16 hozzászólás a “Ki változtatja meg a jövőt” bejegyzéshez

 1. Vagy pedig a jövő megváltoztatása lesz az, ami a HP story-t okozza. Remek kikerülő a marketingeseknek.

 2. Pont most hallgattam hangoskönyvben a 3. részt. Többen felhívták a figyelmet, hogy az időnyerővel nem szabad játszani, mert volt már gond belőle. Itt kinézem, hogy a film végén cliffhanger-szerűen épp a nagy csata veszésre állásának pillanatában Dumbledore előhúzza a kis nyakláncot.

 3. Engem annyira nem érdekel, de a gyerekeim úgyis megnézik szóval nem tudom kikerülni. Mindenesetre ha lenne benne egy időcsavar, ami végül majd elvezet a H.P. szériához, az számomra üdítő lenne.

 4. És az csak engem zavar, hogy cím ide, vagy oda, ebben már alig lesznek fantasztikus lények?

 5. Talán ezzel a filmmel majd sikerül elengednem, hogy csak bőrlehúznak a HP univerzumról, de azért nekem kicsit vicces, hogy ha a végére (4. vagy 5. rész végére, nem tudom, mennyi lesz) kiderül, hogy Salmander mekkora ász meg rajta múlott minden, aztán az utókor meg annyit tud, hogy az egyik tankönyvet ő írta :D
  Amúgy engem a 3. rész húzott be annak idején, szóval várakozás-faktor most két szinttel feljebb lépett :)

 6. Remélem, nem nagyon variálnak már…

  annak SPOILER, aki nem látta a trailert, vagy nem követte a hisztériát, amit okozott:

  az, hogy Naginiból húsvér embert csináltak, elég meredek húzás volt. Sokak szerint, és szerintem is, fölöslegesen meredek húzás.

  Plusz ezek után Neville hőstette sem tűnik annyira hőstettnek a HP végén.

 7. 6.: Én kifejezetten örülök, hogy ez már nem fókuszál annyira a legendás lényekre.

  8.: Az nekem is nagy csalódás egyelőre, hogy nem Dumbledore akar GW ellen menni. Olvasás közben sokat gondoltam rá anno, hogy milyen lehetett ez a nagy harc.. hát nem arra gondoltam, hogy Newt benne van a témában.

 8. @Carry Allen

  A metróból egy kis foszlány elszállt amikor kinyifantották, lehet abból újra tud épülni :D

 9. @Biblony

  Végül Dumbi megy GW ellen 45-ben, de az még arrébb van:) (majd az ötödik filmben)

 10. Azert nem csatazik Dumb GW ellen ,mert allitolag Dumb meleg bar ez a konyvekbol sose derult ki csak iro mondta ezt evek utan..pl h a kigyo az mindig is csaj volt ?! s hogy 20 evig orizte ezt a titkot.”Nagini (d. 2 May, 1998) was a Maledictus cursed to transform into a snake. Originating possibly in Indonesia[2], by 1927 she was a performer at the Circus Arcanus where she met Credence Barebone and had the ability then to transform at will. By 1994, Nagini was seemingly trapped in snake form and belonged to Lord Voldemort,etcetc” Szerintem kicsit tul sok a varialas az evek alatt,sok fan fel is haborodott,de addig is van sztori meg film a varazslovilagrol :D

 11. Soldierdsgn

  Kár, valahogy nem bírom a srácot(valószínüleg azért mert a kedvenc képregény karakteremet alakítja horribilis körülmények között).
  Na de ez offtopic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.