Most kiderül, ki az Alita-rajongó?

A hétvégi Comic Conon mutogatták a Battle Angel: Alita-t is. Többek között az adaptációból szerintük kihagyhatatlan motorball jelenetet. Ilyen roncsderbi-nascar verseny, és még ki tudja mi mindennek a keveréke lesz, amiben rengeteg robot tör Alita életére.

Ja egy új plakát is van, ezt mi, egyszerű halandók is megnézhetjük.

9 hozzászólás a “Most kiderül, ki az Alita-rajongó?” bejegyzéshez

  1. Erre én is kíváncsi vagyok, kár hogy eltolták… inkább ezt moziban, mint a mortal engines-t

  2. Jól átrajzolták az első előzetes óta. Szerencsére. Azt a pár percet alig bírtam nézni, olyan visszataszító volt. De most már teljesen emberi, szóval abszolút felesleges volt CGI karaktert csinálni belőle. De azért jó látni, hogy van még készítő, aki meghallja a visszajelzéseket ÉS hallgat is rájuk, ahelyett hogy vakon erőltetné a saját hülyeségét. Lehet, hogy kevésbé hű az alaphoz külsőre, de legalább befogadható.. Pl. nekem is, mert a trailer tetszett.

  3. Mintha kisebb lenne a szeme nem? Tudom, hogy a mangában is nagyok, de így mozgásban a többi normál emberhez mertem kurvara zavaró volt szerintem.. Várjuk.

  4. Ezek a félszemes poszterek kezdenek nagyon elcsépeltek lenni. Ez nem ilyen illuminátusos-teória, én tényleg unom ezeket a kompozíciókat. Fantáziátlan.

  5. A szeme valóban kisebb lett mármint ezt a 2. előzetes miatt mondom és nem a poszter miatt. De azért nem akkora a különbség. Nem tudom megérteni az embereket. Ha egy adaptáció VÉGRE hű az eredetihez az a baj ha pedig kiforgatják, akkor az a baj. Az embereknek semmi sem jó. Egyébként a poszteren azért tűnik még kisebbnek a nézése mert hunyorít. Szerintem ha az embereknek csak a szemével lesz gondja akkor elkönyvelhetjük végre a világ talán első sikeres amerikanizált Manga adaptációját.

    Egyébként pont azért kell hogy Alita CGI legyen mert ő teljesen más. Nem rétem hogy ezt az emberek miért nem fogják már fel. Nem mellesleg néha még én is elhittem hogy igazi ember annyira élethű a CGI.

    Annak meg külön örülök hogy eltolták februárra mert nem sok esélye lett volna Decemberben. Talán ez az egyetlen logikus lépése mostanában a FOX-nak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.