Holnap jön a Pet Sematary előzetese

Addig a Paramount kiadott egy posztert és pár képet a filmhez, amit Dennis Widmyer és Kevin Kolsch (Starry Eyes) rendez. Visszajönnek a holtak. Mittomén, majd holnap jobban látjuk.


24 hozzászólás a “Holnap jön a Pet Sematary előzetese” bejegyzéshez

  1. Poszter tetszik és a macska is elég durván néz ki. Jason Clarke nem a legszimpatikusabb színész, de az erős, hogy miatta lesz rossz a filmet.

  2. Teljesen hidegen hagy, az eredeti sem erős, de ugye a sztori ennyit bír.

    Gondolom a rímék kellett, mint egy falat kenyér.

  3. nilatako: bezonyaz. En szemely szerint az oreg foszert mar vagy harom evtizede birom es a dexterben is terszett tehat miatta majd megnezem. Hogy is hivjak, nem jut eszembe a neve.

  4. Eszembe jutott, hogy az eredetit még narrátorosan láttam, szóval nem egy mai darab. Remélem lesz olyan, mint az IT remake, mert akkor jöhet, az eredeti már megkopott, mai szemmel szörnyű lehet.

  5. Mi bajotok van Jason Clarke-al? Egyaltalan nem rossz szinesz! Nyavajogtok mar megint! Szerintem a film lesz olyan jo mint az AZ!

  6. Az eredetit nagyon szerettem, de ezek a képek eddig túl sterilek nekem, és Jason Clarke-nak sem örülök annyira.
    Nem zárkóztam el, és örültem a remake ötletének, de félek, hogy nem sikerül megteremteniük azt a hangulatot, amit a régi filmmel anno sikerült (és nálam még a mai napig is sikerül, bár a béna bábumacska és társai helyett azért jobbat is el tudnék képzelni :D ).
    Egyelőre a reményt nem adtam föl, az előzetes után már jobban fog látszani, mire is lehet számítani.

  7. Eddig ez nekem bejön, a macsek mondjuk még így is cuki, de jöjjön az a trailer. Az alap filmet meg tökre szeretem.

  8. Ha mindazt filmre vitték, amit a könyvben olvashatunk, akkor durva lesz. Egy ideig Stephen King is tanakodott azon, hogy megjelentesse, annyira sötétre sikerült a regény.

  9. xyz: Miért kell mindig ugyan azt a hangulatot keresni az adott remakeben? Szerintem nem baj, ha más, mint az eredetije, ha ésszerű kereteken belül marad. Ezzel azt akarom mondani, hogy alapból hendikeppel indulsz neki, ha ugyan azt várod, amikor beülsz rá.

    A bohócosat is sokan azért nem szerették, akik látták a régit vagy olvasták. Szerintem jó volt. A fiatal “horrorkedvelőkről” meg nem is szólok, akik a film kezdése után negyed és fél órával jelentek meg és végig röhögték és telefonálták az egészet, aztán meg mocskolódtak a filmről. Azt várják, hogy a jumpscare-ek beszaratják őket, aztán sírnak, hogy csak jumpscareből áll a film… (Ugyanez Az apácánál is)

  10. Én várom, szerettem az eredetit, de ezt szerintem simán megéri feldolgozni. A rendezők miatt meg mindenképp, mert a Starry Eyes az utóbbi évek legjobb horrorja.

  11. A régi változat nagyon jó volt. Erre kíváncsi vagyok.
    John Lithgow bácsi biztos hozza a formát mint mindig.

  12. Az orvos szerepe szerintem Patrick Wilsonra lett kitalálva, de gondolom az insidious meg a conjuring után ez már túl sok horror lenne neki. A gyengébbeket még össze is zavarná a végén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.