A tanú felújított változata is érkezik

Na tessék, minden szar filmről kapok sajtóanyagot, a Victor Crowleyről mennyi jött pl., de erről nem, így csak véletlenül szúrtam ki. Mondjuk alapból nem akkora hír, de iszonyat milyen pörgős előzetest vágtak a klasszikus filmhez! Lehet pár fiatalt becsábítanak vele, aztán majd koppannak, mert a film sokkal lassabb, de filmszeretőbuziként tök érdekes volt ez a videó. Na meg pár jól ismert poénon újra el lehetett vigyorodni.

human
írta
2018. 10. 02. 21:03
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A tanú felújított változata is érkezik” bejegyzéshez

  1. A Macskafogót óriási élmény volt moziban nézni múlt héten (anno kimaradt így sajnos), ez is jó lesz :)

  2. Nemrég vettem meg dvd-n, de basszus, erre el kéne menni. Az előzetesért meg nagy pacsi, hatalmas lett!

  3. Szerintem ez az előzetes bűnrossz…

    Szinte szatirikus a film mondanivalójához, nagyságához hűen, hogy úgy vágták és aláhangszerelték mint egy rossz krimit, de szerintem ebben kevesebb volt a szándék mint a tökkelütött “mutatniakarás”.

    De legalább a miénk :)

    Másrészt A tanú ma is egy veszélyes film én nem is értem ezt a sok kis lovagot manapság, hogy nem veszi észre, de üsse kő annál jobban jártunk.

    Pelikán a hősöm :D

  4. gondolom a Death To Stalin és a többi lebegett a szemük előtt, de igen, teljesen megvezető trailer, inkább érdekesség.

  5. human:

    Azért a Death To Stalin nekem azt hozta, amit vártam :)

    Ott az előzetesnél tényleg ráerősítettek a szovjet dörgedelemre és bár nagyobb komédiát ámítottak, mint végül amilyen komor lett az egyik legjobb sötétlelkű történelmi szatíra volt az utóbbi évekből, szerintem.

    Ami természetesen A tanú nyomába sem ér!!!

  6. Ez a film egy ökörérvényű darab. Annyira aktuális a benne látottak és mondottak, hogy az konkrétan fájdalmas. :(

  7. Erdekes a Death of Stalin osszehasonlitas. Amikor azt a filmet neztem a moziban, folyton az jart a fejemben, hogy mennyivel jobb lehetne, ha magyarok, vagy mas ex szovjet orszag csinalta volna.Nagyon hianyzott belole a sziv es az aterzes… Ezen az elozetesen jobban szorakoztam, mint az egesz Stalin filmen. Olyan jo lenne ha lenne valahol egy verzio ertelmes angol felirattal, a felesegemnek is meg tudnam mutatni… Na meg igen a Bakterhaz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.