fassbender művel, gyalázza a saját korábbi remek Magneto alakításait.
  De a többiek sem különbek, csak szenvednek a szájukba adott ostoba szövegektől.
  Ez az új film már most gyengének tűnik, de meglátjuk, lehet Kinberg éppen jó formában lesz… ;)

 22. Az Apokalipszisben jöttek be az új fiatalok, akik a film javarészére el is tűntek és a vége harcra tértek vissza. A plázás jelenetet is megnyirbálták, szóval alig volt érdemi időnk megismerni akár Jean-t, akár az újakat.

  Az X3 akármennyire is félrement anno, ott volt 2 filmed Jean-nel és a core csapattal. A halála az X2 végén ütött, a többi karakterrel való kapcsolata miatt is, amik jól fel voltak építve (Charles, Logan, Scott főleg,de még Árnyékkal is).

  Itt abszolút nem érzem át a trailer alapján, hogy akár Jean, akár a többi fiatal szemszögéből ez a saga érzelmileg bevonzana és átérezném. Ráadásul ahogy írtam, totál Last Stand ripoffnak tűnik az egész, konkrét jelenetek néznek ki ugyanúgy.

 23. “de hát rengeteg filmben van ilyen, ettől nem sorozatok, hanem filmek általában.”

  Egyébként nem te szoktál pont pl. az MCU-ról úgy nyilatkozni, mint sorozat? :D

  Az X-Men is egy több éve tartó, lassan száz részes franchise. Ha az Apocalypse volt az új csapat felvezetésének a kezdete, akkor rögtön utána bedobni egy DP szintű sztorivonalat kissé nagy ugrás szerintem az eddig egymást követő filmek storyline-ja szempontjából. Mintha az első Avengers után a következő film azonnal a Civil War vagy az Infinity War lett volna.

 24. @hyydro
  Az imdb értékelés ugyan úgy nem mutat valós értéket mint a te vagy az én véleményem egy adott filmről vagy bármiröl. Hisz mindenkinek egyéni izlése, hogy tetszik neki avagy sem. Szimplán arra utaltam ezzel, hogy van akinek ez tetszik jobban van akinek amaz… Én személy szerint mindegyiket szeretem… Nem várok tőlük sokat hisz ha mély filmet szeretnék nézni akkor azt nézek. Számonra sokkal nagyobb csalódás volt az agyon dícsért Logan mégsem hangoztattam sehol mert felesleges hisz sokaknak az volt a legjobb… Csak ezért nem értem minek valamit ócsárolni…

 25. gore: de én szoktam, viszont semlegesen használom rá manapság, nem éltetésként. Ettől még szerintem nem jó felvetés, hogy hátde nincs mindenkinek külön filmje, amikor egy évszázadon át nem volt minden karakternek külön filmje, és mégis jó művek születtek. Scarfacenek sem volt. A Heatben sem volt, mégis felépült a két ellenfél. Sőt, a használt zenés Apocalypse Nowban sem volt. Csak a történetben bemutatták és kész. Miért ne lehetne itt is ezt tenni? Komolyan mondom lassan már sehol sem nézhetünk cselekményt, mert azt várja el a nép, hogy előtte legyen 3 eredetfilm, és mindig cska várunk, hátha azok sikeresek lesznek és akkor “majd beindul”. A Marvelnek bejött, de eddig senki másnak nem. Az X-Men is összevissza szórakozott, aztán az időutazásra fogták. Han Solonál is milyen lett volna, ha nem azt magyarázzák el, amit, hanem egy random kalandját mutatják, amiben már Han Solo, de még a New Hope előtt játszódik. Erre még a magyar lopottlicenszes könyvek is képesek voltak.

 26. Nem arról van szó, hogy minden filmben ezt akarnám látni abszolút, dehogyis. Sorry ha félreérthető voltam.

  Az X-Men franchise választott magának egy építkezős, egymásra épülő epizodikus formátumot hosszú évekkel ezelőtt. A Deadpool-lal és a Logan-nel kísérleteztek önálló, külön vizeken, bejött nekik.

  Viszont az X-Men-X2-Last Stand-First Class-DoFP-Apo és most ez, vagyis az összes X-Men csapatmozijuk kvázi egy, folytatásos történetszálra van felfűzve. Mindegyik csatlakozott az előzőhöz, a First Class-DoFP részekkel toltak egy nagyon szép soft-reboot-ot, hogy a Last Stand (és igazából az Origins) hibáit is eltüntessék + összehozzák a két korszakot.

  Szóval a kvázi 18 év alatt lefektetett vonalban az eddigiekhez képest szerintem piszkosul erős az Apo-DP sztoriugrás. Nem akarok külön filmeket a karaktereknek, isten őrizz. De szívesen megnézném őket együtt dolgozni és ténylegesen csapattá válni, illetve megküzdeni azokkal a szociális problémákkal, aminek az X-Men mindig is a metaforája volt. Ehelyett ezt Kinberg elintézte offscreen az Apo után és a DP elején adva vagyon, hogy mindenki fő spanja Jean-nek és most megint nagy baj lesz.

  Nekem ez nagy ugrás, de sztem az átlagnézőnek meg pláne az lesz, aki nem sorolja fel neked az összes X mozit. Ő beül egy filmre, ahol nem, vagy csak minimálisan ismeri a karaktereket, és hirtelen át kéne éreznie a központi konfliktust, ami nyilvánvalóan abból ered, hogy a csapattagok (és ezáltal a néző is) jól ismerik egymást és törődnek a másikkal. Ezt alapozta meg faszán szerintem az első X-Men és az X2, más kérdés, hogy utána a Dunába vezették a harmadik részt.

  De ez tényleg csak egy kiragadott problémám az előzetessel meg az egész filmmel.

 27. “Az X-Men franchise választott magának egy építkezős, egymásra épülő epizodikus formátumot hosszú évekkel ezelőtt. A Deadpool-lal és a Logan-nel kísérleteztek önálló, külön vizeken, bejött nekik.

  Viszont az X-Men-X2-Last Stand-First Class-DoFP-Apo és most ez, vagyis az összes X-Men csapatmozijuk kvázi egy, folytatásos történetszálra van felfűzve. ”

  Hát nem tudom. Szerintem nagyobb katyvasz mint a Hegylakó és ez már nagy szó!

 28. @Mate815

  Hát remélem a “Csak egy maradhat” témát nem veszik át tőlük, mert akkor még kisajtolnak magukból gyorsan a Disney-merger előtt egy megérdemelt JLAW Mystique mozit :)

 29. Moziban fogom nezni, mint az eddigi osszes X Men filmet, hiaba nem tunik tul jonak…

  Kicsit olyan erzesem van, hogy ami az Apokalipszisben tortent, az nem fog szamitani, hiaba volt vilagmeretu katasztrofa, hiaba volt a Magneto egyertelmuen felelos erte, itt ugyanaz a leragott csont oda-vissza fog menni kozte es a Xavier kozott, mint eddig, es ugyanugy vilagrombolas lesz a vegen, mint eddig, es semmi sem fog szamitani.

 30. “Moziban fogom nezni, mint az eddigi osszes X Men filmet, hiaba nem tunik tul jonak…”

  kapitalizmus fail?

 31. Az Apo valóban nem volt túl erős, de azért bízok benne, hogy hoznak megint egy DOFP-ot. Jó lenne méltón lezárni az MCU-ba integrálódás előtt ezt a franchiset.
  Sajnos az előjelek nem voltak jók eddig sem, és ez az előzetes sem az az áll leejtős, de azért bizakodom.
  Az hogy Last Stand utánérzésnek tűnik az szerintem így trailer alapján érthető, hisz részben ugyan az a sztori. Az hirtelen jobban zavar, hogy ránézésre Magnetoval megint eljátsszák az előző filmben is elsütött békésen éldegél, majd kénytelen újra elővenni a sisakot Charles ellen sztorit.

 32. Akkor én nagyon lemaradtam valamiről. Olvasgatom a kommenteket. Most akkor van valami hivatalos bejelentés, hogy x-menék mennek az MCEU-ba? Pl azt sem tudtam, hogy a Dark Phoenix lesz az utolsó a sorban. Bár talán logikus a FOX felvásárlása után. Szóval lehet, hülye a kérdés.

 33. @human
  Nem kapitalizmus fail, hanem inkabb HAGYOMANY hogy moziban nezem ezeket a filmeket, az lett volna a lenyeg, de mindegy. Nem mintha egy filmrajongo oldalon lennek vagy akarmi, gondolom ez hallatlan dolog.

 34. @hellospaceboy:
  Az Apocalypse után moziba ülni egy újabb Xmenre amihez ugyanannak a csávónak van köze… bátor vagy az biztos. Nálam az előző közben valami eltört, irtó pocsék volt, itt minimum a kritikákat megvárom, de inkább marad itthon nézős. Értem, én hogy hagyomány, nekem is volt a párommal egy étterem ahová jártunk, de egyszer szar volt a kaja, nem mentünk többet, kerestünk mást.

 35. “Nem kapitalizmus fail, hanem inkabb HAGYOMANY hogy moziban nezem ezeket a filmeket, az lett volna a lenyeg, de mindegy. ”

  ezt értem, de közben meg ha szarba viszik a kedvenceidet, akkor érdemes nem elmenni rájuk, hogy idővel átgondolják mit tesznek.

 36. Az első X-Men filmtrailer, ami egyáltalán nem hozott lázba…
  (Mondom ezt úgy, hogy hatalmas X rajongó vagyok és nagyon bírom Fassbender-t és McAvoy-t!)
  Engem nagyon lelombozott ez most!

  Szerettem az Elsők fiatalos lendületét, hogy mertek újítani! Imádtam a Jövendő múlt napjai időváltásait, a lenyűgöző párbeszédeket, hogy mennyire epikus volt az egész történet!

  Még az Apokalipszis trailer-e is jó volt, de maga a film gyenge (röhejes harcok, idióta dialógusok, karakteridegen dolgok); és úgy nézem, hogy a minőség tovább romlik…
  Ugyanaz a kaptafa, innen-onnan összeollózott dolgok; jön egy másik, még erősebb mutáns, Magneto megint fellázad, unalmas már ez!
  Olyan az egész, mint egy rágógumi, amit már túl régóta rágsz és nincs íze!

  Ez az Apokalipszis és a Last stand egy bizarr elegye lesz és hát egyik film sem lett túl jó…
  Őszintén remélem, hogy minél előbb az MCU-ba kerülnek a mutánsok, akár annak az árán is, hogy nem látunk 2020-ig (FO)X-Men filmet!
  Az Új Mutánsok-ról meg jobb, ha nem is írom le a véleményemet, mert elképzelhető, hogy törölné human ezt a kommentemet…

 37. Sokan irjátok, hogy a trailer alapján nem tünik jónak a film. De hisz ez még csak az első trailer. Nekem inkább egy hosszú teasernek tünt. Biztos lesz még olyan, ami mozgalmasabb lesz. Én ennyiből még nem vonnám le a következtetést.A másik dolog meg az, hogy akik szerint az Apocalypse ( nekem sem a kedvenc X filmem és rüheltem benne a fiatalokat ) rossz volt, azok vajon mit mondanak egy Thor: Ragnarökre vagy a Fekete Párducra? Inkább nézem újra bármikor az Apocalypset, mint a többi Marvel film 90 százalékát.

 38. ha már így rákérdeztél, nálam az apocalypse pont ugyanolyan értékelést kapott, mint a black panther, egyik sem fogott meg igazán, felejthető szemetek, a thor: ragnarok hangyányival élvezetesebb volt (a thor filmek közül ez tetszett a legjobban, lehet hogy ez közrejátszott, hogy egy ponttal többet adtam rá, mint a black panther/apocalypse-re), mindezt úgy, hogy a days of the future past nem csak az egyik kedvenc x-men filmem, de általánosan is nagyon jó film lett számomra a jövőben történő mutánsírtás miatt.

 39. Csak annyi elvárásom van, hogy legyen jobb az apokalipszisnél. Ha ez sikerül akkor jobb szájízzel ér véget számomra a Fox X-men frencsájza. Utána pedig jöhet a Disney reboot. Egy Russo tesók által rendezett X-menre nagyon vevő lennék:D

 40. Ez az, hogy az eddigi X-Men filmek jónak tűntek a trailer-ek alapján (mint kiderült, a DoFP tényleg jó film lett, az Apokalipszis már kevésbé), de ennél már a trailer is lehangoló…

 41. A poszter jo, az elozetes..hat nem birom Sophie-t, de a tobbieket es onmagaban az x-ment kedvelem (kovezzetek meg, de vmiert jobban, mint a bosszuallokat) es nem tudom ra ravagni, hogy eladhatatlan. Ennyibol el sem tudom donteni, hogy erdemes-e jegyet valtani ra. Talan csak a 2. reszt lattam moziban, szoval amolyan silany rajongonak mondanam magam:D
  Erdekesek egyebkent a reakciok. Valamit azert csak tudnak, ha ennyifele eezwlmet valt ki az emberekbol.. meglatjuk. En meg nem temetem..raerunk erre akkor, ha mar lattuk a muvet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.