Myers és a Comic Con

Most hétvégén zajlik a New York-i Comic Con, ahol tolnak még egy utolsót az idei Halloween filmen, méghozzá egy nem is annyira rossz poszterrel.

14 hozzászólás a “Myers és a Comic Con” bejegyzéshez

  1. elég stabilak a visszajelzések eddig, szóval szerintem ez komoly siker lesz (100+ millió otthon)

  2. Annó olvastam három megjelent Halloween-képregényt, simán melléjük illene a poszter :)

  3. ehh nekem ez kissé csalódás Todd McFarlanetől, a Talenthouse-on elindított Halloween pályázaton kreatívabb cuccok vannak, ha kiválasztod a most popular kategóriát, jó nem mindegyik, de ez az h a többség a maszkot nyomja és kész, viszont van amelyik még azt is jobban. Ezen, ha nem az ő neve lenne…

  4. A poszter tetszik de a filmet ne nézzétek meg, borzasztó… néha azt hittem h paródia az egész (mondjuk jokat lehetett rohogni neha…). Az egyetlen pozitívum h a film elott egy 10 percre megjelent a szineszno ha már europai premier elotti adas volt.

  5. 8. k1ssd

    Párizsban bárki megnézhette a Grand Rex moziban. Nem akartam a filmet megnézni, de mivel akkor épp ott voltam és csak ezt a filmet adták a Grand Rexben és kiváncsi is voltam, hogy milyen abban a teremben megnézni egy filmet, így megnéztem (eredeti hang, francia felirat). Szóval bárki, az tuca embere is bemehetett rá. Kezdés előtt fél órával vettem meg csak a jegyet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.