Az Indiana Jones 5 producere beszélt

Pár szó a soha el nem készülő filmről. Az egyik amit megtudhattunk, hogy nem csak Amerikában forgatnak majd, így helyszínekben sokszínűbb lesz a film. Imádja Lucast, de az ő beleszólása nélkül is megvalósíthatónak érzi a projektet. Bár írószoba nincs, de rengeteg ember járul hozzá ötletekkel az Indy 5-höz.

Ez utóbbi a vicces annak fényében, hogy Spielberg nemrég még jövőre történő forgatást emlegetett. Persze azóta már csúsznak, és inkább a West Side Story-t csinálja. Ez érthető, ha még ötletelnek a forgatókönyvön…

human
írta
2018. 10. 02. 04:10
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Az Indiana Jones 5 producere beszélt” bejegyzéshez

  1. Ez annyira gyanús, hogy már csak arra mehet ki a játék, hogy Ford papa nyugdíjba vonuljon és akkor majd fájdalom mentesen rebootolják az egészet a nyugdíjtól számított 5 éven belül.

  2. Kövezzetek meg de én el tudtam volna képzelni egy reboot-ot Chris Pratt-el. Nem tudom miért de az új casting az Indiana Jones esetében nem annyira vérlázító mint pl a Solo-nál.

  3. Lehetne egy rövidfilm: feltűnik a logo.. V.I.Jones meg a zene…eltávolodik a kamera…és kiderül,hogy egy sír felirata az egész, the end.

  4. Nekem az a bajom, hogy akármilyen szar volt a kristály koponya, azért adtak neki egy uj utat. Ottvan Shia, ha már elkezdték, kegyen tökük folytatni. Aki ezt tovább viheti, az Indi ”fia”. Bár ha öt ujracastingolják se történik tragédia. Dr azértmeg kéne probálni.

  5. Még Shia sem kéne hozzá csak annyit mondani ,hogy megemberesedett a fia aki Chris Prat-lett aztán mehet is.

  6. De mit nyaljátok ennyire Pratt-et? :D Oké, szimpatikus a srác, Star-Lordnak még el is megy, de az azért egy teljesen más figura. A Jurassic-ban pl elég semmitmondó a srác.

  7. Ha sokáig húzzák, a mumifikált Indy lesz az ereklye, amit kereshetnek az egész film alatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.