Csak összerittyentettek egy jó Robin Hood-előzetest

A múlt héten még keresték a hangjukat a modern háborús kinézettel, de végre kezébe vette valami ügyesebb reklámszakember a kérdést: a legújabb előzetes egy rablásra van kihegyezve, meg a poénokra. Bár szerintem a sok felé csapongó előzetesek nem sok jót jeleznek, általában a tanácstalanság sajnos mélyen gyökerezik ilyen esetekben, viszont mindenképp érdekesek számomra. Mondjuk így lehet majd pozitív csalódás a film egyben!

Szóval jön Robin, lop a gazdagoktól, aztán betör a kincstárba a haverjaival. Ja és a kilőtt nyilaitól hátrarepülnek az emberek.

human
írta
2018. 10. 04. 03:40
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Csak összerittyentettek egy jó Robin Hood-előzetest” bejegyzéshez

 1. Nekem nagyon adja es meg mindig ugyanazt erzem, mint amikor az elso trailert megneztem –> “Ilyen hangulat kellett volna az Assassin Creed-nek”
  Nekem ez moziban nezos :)

 2. Szegény Ben Mendelsohnra most már örökre ráragadt a töketlen beosztottjai miatt állandóan szívó, de amúgy kompetens gonosz CEO karaktere.

 3. Elképesztő, hogy egy íjász szakemberre nem futja a produkciónak ennyi pénzből. Úgy markolja az ideget, mint a cipőfűzőt.

  Katnissel anno kb ugyanez volt. Az éhezőkben is hangsúlyos volt az íj, itt meg pláne. Nem értem miért nem figyelnek erre.
  Ez nem olyan, hogy az egyik statiszta a háttérben rosszul fogja a fegyvert…

  Érdekes ez az igénytelenség.

 4. Na gratulálok sikerült egy újabb “Hollywood-i” szart csinálni ebből a témából is. Bravo. :/

 5. Csak nekem nem jön át a kosztüm? Azt valahogy nagyon elszúrták. Olyan, mintha napjainkban játszódna. A király ruhája, Foxx bármelyik ruhája, hosszú ujjú póló, katonák gúnyája… Iszonyat gagyi, hogy ha nem ismered a sztorit, akkor 2 perc alatt jössz csak rá, hogy mikor játszódhat. (Paralel Universe???)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.