A FOX variál, csúszik az Alita és a Dark Phoenix

Oké, hogy a karácsonyi mezőny erős, de kiderült, hogy a FOX eltolja az Alita: Battle Angel bemutatóját december 21-ről jövő február 14-re. Ez nem hiszem, hogy a filmet minősíti, inkább csak a reklámozhatóságát? Hogy mit tesznek a helyére az Aquaman, Bumblebee, Holmes and Watson, és a Welcome to Marwen ellen? A PG-13ra vágott Deadpool 2-t. WTF? Hátha alapon, semmi pluszpénzzel próbálnak egy kicsit kalapozni.

Ami érdekesebb, hogy az X-Men: Dark Phoenix is csúszik. Nagy csinnadrattával bemutatták egy éjszakai talkshowban az előzetest, aminek a végén ott volt, hogy február 14. Egy napra rá pedig kiderül, hogy valójában június 7 lesz belőle. Éljenek az ismételt újraforgatások? Én erre tippelek, amikor már az index is csak annyit tudott kattintós szalagcímnek kiragadni a “fantasztikus” előzetesből, hogy egy helikopter zuhan.

Ide el is fér ez az új kép a Dark Phoenixből, mert a marketing gép egy része még rugdalózott, mielőtt most lecsitítják egy kicsit.

18 hozzászólás a “A FOX variál, csúszik az Alita és a Dark Phoenix” bejegyzéshez

  1. Borzalmas ez a kép, mint valami paródia. :)
    Az Alita nagyon várós, de decemberben esélye nem lett volna, annyira sűrű.

  2. Ezt a Dark Phoenixet nem tologatni, hanem kukázni kellene.Fájdalmas ez a szenvedés ami körülötte zajlik

  3. Az Alitát úgy tették júliusról decemberre hogy nagyon jól tudták mik lesznek az “ellenfelek”. Már akkor sem értettem. Ugyanakkor nekünk nézőknek csak jó ha nem egyszerre érkezik minden a mozikba.

  4. Eltolták a premiert, immáron másodszor; gyakorlatilag fél évet késik a film, ez nem sok jót ígér… (November-február, február-június.)
    Azt hiszem ez lesz az első X-Men film, amit nem nézem meg moziban…

    Lehet jobb lenne, ha be sem mutatnák!
    Az Új mutánsokon vajon mennyit fognak még tolni ezek után? :)

  5. Ezt így a Phoenix előzetese után benyomni. Hát ezen csak röhögni lehet. Nehéz eldönteni, hogy a Warnernél vagy a FOX-nál ülnek nagyobb hülyék döntési pozícióban.

  6. Megnézték a tracking-jét a trailer-nek, és úgy látták blockbuster? :)

    Tippelek: utolsó FOX X-men, írjunk bele még pár halált, legyen már világvége súlya a főnix tombolásának (előzetesből nem ez a lépték érződött), adjunk ki egy új előzetest, és meglátjuk.

  7. Human: A Deadpool 2 azért kap PG13-t ,mert Kínában betiltották ,mert túl durva. Ezért készítenek belőle egy ilyen változatot, melyben új karakterek is lesznek. A film ugye 50 misivel levesebbet termelt mint az első és ezt Kínával akarják behúzni.

  8. Komoly kérdés, mert annyira nem vagyok képben rendezőkkel és hasonlókkal az Xmen filmek kapcsán. Mi ment itt ennyire félre ? A Days of the Future Past számomra egyszerűen tökéletes volt, és a stáblista utáni jelenet ahogy felvezették apokalipszist nem hittem el, ugye akik a Fox Kidses X-men mesén nevelkedtek, azok ugyanígy örültek szerintem. Sosem szoktam mozira sajnálni a pénzt, de az Apocalypse árát visszakérném,akkora egy retekszar film volt számomra, és óriási csalódás. Tehát a kérdésre visszatérve, hogy tudott ekkorát romlani a Dofp után ez az egész? Aláírom nekem ez az fiatal cast McAvoyon kívül sosem jött át igazán, de az X-men elsők tetszett, és ha jól emlékszem elég sikeres is volt, akkor hogy lehet hogy ezek ekkora szarok már ? Nekem ez a trailer teljesen semleges, és nem tervezem megnézni sem, pedig imádom az X-ment

  9. Őszintén szólva én örülök hogy az Alita elkerült Decemberről. Sokkal jobb filmnek tűnik minthogy annyi másik jónak ígérkezővel versengjen. A FOX meg nyilván azért tette arrébb a Főnixet mert nem akarta egy napra tenni az Alitával. Nem kéne ám ebbe többet látni mint amennyi. Nincs itt már újra-újra forgatás a film elvileg kész csak utómunka van. Mondjuk én nem várom tűkön ülve szóval nekem tök8 mikor jön.

    Ez a Deadpool hír meg tényleg röhejes. Az alap is szar volt de ha most még átmegy PG-13-ba akkor végképp. Nézzük el a FOX-nak ezek az utolsó kapálózásai. Ezek után a Disney átvesz minden szart és elássa őket hogy utána rothadó tetemét újrahasznosíthassa egy szivárványhányássá. :D

  10. Én is egyből arra gondoltam, hogy az utóbbi időben elég nagy fejetlenség van a FOX-nál és ez véletlenül nem annak köszönhető, hogy a Disney távolról elkezdett beleszólni a dolgok menetébe? Azért ha üzleti szemmel nézzük, a Disney-nek már most lényeges lehet az, hogy a FOX filmjei bevétel szempontjából mennyire teljesítenek majd jól.

  11. 2019 nyarán veszi át a Disney az X-men filmek jogait. Addig nincs semmi közük hozzá. Nem hiába kezdik el forgatni a Gambit filmet előreláthatólag februárban Tatummal.

  12. Dark Phonix jöjjön inkább netflixre. Totális érdektelenség érzésem volt végig a trailer láttán. Nekem is kimarad. Már az ap9calipsisen is szétuntam magam. Majd youtubon megnézem a Quicksilver jeleneteit mert apocalypsisben is egyedül az ért valamit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.